Iepurasi de Mar-Apr 2010 (39)
Raspunsuri - Pagina 7
ami_84 spune:
Deasemenea gasesc util ce a scris si Kossir, Gaby si Vladimirescu despre diversificare!
Irina Paula (8 martie 2010)
"Nimic nu-i mai scump pe pamānt,
Ca chipul mamei cel bland,
Nimic nu-i mai frumos,
Ca ochii mamei duiosi.
Si glasul ei fermecator,
Ca un cantec in zbor,
O raza de soare, o stea,
Asa-i scumpa mama mea!"
ami_84 spune:
Despre cereale, eu am sa-i dau de ex, cereale + piersica in compozitie, dupa ce i-am introdus fructul respectiv.. intelegeti?
Si nu o s-o grabesc, o las sa simta gustul, daca plange, inseamna ca nu ii place si prin urmare, inchei masa. Dau laptic. Si totul ii dau cu LINGURITA! Metoda care functioneaza la noi pt deschis gurita, pana ce da de gust: mami face aaaa!!!! si bebe deschide prin urmare gurita.. sa zambeasca, si ii dau sa pape. Apoi deschide singurica, cand uita ce tb sa faca, mai fac iar aaaa!!!
Nimic nu-i mai frumos,
Ca ochii mamei duiosi.
Si glasul ei fermecator,
Ca un cantec in zbor,
O raza de soare, o stea,
Asa-i scumpa mama mea!"
ami_84 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andira Vladi - ai fost absolut mortala la faza cu Socola!!! Mi te si imaginam in copac, si faza de la sfarsit cu sarutarile de maini... beton!!! Ioanact - multa sanatate Justinei, eu n-am nici un sfat sa-ti dau, cu siguranta iti va spune dr. Sper sa fie bine cat mai repede! Honey - cum se mai simte Maya? Ami - nu prea inteleg de ce te-ai "ambalat" (e in gluma termenu'), ca eu nu vazui sa critice cineva pe cineva, referitor la diversificare. Iar la faza cu "EU N-AM SA FAC ASA CEVA!" sincer eu am avut senzatia ca tipi la CINEVA!!!!! - iar glumesc. Si de fapt si tu ii critici pe cei care dau borcanele cu legume si carne deodata . Sper ca nu te superi, poate mi-a scapat mie ceva. Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010) |
Intradevar la noi inca nu a fost criticat nimeni pe acest subiect, dar eu cred ca inevitabil vor aparea si astfel de cazuri.. Si nu tipam, vroiam sa subliniez o idee.. da intradevar am criticat pe altii. Si nu am de ce sa ma supar.
Nimic nu-i mai frumos,
Ca ochii mamei duiosi.
Si glasul ei fermecator,
Ca un cantec in zbor,
O raza de soare, o stea,
Asa-i scumpa mama mea!"
briza_marii spune:
Ca sa vedeti ce toanta sunt: am curatat morcov si pastarnac, ca tocmai ce a venit mama de la tara, in ideea sa fac prima supa lu bebe si sa ii dau la ora 2. Si acum ma uit ca vitelul la poarta noua: cu ce apa fac supa? Eu stiu ca apa plata nu e bine sa o fierbi atata..dar parca nu imi vien sa ii pun de la ghiuveta..Help!! Cu ce apa sa fac supica?
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)
ami_84 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui briza_marii Ca sa vedeti ce toanta sunt: am curatat morcov si pastarnac, ca tocmai ce a venit mama de la tara, in ideea sa fac prima supa lu bebe si sa ii dau la ora 2. Si acum ma uit ca vitelul la poarta noua: cu ce apa fac supa? Eu stiu ca apa plata nu e bine sa o fierbi atata..dar parca nu imi vien sa ii pun de la ghiuveta..Help!! Cu ce apa sa fac supica? Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010) |
Eu i-am facut cu apa de la chiuveta.
Nimic nu-i mai frumos,
Ca ochii mamei duiosi.
Si glasul ei fermecator,
Ca un cantec in zbor,
O raza de soare, o stea,
Asa-i scumpa mama mea!"
nafi spune:
Buna fetelor!
Voiam sa scriu mai mult dar am pus niste poze noi in albumul comun pe gmail si mi-a expirat timpul! ricky e cu o foame din aceea de lupu lupone...asa ca trebuie sa ma duc sa prestez.
Am pus poze noi cu Riccardo si patutul lui cel nou
ANDIRA - m-ai rugat sa pun cateva poze din Maldive asa ca m-am conformat E un loc superb si e greu de surprins in imagini adevarata splendoare a insulelor, a apei...! dar macar o idee sper sa-ti faci. sunt facute anul trecut in noiembrie.
Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629
Mami de veveritz (19.04.2010)
miria_cristina spune:
BRIZA - Poti face supica pe mare liniste cu apa de la chiuveta, ca doar se fierbe si mama ei de gogomarca! Sa fim seriosi.
AMI - Sunt foarte de acord cu ce ai scris despre ideea ta de diversificare. Eu nu m-am mai labartat pe aici pentru ca subiectul a fost discutat super profi inainte si nu avea sens.
Dar sa stii ca stilul asta raspicat de a vorbi despre un lucru mai repede irita decat sa ajute persoanele care au intr-adevar nevoie de un sfat. Si nu suntem aici ca sa taiem capete pentru parerile nostre, ci ca sa ne ajutam.
Ideea ca se va ajunge la dispute mai devreme sau mai tarziu, asa ca, mai bine o incep eu prima mi se pare ridicola. Suntem niste fetite mari care in loc de papusi avem cate o vietisoara din carnea noastra in brate si fiecare mamica dupa propriul stil si educatie si dupa cum ii impune copilul, la urma urmei, isi va hrani odorul. Aici nu se impun metode.
Faci foarte bine cum ai descris ca vei face.
Fata, daca arunci cu rosii fug sa stii!
ami_84 spune:
Fata sa stii ca nu arunc cu rosii dupa tine.. mai bine ma duc sa-mi fac o salata ca mii foame de acum. Ai dreptate. Am facut o gafa.. insa citisem mai demult la pufuleti de o tipa care a fost pusa la "zid" pt felul in care incepuse diversificarea si am zis sa nu patesc si eu..
Mi-am editat mesajul initial sa nu provoc ce am vrut sa evit.
Nimic nu-i mai frumos,
Ca ochii mamei duiosi.
Si glasul ei fermecator,
Ca un cantec in zbor,
O raza de soare, o stea,
Asa-i scumpa mama mea!"
honeybaby spune:
Hello
Alina - da-i ceva de hidratare daca ai in casa : biotics baby, hidrasec. sau da-i protectis. rau nu au ce sa-i faca.
Andira - Maya e la fel .Vesela dar cu umflatura. Sotul ii zice " galma neoperata" Mayei.
Parca un pic a dat inapoi, dar fffff putin. atat ca nu se mai vede asa intinsa si lucioasa pielea.
Daca stau sa ma gandesc si mie ochii rosii de la vasele de sange sparte la nastere mi-au trecut intr-o luna, nu cred ca la ea o sa treaca mai repede.
Maine noapte se face o sapt.
scuze, nu sciu mai mult, nu mai am energie. NOaptea dorm cu ea in canapea si din ora in ora ii dau cu crema aprind lanterna sa vad cum mai e cucuiul iar ziua sunt zombi.
Ea doarme toata noaptea (cu cracii pe mine), nu ma plang, numai eu stau de paza.
Ziua la fel tot de paza.
maine are sotul drum la mare iar si ne-am duce si noi sa stam pana luni. Ella cum e acolo ? Poti macar seara si dimineata sa iesi la o plimbare ? Aici e jale chiar si la 10 seara.
As pleca sa ma relaxez dar daca stau numai in casa nu am facut nimic
Sa nu va certati ca ma deprim si mai tare, zau.
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
honeybaby spune:
Am editat ca nici eu nu intelegeam ce am scris
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna