David-steluta mea de mare.(2)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

Ai mai vorbit cu dr. dela Tim?
De mancat cum mai mananca?

Doamne AJuta! Pup pe David cel mic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Off Ledi imi pare tare rau sa aud ca David se simte rau!
Sper din tot sufletul sa se faca bine puiul mic!

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisellino spune:

ledi dar la noi in tara se face in spital oxigen terapie pt fibroza chistica? aici am fost cu robi la spital sa iau pediatru, nu am reusit, dar am vazut un rand mare de copilasi toti asteptau sa intre la oxigenterapie pt FC si m-am gandit direct la davidutz.daca ai avea posibilitatea tare as dori sa plecati si voi, e o diferenta asa de mare intre tarile astea de zici ca nu-i adevarat.
va pupam cu drag, aveti grija de voi

POZE ROBI
produse copii mamici preturi foarte bune
POVESTEA LUI ROBI
Catalina sotie de Teo si mami de Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Ledi dc e maro e posibil sa fie sangvinolent.Eu cred ca ar trebui sa fie vazut la spital..stiu ca e in CO in Cta dar poate la TM?

Primul an cu Andrei
Poze Andrei
mami cea mai fericita de Andreita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Multumesc tuturor pt sprijinul moral si pt gandurile bune.
Catalina,aici nu stiu ce se face,eu cred ca nu se face nimic,din moment ce ei zic ca niste fonduri alocate pt un an intreg ajung de fapt 3 luni..si restul de 9 stai si innebunesti pt ceva ce e vital pt copil.Ce sa mai zic..nu mai zic nimic..insa nu se face mai nimic sau chiar nimic pt acesti copii.

Irina,nu cred pt ca s-ar fi vazut.Nu pot pleca la Tm,ca nu plec pana la doi pasi,sunt totusi 1000km si nu-i deloc usor,nici financiar si de fapt nicicum.Si sa fac 2000km doar sa-l duc sa-l vada cineva 5minute..totusi..
De ieri e pe antibiotic oral,ca am terminat cu gentamicina si n-am vazut nici o amelioarare..
La tm eu am vbit,parerile nu coincid deloc,asa ca nici eu nu mai stiu ce sa cred.In plus nici nu am ascultat sfatul drului din Tm sa-l las fara aerosoli,dimpotriva i-am facut mai multi pt ca vedeam eu ca nu e ok si stiam ca e musai sa-i fac.Sper sa-si revina dupa antibioticul de acum.

Vestea buna e ca mananca,adik ieri a mancat f bine,mai putin lapticul,dar aseara dupa 2 iaurtele cu cereale(adica 300gr),facuse ditai burtica si el plangea dupa noi ca mai vrea ''pei''(el zice pei si la apa si la pasari..le-am incercat pe toate :))),mai voia mancare:)))) ca nu se saturase..si culmea a mai mancat si un laptic mic la nani..Nu pot decat sa ma bucur.Azi dim a lins efectiv cei 150ml de lapte,ca mai mult nu-i fac de mult ca tot aruncam lapticul si asa am zis sa arunc mai putin..
pup si o zi cat mai frumoasa.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

Ledi, ce bine ca mananca !!! Daca are pofta de mancare si nu mai ei apatic e foarte bine.
Of sa ma ierti daca mai sugerez si cate o tampenie...nici nu mi-am dat seama cat de departe sunteti de Tim.
Sunteti in rugaciunile noastre.

Mergi la inceput

Lili,da,doua zile a papat f bine.Azi dim a papat doar 90ml,vedem cum va papa pe parcursul zilei.In rest nu vreau sa ma pronunt,caci mi-e si frica..numai ce-i ziceam ieri pe mess lui mady ca-mi pare mai bine si mi-a tusit ieri intr-una.Asa ca nu mai zic nimic.Oricum e pe antibiotic oral.
Ieri s-a jucat cu niste fetite de 7-8 ani,a mangaiat un bebelus si a pupat o fetita de varsta lui...m-a omorat cu pupatul asta prin parc.Si noi ne milogim pt un pupic....de ni-l luam cu ''forta'' pana la urma..
pupam fetele...fug la facut mancarica,hranit pui,aerosoli,fizio..si iubit...si ce-o mai fi de facut:)

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Ledi, pe tine te imbratisez cu drag, iar pe David il pupacesc ..chiar si cu forta :)
Sper ca papa ca macar grija asta sa n-o mai ai.
Si sper sa fie mai bine cu tusea, sa fi depasit faza nasoala.

Va pup!

Mami de Ioana, Filip si 11+

Mergi la inceput

Anucu,ce-mi place semnatura ta.
De mancat a mancat..asa si asa..Are saracu de luat la masa de dim 6 chestii.Eu ma duc la masa cu castronu cu mancare,3 cutii de medicamente si inca un castronel cu 3 seringi si alea tot cu medicamente..Plus k ia antibiotic acum,face mai multi aerosoli,ia si antitermice la nevoie,cum a fost de dimineata..plus tantum ca-l ia raguseala de la atata tusit..k la nebuni,ce sa mai..Sper totusi sa ma ia si el o pauza de la boli ca nu mai pot nici eu si nici el saracu..
pupam burticuta.
btw,sar'mana pt suculete.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Intreb si eu ca prostu: nu-i bine totusi ca a scos mucusul ala ? Ma gandesc ca a eliberat din plamanasi in felul acesta, nu?
Ledi, imi cer scuze ca nu am urmarit pagina cu pagina subiectul tau, dar ziceai la un moment dat ca e un lapte special pentru puiutii cu boala lui David.
Poti sa-mi dai mai multe detalii despre el? Si mai ales daca ai nevoie de el? Eu stau relativ aproape de Germania, care e minunata pentru orice fel de shopping si daca vrei pot sa-ti trimit.
raluca

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> In sufletul meu

Eu

Mergi la inceput