Iepurasi de Mar-Apr 2010 (39)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Gaby da, am de aia mica si adanca de silicon. Pai am facut supa dintr-un morcov, jum de pastarnac si 3 felii de dolvecel, si putina apa. A iesit 120lm de supa strecurata, in care am pasat nitel morcov si nitel dovlecel. Recunosc ca nu era prea gustoasa

Total off topic: Imi pare bine sa vad ca ai iesit din butoiul unde picasesi si ca esti iar vesela si optimista!
Miria si pe al meu l-a tras curentul si tot asa am de gand sa dau cu ser. Ce bien ca ai zis iar Tobradex, ca tocmai cautam unde salvasem denumirea lui, ca ai mai povestit tu in trecut de el si eu fata cuminte mi-am notat.

Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rmkristine spune:

Miria mie mi-e frica de tantarii astia care vin cu virusul west nile, na! Si plasa la carut am, dar cine sa stea in carut seara cand e treaz????? Dar de cand cu crema asta stau mai linistita! In parc unde ies eu si dimineata si seara sunt destui pt ca e lacul si vin si ei gramada! Vorba cuiva, pt ei e ca un bufet suedez, au de unde sa aleaga toate "specialitatile"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Am fost la dr cu ambele galusti'.

Ioana: clar nu are ata la limba, numai intarziere in aparitia limbajului.
Justina : mititica are sindrom dispeptic.
Mi-a zis sa renunt 2 zile la LP (numai ca nu am cum, pt ca LP era baza), si sa ii dau ceai de menta, sa-i fac mucilagiu de orez, in lapte sa-i pun o lingurita de Biotics.
Inafara de asta sa incep diversificarea peste 2 sapt (adica la 4 luni jum), ceea ce eu nu sunt de-acord, si sa-i dau suzeta cand vrea lapte m dvm de 2 h. (Oanaiacovita ai avut intr-un fel dreptate ca tb dat la cel putin 3 h, daca nu chiar 4 h ).

O sa incerc sa nu-i m dau asa repede laptele, ii voi distrage atentia cu altceva, numai nu suzeta. Am si eu un fix.

Ultima masa a fost la 15:20, a dormit aprox 1 h. Ne-am intors de la dr la 17, i-am dat ceiut (la 17:20 s-au facut 2 h, ar fi vrut laptele..i-am dat tzitzi, a tras de 2-3 x si apoi s-a enervat si at i-am dat ceaiul).
M-am m jucat cu ea si am leganat-o in patut pana a adormit.
Daca o tin pana la 19, cand ii voi da laptele cu praful de Biotics, daca va vrea sa bea, ar fi bine.
Ne-am si cantarit, avem 6,500 kg imbracata (maieu si pantaloni scurti + pampers schimbat cu 1 h inainte), a scazut 300 g..rezultand 6,200. Ne m tb 600 g pt a ne dubla greutatea. Numai ca eu nu pun accent' pe asta. Din moment ce e sanatoasa si papa, rade, nu-mi fac griji.
Eu de la 2 luni nu am cantarit-o si at la Delia..a ba da cand i-am facut vaccinul pt 2 luni (am uitat de pb' vaccinului sa vb, alta data). In rest nu o cantaresc (am un cantar, dar nu e pt bebelusi), iar de masurat o sa o masor cand va implini 4 luni (de curiozitate, desi pare lunga).
Cam atat despre noi.

Aaa..Ioana tot maraita s-a trezit , tot il striga pe tasu'..i-am distras atentia cat am putut insa tot cu gandul la el...si cand a venit tot asa nervoasa era.
Asa ca, dupa ce am venit de la dr, am dus-o in camera sa doarma (a doua repriza pe ziua de azi)..si-a adormit cred ca dupa 30'.

De la caldura asta sa li se faca somn
Ea nu a mai dormit 2 reprize/ zi de aproape 1 an.

Incarc pozele si filmuletul, pana se trezesc.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Am auzit de virusul asta transmis numai prin intepaturile de tantari. La noi in tara nu s-au semnalat cazuri de meningoencefalita sau decese din cauza lui. Grecii si bulgarii sunt mai ingrijorati.

Eu incerc sa pun in aplicare tot ce stiu ca metoda de preventie, in rest, nu mai stiu. Si daca stau sa ma gandesc nitel, parca as vrea sa nu ajung prea curand sa cant imnul prin mijlocul strazii. Sanse sa ajung asa am din belsug.

Ii imbrac in culori cat mai deschise. Le dau lucrusoare care sa-i acopere cat mai mult. Am creme, sprayuri, aparate...

Mama lor de insecte! Parca si astea s-au tampit in ultimii ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

nafi SUPERBA INSULA!
Frumos si patutul, sa doarma Ricky cat mai mult in el.

Aici sunt pozele! (filmuletul nu merge, si nu am timp ca s-a trezit Justina).

Revin mai tarziu si cu .

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

IOANACT - Am citit ce ai scris despre recomandarile medicului si, zau, daca i-as face ce mi-a zis.

Eu as face asa:

i-as da Debridat, jumatate de lingurita de 2/zi, Metoclopramid de uz pediatric, 1 pic. la 8 ore, Smecta (in caz ca incepe sa faca si caca moale) si Biotics, asa cum ti l-a prescris.

As continua sa-i dau LP si ceaiul si mucilagiul, l-as mai manana pana ce vad daca isi fac efectul medicamentele. Nu as chinui copilul cu mancare la ore fixe, daca l-as vedea ca nu mai vomita si cere singurel biberon. Si nu m-as gandi sa incep diversificarea la 4 luni chiar daca mi-ar aduce dovezi stiintifice.

Cat priveste nervozitatea Ioanei, se mai intampla, ca doar si tu ai zile bune si zile proaste. Poate fi de la caldura, oboseala sau din alte cauze. Urmareste-o nitel si vezi daca mananca, are scaun si se hidrateaza ca deobicei.

Oricum, somnul vindeca multe si reactia organismului de-a dormi cand ceva nu-i convine este mai logica decat stiinta in sinea ei. Las-o sa doarma cand si cat vrea fara teama. Isi incarca bateriile copilasul.

Mergi la inceput

Mai, NAFI, de ce pusesi, fata pozele alea cu insula, ca sa plec eu mai repede dintre capuse si rahatei de caine? Ha?

Ce feerie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Nafi sunt foarte frumoase pozele! Plus ca in 5 luni gravida arati bestial!!!

Noi am fost in Mauritius si tot asa a fost o experienta si amintiri cu care vom ramane toata viata!! Eu raman la dragostea mea Sylt:)

Am pus si noi poze si continui sa pun!!

Fetelor va trebui sa stergem din pozele vechi pt ca e aproape ocupat spatiul care il avem alocat!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Am pus poze:

Va invit la cozonac facut de mine. Sunt extra mandra de mine:)
http://picasaweb.google.com/sclipiciosi2010/GabyHilaSiJoy?locked=true#5504190266870882114

Productia de dovleci de copt:) uita-ti unde s-a gasit sa creasca asta:)
http://picasaweb.google.com/sclipiciosi2010/GabyHilaSiJoy?locked=true#5504187181109946162

Ultima gaselnita pt fi`mea http://picasaweb.google.com/sclipiciosi2010/GabyHilaSiJoy?locked=true#5504190223692340786

Briana si Joy:
http://picasaweb.google.com/sclipiciosi2010/GabyHilaSiJoy?locked=true#5504187225063349506

Joy diversificata:
http://picasaweb.google.com/sclipiciosi2010/GabyHilaSiJoy?locked=true#5504188749555846146

Iubika mea:
http://picasaweb.google.com/sclipiciosi2010/GabyHilaSiJoy?locked=true#5504188777287931218

Mergi la inceput

GABY - Ce-i aia in care sta fii-ta, ca-i mortala!
Ce grasana ai! N-o musti non-stop de falci, ca eu cred ca as sacai-o tot timpul. Si ce ochi are!

Mergi la inceput