Iepurasi de Mar-Apr 2010 (39)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

GabyHila – nu exista un sot ! Eu am apelat la IAD pt ca am vrut un bebe. Cred ca nu m-am exprimat eu bine , de s-a inteles ca ar exista.
Dar stiu soti care au acceptat IAD avand in vedere ca ei sunt sterile sau cu probleme mari la nr de . Si acum au niste minuni de copii pe care ii iubesc la nebunie, deasemenea cunosc si miracole cand un bebe a aparut pe cale naturala desi dr nu le mai dadea nici o sansa , avand in vedere ca sotul avea doar 50 000

honeybaby – lasa ca o sa fie bine Maya. E greu cu datul cu crema din ora in ora dar ce nu o face o mamica pt puiul ei ? Pupici sa treaca mai repede cucuiul !
Parerea mea e sa mergi la mare cu ea i-ar face bine sa schimbe mediul, mai ales daca zici ca nu are nici o reactive adverse de la galma .

Mami de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Am o intrebare care ma macina de mult
Vad ca toata lumea pune doar ulei de masline in mancare bebeilor.
Cel de foarea soarelui sau de samburi de stuguri ce are ?
E superior cel de masline ?
Mi-e cel de foarea soarelui presat la rece mi se pare bestial. Bun de mancat pe paine

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

honeybaby – in linkul pus de ioanact daca nu ma insel scrie de uleiul vegetal : porumb, masline, floarea soarelui

Apropo, pentru fetele care se plangeau ca le cade parul, si mie imi cadea cu pumnul la o piepanare.
M-am tuns putin, apoi am aplicat o amestecatura din : 2 galenusuri, 1 albus, 1 lingurita miere, zeama de la 1 lamaie, putin ulei de masline le-am amestecat si le-am pus in par. Am stat cu ele 1 ora si sa stiti ca spre mirarea mea are efect. Imi mai cade f putin par.
Zice ca se repeta la 2 zile timp de 2 saptamani.
Cine vrea sa incerce ……….. eu am probat si in combinatie cu tunsul da ceva rezultate

Mami de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

DeNISA - Du-te la mare indiferent cum e. Te aeriesti.

Legat de uleiuri da-i de care vrei. Este foarte nutritiv si bun cel din seminte de struguri, cel de porumb, cel de masline si in ultimul rand cel de floarea soarelui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

CIAO, scriu scurt...
Chiar vroiam sa va intreb si eu de ulei pt ca am fost zilele trecute in farmacie si am vazut ulei de masline pt mancare special pt bebelusi. Voi de care le dati?

...si ca ziceati de gusturi...eu o sa ii dau de toate si nu cred ca o sa i le gust...eu, de ex., mananc cartof crud, pt mine e o delicatesa...asa ca fiecare isi formeaza propriile gusturi...

Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010

Mergi la inceput

Sensibila - wow nu stiam ca nu e si un sot. Te vedeam pe tine o femeie puternica si hotarata dar nu stiam ca esti chiar asa de hotarata . Fericitari si
Mi-a scapat linkul . trebuie sa casc mai bine ochii.

O sa mai studiez despre uleiuri... mie personal cel de masline nu-mi place. Merge , dar nu pot sa zic ca e bun.

Deci ma duc sa fac bagajul pt mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

La copiii foarte mici gusturile sunt discutabile. La dai la inceput din toate in ideea de a se familiariza cu ele si chiar de-a vedea pe care il prefera dintre toate, dar de foarte multe ori se intampla se prefere doar o combinatie si s-o manance la nesfarsit. Ei nu reactioneaza ca adultii, sa se plictiseasca repede de ceva. Eu, una, am observat asta, ajunsesem sa-i dau Damianei o anumita combinatie de legume de ma plictisisem eu, iar ea, daca incercam o schimbare, nu-mi mai manca.
In plus, prefera gusturile de baza nu cele secundare cu arome.
Spre exemplu, da-i dulce si il va manca, da-i cu vanilie si-l va scuipa. Cel putin la inceput, cand inca se deprind cu ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rmkristine spune:

Interesant ce vb voi aici despre diversificare. De bagat la cap! Eu am avut un copil mofturos care pana pe la 2 ani nu prea manca nimic, decat lapte. Cred ca, vorba Miriei, nu i-am gasit combinatia care i-ar fi placut. Asa ca trebuie incercat si adaptat pt fiecare copil in parte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rmkristine spune:

Miria nu zici nimic de tantarii astia? nu ti-e frica? Ca eu mai am putin si nu mai ies din casa! Noroc ca am gasit la farmacie o cremuta care se da si pe copiii astia asa micuti!

Mergi la inceput

Marina - ce crema , ce crema ??

Mergi la inceput