Fluturasi de martie-aprilie 2011 (11)
Raspunsuri - Pagina 18
DanaMi spune:
Strumfita, pune la fasole un varf de lingurita de bicarbonat, asa vor fierbe mai repede ![]()
mamica de
BIANCA MARIA 28.04.2009 si
+8
AM IMPLINIT 1 ANISOR
strumphitza spune:
Happiness iti pare rau ca l-ai dus inapoi ?![]()
Eu cu poftele...ca tot s-a vorbit ieri de carnati si alea alea...iaca azi fac fasole cu carnati, dar cu carnati englezesti, nu-s ca aia de la noi din ro, dar nah... trebuie sa imi fac pofta cumva...gasim inlocuitori ![]()

BB on board
7+
bb_yasmi spune:
merg sa culc buburuza.....azi sunt cu moralul in aer.....

mamica fericita de
2+ si
11 +
AllyLaur spune:
buna seara fetelor! 
si aici este cald, dar din fericire mai adie si vantul. Eu doar ce am venit de la plimbarea de seara cu sotul...asa obisnuim sa ne plimbam 1 ora seara de seara, fara se ne oprim ..pt miscare

va

Ally ,
7+
anaxena spune:
nu mai pot cu caldura asta,eu nu stiu ce fac cele care sunt in luna a8a sau a9a,ca eu cred ca ash face spume
si eu visez toate bazaconiile si ceva perversiuni dc le pot numi asha si nu tocmai placute,dar asha mi s-a intamplat si la Maria si nu ma mir
Ana-Maria mami de
Maria 19.06.2008 si
8+ bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
anaxena spune:
m-am uitat la lista de la buburuze de ian-feb ,ce lista populata si cate carucioare!!!vad ca se anunta un an cu multi baietzi si au si 2 mamici de gemeni..la noi cine pofteshte ,cine doreshte gemeni??
eu una nu!
Ana-Maria mami de
Maria 19.06.2008 si
8+ bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
strumphitza spune:
Tu nu vrei gemeni anaxena ?
nici eu , dar e o probabilitate destul de mare la mine in familie ca una din noi, eu si surorile, sa facem gemeni, surorile pana in prezent nu au gemeni, daca oi fi eu aia ? 

Stiu ca e foarte greu cu gemeni, bunica-mea a avut 3 perechi de frati gemeni si ea era cea mai mare si a avut grija de ei impreuna cu maica-sa si eu aici de una singura chiar fara nici un ajutor as muri ![]()
BB on board
7+
strumphitza spune:
Toata lumea
deja?
Eu as dormi cu capu pe masa, dar vreau sa ma duc la nani in seara asta mai tarziu, poate asa nu o sa mai am insomnii si nu o sa ma mai trezesc sa ascult cum sforaie sotu`

Cine mai e pe fir? 
BB on board
7+
simonacip spune:
Haha, sunt eu pe fir, strumpfi...dar mai raspund mai tz
OOf, iar stau cu ochii pe pereti. Bine, am la ce ma gindi nu-i bai
.
Mandreac, distractie placuta la munte. F bine ca pleci din infernul de aici. Siincer si mie mi se accentueaza starile de rau de la caldura..
BB_yasmi, hai ca te distrezi cu fata pina vine sotul, va plimbati si stati ca fetele.Plus ca uite avantaj-nu mai faci mincarica. Idei nu prea am nici eu. Nu fac complicareli de regula, nu prajeli, deci totul merge la cuptor(fripturile). O ciorba zdravana cu bors exista mereu. Si garnitura la fel 2- varza calita, pilaf cu dovlecei, piure, cartofi cu ciuperci, mazare, minc de cartofi cu rosii si usturoi si salate de tot felul...Cam astea le invirt la greu![]()
Medeea, ai dreptate cu 2, problemele nu se dulbeaza, eu chiar am zis, pai dc la al doilea e asa usor, la al treile nici nu mai simt ca am bb. Pur si simplu am fost relaxata, fara stres, cu laptic 1,2 ani (desi fara sani
). Plus ca dc sunt 2 deja de la o virtsa incep sa se joace singuri(mai ales dc sunt de acelasi sex) de n-ai treaba. Cite 1-2 ore iti faci mincarea, treaba fara sa stii de ei...Asta cind nu se ciondanesc pe jucarii![]()
Ally , buna plimbarica seara, mie mi-e mai rau seara , asa ca deocamdata doar tinjesc la o plimbarica...
Happiness, e mai bine cu greturile? Tot supa crema??
Anaxena, si eu ma gindeam cum or suporta gravidutele in luna mare? Nu stiu efectiv..
CU gemenii...aveam si eu sanse ca sa zic asa, dar ma bucur ca nu au fost gemeni...poate la prima sarcina mai eracum mai era dar acum, du inca 2 acasa...Bunica mea a avut gemeni si mama are (eu sunt din gemeni)...deci sanse mari...
Hai ca plec la nani. Miine cu bine!
Simona, mami de baieti
David si Matei si
9+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
sdcristian spune:
daca aveam gemeni prima data era ok, sa fie o nastere si 2 copii. ca la promotii. da acuma sincer tot ce vreau e sa fie doar 1. nu conteaza sexul, dar sa fie una bucata copil sanatos si gata.
ce e bine e ca al doilea e mai ieftin. am carucior, am patut, am umidificatoare, toate traznaile posibile, am jucarii si ceva hainute. daca reusesc sa si alaptez de data asta cum trebuie ii cumpar doar pampersi si gata.
la carol am aflat sexul la 13 saptamani si asa a raas. apoi la 32 am un dvd cu el in 4d cum se tragea de cuc si saracul drul ne-a zis sper ca nu v-am spus cumva ca e fetita...
si eu visez aiuristic, dar nu ca prima data. atunci ma trezeam leoarca de transpiratie ca visam toate tampeniile.
7 +