David-steluta mea de mare.(2)
Raspunsuri - Pagina 6
Leditia spune:
Camy,ma bucur ca va plac.Sa le purtati sanatosi.Sper ca sunteti mai bine.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.
madalinuza spune:
Buna, Ledi, ma bucur tare mult ca David se simte mai bine. Sper sa va linistiti si voi un picut caci intr-adevar au fost niste zile tare grele. Pup.
pisellino spune:
ledi cum mai e davidutz? noi suntem bine incepem sa ne mai acomodam, greu la inceput va pupam multa sanatate
POZE ROBI
produse copii mamici preturi foarte bune
POVESTEA LUI ROBI
Catalina sotie de Teo si mami de Robi
Leditia spune:
Neatza.
Cata suntem binisor,David mananca ok,se joaca,face nazbatii..din astea.
Sforaie tare urat,asa ca probabil vom merge si la un control ORL.
Trebuie sa-i facem sapt asta prevenarul,a doua doza si luna asta trebuie sa-i fac analizele lui,ca daca mi-a tot fost bolnav vara asta i-am facut pt altele si pe ale lui,pt FC le-am neglijat din pacate:(.
Am trecut iar pe imunostimulatoare la greu,ca le-am intrerupt de cand a avut per aia cu varsaturi si nemancat.
Nu suporta sosetele in picioare,hainele pe el si ma dispera,ca s-a lasat frigul si e tare rece pe jos si el isi trage toate sosetele din picioare si are niste nervi cand i le pun..ceva de groaza.Noaptea el nu sta invelit,de mic,nu suporta nimic in cap de mic..nush ce ma fac.Iarna trecuta mai ca se spanzura cu caciulile ca le tot tragea din cap..si eu speram ca anu asta va fi mai mare si ne vom intelege.
Ma bucur ca v-ati acomodat,am citit la sub cate chestii faceti acolo pt Robi si ma bucur enorm ca ati ajuns acolo si ca intr-adevar se face CEVA pt acesti copii.
Multa sanatate va dorim.
POZE CU NOI
de David Christian
Leditia spune:
..http://family.webshots.com/photo/2071984090073423547GqCUqD
E facuta ieri,aseara mai exact..Langa farmacie e o banca si atat s-a fatait pe acolo,ca nu-l mai puteam lua :)))
o zi frumoasa tuturor.
POZE CU NOI
de David Christian
pisellino spune:
e un scumpel davidutz
si robi sforaie si respira cam aiurea tot de la polipi, dar aici nu mi-l opereaza nimeni pana la 3 ani, are mereu senzatia aia de nas infundat si se scarpina mereu la nas ca-l mananca
va pupam
POZE ROBI
POVESTEA LUI ROBI
szivarvany spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Leditia ..http://family.webshots.com/photo/2071984090073423547GqCUqD E facuta ieri,aseara mai exact..Langa farmacie e o banca si atat s-a fatait pe acolo,ca nu-l mai puteam lua :))) o zi frumoasa tuturor. POZE CU NOI de David Christian Speranta si incredere pentru David Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!. |
Cat e de frumos
De cand e tunsulici, nu mai are fata de bb, e barbatel
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
Naty spune:
ledi Ioana a inceput sa sforaie si sa scrasneasca din dinti cand avea cam un an. Am fost de cateva ori la ORL si cica nu ar avea polipi. Dar nu ne-a spus de ce atunci sforaie.
Nu sta in sac de dormit? Eu numai asa o culc pe Nadi cand e frig.
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Asa a venit pe lume Ioana
Leditia spune:
multumim de complimente.
naty,nu vrea,el nu suporta sa pui ceva pe el..in nici un caz nu i-ar placea in sac,ca lui ii place sa fie liber asa in pat,sa se foiasca,sa se rostogoleasca in somn:)))
Da,sforaie urat de tot,aseara m-am si speriat,k la un moment dat facea asa urat ca am zis ca se sufoca..Eu il aud mereu in interfon(sa-i dea Dzeu sanatate celui de l-a inventat:))) )pe care i l-am pus f aproape de patut,sa-l aud cu tot cu respiratie.Am si eu un stres..
Daria,da mai,nu mai arata a bb,e si normal..nu mai e mult si face 2 ani,s-a dus perioada de bebelusie.Am observat si eu ca are fata de baietel asa si m-a luat melancolia si dorul de bb mic.
POZE CU NOI
de David Christian
pisellino spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Leditia Daria,da mai,nu mai arata a bb,e si normal..nu mai e mult si face 2 ani,s-a dus perioada de bebelusie.Am observat si eu ca are fata de baietel asa si m-a luat melancolia si dorul de bb mic. POZE CU NOI de David Christian Speranta si incredere pentru David Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!. |
mai fa un bb ledi draga mea eu am in plan dar vad ca nu se prinde
POZE ROBI
POVESTEA LUI ROBI