Iepurasi de Mar-Apr 2010 (39)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

IOI, ca mi-am amintit....cine intreba de aparate tantari. Eu am de la Chicco cu ultrasunete, dar ne-a zis vanzatoarea ca daca il tin afara si il iau in brate, de ex, sa pun aparataul la el la hainuta sau pe mine, dar f aproape de el, ca altfel....nici un efect.
Si, in csa, oricine ce ar zice, avem cu pastilute, nu e la el in camera, dar e pus in asa fel, incat sa nu intre tantarii, mai ales ca aici sunt de astia periculosi...

Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

V-am citit si va salut si eu pe mare fugaaaa!!!

Denisa, zile relaxante la mare!

Ella, au raspuns fetele desore diversificare. Trimisesem nioste scheme pe e-mailul comun. Ce o sa fac eu diferit va fi ca pina cind prima masa introdusa (exemplu supa de legume) nu e completa nu voi trece la cea de-a doua (de exemplu de fructe). Adica supa cind va contine: legume, liofilizat de carne, paste de orez, o lingurita de uleui de masline atunci o voi numi masa completa.

La multi ani Ioana de Ioanact!

Pupici tuturor!!!

-------------------------------

Erina mamica Dariei si a lui David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rmkristine spune:

Vladi am vazut ca i-ai dat Lactana lui Vladimir si vrei si acum sa-i dai lui Floricica. Exista LActana 1, 2 etc sau unul singur pt ca am vazut ca scrie pe el "pana la sfarsitul perioadei meselor cu biberonul"? M-a tentat si pe mine sa-i dau zilele trecute pt ca era agitat si nemultumit cand sugea. Daca ar fi fost fericit nici nu mi-as fi pus pb, desi greutatea lui e cam micuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rmkristine spune:

Denisa este o cremuta mica (75 ml) de la Chicco, nici nu stiam ca exista, scrie pe ea 0+, deci e ok! Este din gama Zanza no. Este crema, exista si servetele, dar asta am zis ca e mai ok. Am gasit la Help net. Acum stau mai linistita seara cu bebe in parc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Raportam: supica cah!!! A scuipat-o la cea mai mare arta! Am zis..mai..daca o fi de la lingurita? (desi piersica rasa tot cu lingurita o mancase la ora 10)..si i-am pus in biberon sa vad cum reactioneaza. Bleah!! a inceput frate un concert..de a trebuit sa il adorm. Acum s-a sculat, a papat lapticul si e fericit.
Bine ca ati zis ca se poate si alt ulei, ca nici eu nu le am cu uleiul de masline, mi se pare ca are gust de ulei de motor. Stiu ca urmatoarea intrebare o sa fie: "de unde stiu eu ce gust are uleiul de motor?!". Nu stiu de ce am asa greata de el, ca am luat si din grecia, mi-a adus si cineva facut de soacra ei din grecia...bleah! Cel putin in salate, ala extraverginosu.....nici sa ma pici cu ceara si nu il mananc.
O sa incerc si eu de struguri..sa vedem cum e.
Ma'c sa fac o mamaliga cu branza si ou, si smantana..ca mi-e o pofta

Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

honeybaby - ms mult dar nu e cazul, consider ca sunt un om obisnuit, doar prea sensibil cum spune si nikul meu si in plus un om care nu stie sa disimuleze si sa joace teatru sau sa isi ascunda sentimentele ceea ce ma scoate din minti. Desi Gia e nascuta in aceeasi luna eu pe 6 si ea pe 10 sper sa fie mai puternica ! Macar atat sa fi luat de la "taicasu"

Linkul pus era http://copii.pentrumamici.ro/jurnal-de-bebelusi/jurnal-bebelusi-pe-luni/bebelusul-de-5-luni

Mami de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

MARINA - Uite ca de tantari nu mi-e frica, na! Sac! Nici de muste, paienjeni, molii...e drept ca urlu isteric daca ma ating de vreuna, dar asta pentru ca imi face rau atingerea cu ele, nu neaparat de frica. Am o reactie involuntara!

Poti sa pui plasa la carut si sa-l dai pe bebe cu crema de la Chicco.

In casa, am intrebat si eu pe cineva mai destept decat mine, medic neonatolog, tatic de 3 copii, bla bla si am primit sfatul sa folosesc cele fara miros de la Raid, ca cica sunt mai soft.

Asa ca, folosesc cu mare succes aparatul cu sticluta (e lichid) de la Raid. Pastilele nu mi le-a ecomandat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Briza sigur nu e de la lingurita!!! ai din aia mica nu?
Vezi ca instinctul e sa impinga solidele afara! sau i-ai dat numai supa din aia hipocalorica cu care slabea Andra?:?)))

Sa nu le dati in biberon ca altfel nu se invata sa pape cu lingurita!!

Rmkrsitine si Miria pe la noi nu or fi tantari sau nu o musca pe fi`mea??

Miria nu te-ai ofuske pe mine ca am tinut teoria insectelor da?? ca nu era cu directie la tine:))

Sensibila draga, eu nu tineam minte daca ai zis ceva de vreun consort asa ca am intrebat subtil:))))

Honey have fun la mare!!! grija la soare!!!

Vladi ma tenteaza si pe mine niste lapte praf!! Mi se pare ca seara nu papa destul lapte din titi!! dar na....

Fetelor face-yi combinatia de avocado cu para!!! la noi are un succes nebun! Eu am congelat afine si in fiecare zi iau cate o lingurita si pun in fructe!!

nu mai stiu daca trebe sa scriu cuiva!!!..
.....greu cu mintea asta... swimming in milky and pampersi - tanga!!

Mergi la inceput

GABY - Ba da, sigur ca sunt suparata fleasca pe tine din cauza insectelor din capul meu!
Insectele astea gen muste, tantari, vin la piele umeda, transpirata. Fireste, ca ciupesc tot ce prind daca sunt multe sau infometate, dar in general dupa asta se iau. Poate ca nu toti copii au secretia sudoripara la fel si din cauza asta pe unii nu-i "gusta".

Mergi la inceput

Mie mi-e mila de bebele meu, ca a inceput sa-i curga un ochisor. Ieri ii curgea doar lacrima, dar azi-dimineata a inceput sa faca urdori si acuma e chiar mai vascoasa. il tot spal cu ser fiziologic, dar cred ca diseara o sa-i picur niste Tobradex ca sa scapam mai repede.
Cred ca l-a tras curentul acum 2 zile in magazin sau in masina, cine stie, ca tot timpul l-am ferit si a avut ceva pe cap, dar sunt asa fragili, saracii!

Mergi la inceput