Fluturasi de martie-aprilie 2011 (11)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna dimi

un pahar cu sana cine vrea???

fii'mea la ora asta mananca supa.... daca asta si-a dorit..... dupa portia de laptic bineinteles.

simo, , mersi de ideiile de papa si mai ales pt incurajari. ceva cu copanele de pui voi face dar inca nu stiu. oricum azi nu gatesc. iesim la plimbarici acusi, apoi nani si apoi eu tre sa merg la dr.

mamica fericita de 2+ si 11 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

cris85 nu te mai gandi la rele. stiu ca sunt momente cand te gandesti si la din astea, cred ca toate suntem asa. dar trebuie sa avem incredere si sa gandim pozitiv mereu.
cosurile sunt cica de la hormoni, dar se zice , si eu am si experimentat chestia asta( bine....nu-i batuta-n cuie si exista si mari exceptii, clar) ca daca ai cosuri pe fata ai fetita. acum poti sa n-ai si sa ai tot fetita. dar ma rog....chestii babesti.
si am mai auzit si eu de la alte mamici.

S-a intamplat minunea mult asteptata11+

eu vreau un baietel (daca e fetita bineinteles e bine oricum..inseamna ca voi face si pe-al treilea (glumesc! )

Cristina, mama lui Giulia ( 21.09.2007)...si 5+ ptr a doua oara :)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dorinut@

Cris85 te rog sa-ti scoti prostiile din cap, incep sa ma simt vinovata ca am povestit tragedia mea de anul trecut (pentru mine asta a fost). Sa-ti mai dau cateva detalii sa-ti scoti prostiile din cap.
Exact inainte cu o zi sa-mi vina facusem o operatie la genunchi cu anestezie..dupa care am luat multe antibiotice. Si ce e culmea ca ne-am protejat in luna aia..si totusi Doamne Doamne ne-a dat un bebe care n-a fost sa fie (si pe care il tot asteptam de 2 ani). Asa ca la mine au fost oarecum 'motive'...sa se intample.
Deci fii fata cuminte si nu te gandi prostii ca-ti iei bataita .

multumesc de incurajare...eii asa suntem noi gravidutele, pana nu ne stim bb sanatosi ne trec prin cap fel si fel de griji si tot asa pana nu trecem de primul trimestro..etc..mai ales daca nu am facut inca prima eco

Mergi la inceput

buna dimineata fetelor, am citit din urma mesajele vs si v-am raspuns fara sa va salut
Parca ieri vorbeam de lipsa durerii de sani, iar aseara ma durea doar la atingere sanul drept ( doar unul..ce ciudata mai sunt si eu )greata vine si trece fara sa vomit, noaptea dorm cam rau si tot asa...o sa treaca si perioada asta
Iau in fiecare dimineata vitamine materna si ma cantareas o data la doua trei zile..mi-e frica sa nu iau prea mult in greutate..desi sincer nu mananc cine stie ce din cauza greturiilor. La sarcina trecuta am lua 20 kg adevarul este ca eram prea slaba inainte ( aveam 48 kg) insa acum plec de la 56 kg si nu-mi pot permite prea multe kg
Voi mancati salata cruda? parca nu este voie, insa e singurul lucru ce ma tenteaza in perioada asta.. o cumpar confectionata si spalata..oare ar fi bine sa renunt?
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

de ce sa nu fie voie salata? cruditatile sunt cele mai sanatoase si mai indicate. doar sa fie foarte bine spalate.

7 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Buna dimineata!!!

A se vedea la ce ora m-am trezit...am dormit mai bine azi-noapte, m-am dus in pat mai tarziu si asa am scapat de trezitul de la ora 2-3 si statul cu ochii in tavan

Ma simt mai bine decat ieri dar sta sa ploua si vad ca numai bine ce m-am trezit vremea ma trage iar la somn

Simona dupa cate se vede tu ai insomnii si scrii pe la 2 noaptea uh ?

M-a luat cu foame, ma duc sa bag ceva la ghiozdan, cere "Little Smithy" de mancare, cred ca nu i-au placut fasolele de aseara, carnati nu am mancat deloc, nu stiu de ce nu mi-a trebuit niciunul macar doar cateva fasolele am mancat dar nu au intrat prea multe, cred ca mi s-a luat ca au fiert aproape 3 ore jumate

BB on board 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medeea76nou spune:

Cami, dupa ce ca avem acelasi DPN, pe fetitele noastre le cheama la fel: Ioana Teodora...
Noi am vazut sexul fetitelor la 10 saptamani, dar avem noroc de o dr. radiolog minunata (la prima sarcina am facut peste 50 de ecografii cu diversi doctori din Ploiesti si din Bucuresti - recunoascuti, si tot ea ramane in top). Mai ales ca deja a inceput sa-mi faca 3D si se va vedea bine sexul atunci la 3D, peste o luna sper sa venim cu vestile despre carucior. Si cum ovulatia a avut loc la 5 zile dupa contact, tare am o banuiala...
Multumesc pentru schimbarile de pe prima pagina!
Fetele, va recomand Pizzert-ul de la Jerry's Pizza (cu mandarine si ciocolata) - minunat! A se vedea a treia poza de sus in jos aici: http://www.jerryspizza.ro/www-index/produse-noi.html

Mamica de Ana si de Tea, gravi din nou 6s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Buna ziua fetelor!!!

Ma bucur enorm sa sp ca ieri si astazi(pana acum) ma simt mai bine fata de zilele trecute.
cris85 am fost marti la doctor si mi-a recomandat foarte multe salate, fructe----cruditati...dar FOARTE FOARTE BINE SPALATE...asa ca da-i bataie ca este totul de bine.

Ally , 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Se vede ca vine weekendul...sau poate ca e asa liniste din cauza caldurii din Romania? Toata lumea la mare, la munte, la racoare... si ai mei din tara sunt toti la mare...
Eu cred ca ies la o plimbarica desi mai picura... mai sta...dar sper sa nu ajung iar acasa uda pana la piele

BB on board 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

strumphy...eu sunt pe aici.....dar fara buna dispozitie....

mamica fericita de 2+ si 11 +

Mergi la inceput