David-steluta mea de mare.(2)
Raspunsuri - Pagina 4
Leditia spune:
Raluca,in mod normal,cei mici,inghit acel mucus pt ca nu stiu sa scuipe(si cand e mult si vascos,se inneaca cu secretiile alea si evident k se sufoca si se sperie,nestiind ce li se intampla).Cand va creste,isi va face singur aerosolii,curatarea cailor respiratorii si tot si evident,va scoate acel mucus pe gurita.Acum,nu stiu eu cum arata acel mucus in mod normal si in plus,la ultima radiologie a reiesit k plamanii au fost afectati dar k inca nu e incarcat cu mucus...si ultima radiografie a fost in iunie,la Tm.(asta m-a ingrijorat pe mine,evolutia asta prea rapida)
Lapticul i l-am luat deja,are un gust de pastile si nu am insistat prea tare cu el ca are f multe de luat in perioada asta si cum el oricum n-a prea mancat am zis sa-l las in pace o perioada cu asta si sa nu insist.Apoi o sa i-l combin cu de-al lui,ca poate l-o vrea asa.
Lapticul e super bun,adica m-am uitat pe el ce contine si lista e imensa fata de ce contine NAN-ul baut de el de ex...insa gustul lasa de dorit,l-am gustat si eu,ca am mai zis eu ca sunt cobaiul casei :)))
pup...
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.
ralcat spune:
Ah, am inteles. Din pacate cand gustul nu este placut ... degeaba ii sanatos produsul.
Cum va mai simtiti ? Cum mai esti tu ? Ca tu tii totul pe umeri.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> In sufletul meu
Eu
rall spune:
Am trimis $20 pe paypal pentru cateva lucrusoare cumparate de la mamagiuliei de pe bazar
carola spune:
Leditia, confirma-mi te rog daca au intrat banutii. sper sa nu fi gresit ceva.
www.flickr.com/photos/carola456/
Leditia spune:
rall,carola,confirm banutii.Multumim frumos.
Nu am avut internet,abia acum s-a rezolvat,prin urmare nu am putut intra.
David e mai bine,a terminat antibioticul si multimea de aerosoli(a revenit doar pe trat pt FC),mananca si mi se pare ca si-a mai revenit un pic si la greutate...si ma bucur enorm,parca sunt si eu mai linistita.Am ajuns la concluzia ca nu-i prieste deloc vara si caldurile astea.
Va pupam si va dorim o seara placuta.
POZE CU NOI
de David Christian
IRINA.C spune:
Ledi ma bucur enorm!ii doresc tot binele din lume lui David
Primul an cu Andrei
Poze Andrei
mami cea mai fericita de Andreita
Leditia spune:
Neatza
Irina si eu si eu:)))..zau ca am o stare de liniste si fericire cand e el bine,parca nu-mi mai trebuie nimic..Ajunsese la un moment dat la 10,7kg,apoi nu l-am mai cantarit deloc,desi vedeam ca e slab si vai de el,insa ma lua plansul mereu si am incetat sa-l mai cantaresc..Acum pare sa fi facut si el un pic de burtica..si sper din suflet sa aiba o per mai lunga asa in care sa fie ok ca nu mai pot nici eu.Vara asta m-a terminat psihic si fizic la cate am tras cu el.Nu am avut o per sau o zi de relax asa,am tinut-o efectiv din una in alta,zi de zi..
pup.
POZE CU NOI
de David Christian
ada_coman spune:
Ledi, multa sanatate va dorim. Ma bucur enorm ca e mai bine David. Sa o tina cat mai mult asa cu starea de bine. Va imbratisam cu mult drag.
Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
miereamara spune:
Bravo Ledi! Ma bucur mult ca s-au mai linistit lucrurile si totul merge bine!
Multa sanatate va doresc!
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator