David-steluta mea de mare.(2)
Raspunsuri - Pagina 2
madalinuza spune:
LEDI ma bucur ca sunteti mai bine, simt ca totusi convorbirea cu dr. din Tm, desi ti-a bagat cuiul cu refluxul, totusi te-a linistit un picut....
Sa dea Domnul sa fie in fiecare zi mai bine.
Leditia spune:
David tuseste de rupe,drita mi-a raspuns intr-un hal la tel de-mi venea sa-i zic cateva de dulce k nu mai pot cu nervii.Ea a plecat in co si eu nu stiu ce ma fac cu exacerbarile lui.I-am facut aerosoli cu gentamicina k e prea incarcat si mi-e sa nu se suprainfecteze.Ii mai fac si cu acc si pulmozyme k nu se poate,nu-l pot tine fara aerosoli 2 zile ca mi-e ca se agraveaza..Nu stiu ce are,nimeni nu stie,cica asta e boala lui si sa ma obisnuiesc..Pai dk tuseste pana se inneaca si nu-mi mai respira cum naibii sa ma obisnuiesc cu asta..
Doamne asa-mi vine sa-mi iau catrafusele sa plec din tara asta..
As avea eu multe de zis,dar nah,citesc prea multi pe aici si nu pot..Sunt extrem de suparata si nervoasa si frustrata si neputinciosa.Atata bataie de joc,nepasare,n-am pomenit.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.
Lili_g spune:
Ledi,
de mancat cum mananca?
Nu poti sa mergi la urgente sau la un cabinet cu plata sa-l vada totusi un doctor?
Te imbratisez si pup pe David mic. MA rog pentru voi.
Leditia spune:
Lili,multi dr habar nu au de boala asta si sunt depasiti complet de situatie.Multi nici n-au auzit de ea..
E vineri dupa amiaza,dri in co sau cu programul terminat..David e in exacerbari,de la boala lui si nu-l duc la urgente sub nici o forma,pt k e ff incarcat acum si dk prinde ceva aia suntem.Iar la urgente e nebunie,claie peste gramada..O suprainfectie peste asta il termina si deci nu risc.
Am sunat la cineva,dar nu mi-a raspuns,asadar imi adun nervii de pe jos si il ajut cum stiu eu mai bine.
Ce sa mai zic,ca nici eu nu stiu ce sa mai zic..asta e boala lui nenorocita care m-a mancat de nervi si putere si tot si ma asteptam sa evolueze mai lent..speram sa evolueze mai lent si sa aiba o forma mai usoara..insa se pare k nu mai terminam si dam din una in alta..
POZE CU NOI
de David Christian
madalinuza spune:
Buna Ledi. Imi pare rau ca David e tot asa,
TU cum esti, ca stiu ca si tu aveai probleme?
Leditia spune:
Mada,eu nici nu stiu cum mai sunt.Nu mi-am mai facut analize,nodul e tot mare,tot acolo..recunosc k efectiv nu m-am mai putut gandi la mine in timpul asta..si cam de mult asa.
pup..
POZE CU NOI
de David Christian
Leditia spune:
Buna dimineata.
David tuseste la greu,nu vad nici o ameliorare..facem aerosoli la greu,fizio..si mai mult de atat nu stiu ce sa-i fac.
Sambata a vomat/scos pt prima data mucus din ala.Era cu soacra-mea si a zis k nu a fost voma ci o chestie gelatioasa si urata..
O sapt frumoasa tuturor.
POZE CU NOI
de David Christian
szivarvany spune:
Ledi, sunt fara cuvinte cumva.
As vrea sa fie doar un episod trecator, sa fie bine David mult, mult, mult timp de acum incolo, sa fie totul o rutina cu medicatia, fizioterapia si nu o urgenta ca acuma
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
Leditia spune:
mda..nici eu nu mai stiu ce sa zic..
Am gasit si eu mucus din ala acum pe canapeaua de la el din camera..e maro asa..:((
POZE CU NOI
de David Christian
DarkBendis spune:
Oooof Ledi, va imbratisez si sper sa fie mai bine David, sa i se inbunatateasca sanatatea cat mai repede!
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"