Fluturasi de martie-aprilie 2011 (11)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

strumphy azi a fost mai ok. dar am cam avut de umblat , plus in parc cu buburuza si ma astept sa ma ia. maine ii spun la dr. tu ce ai mai facut bun de papa??

mamica fericita de 2+ si 11 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Eu astept sa fiarba fasolele cu carnati(englezesti) ...imi era pofta de mancarea asta dar acum ca fierbe parca nu-mi mai trebuie poate imi revine pofta cand or fi gata

Azi ma simt aiurea, parca-s moale ca o leguma fiarta si nu-mi trebuie nimic, nici de mancat nu am mancat mai nimic, nu a mers...

BB on board 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Strumphitza eu am inceput sa visez tot felul de bazaconii cu bombe si impuscaturi, Doamne fereste, niste tampenii mult mai mari decat mine!

tuturor, in vreo 20 de minute plec la munte.

Au anuntat la televizor ca va fi teroare in Bucuresti, asa ca macar pana duminica sunt asigurata la racoare ca si asa imi este extrem de rau.

Sa ne auzim cu bine si sa vad numai vesti bune, burticile mele dragi!

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 10+

Mergi la inceput

Distractie placuta Andreea si multa racoare

Eu o sa ma plang de frig mai acusi ca se lasa rece pe seara, dar am inchis usa ca mi-e frica de coana vulpe, ca o veni si mi-o intra in casa ...

BB on board 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

Distractie placuta Andreea si multa racoare

Eu o sa ma plang de frig mai acusi ca se lasa rece pe seara, dar am inchis usa ca mi-e frica de coana vulpe, ca o veni si mi-o intra in casa ...

BB on board 7+

Nu te plange de racoare, ca noi ne topim efectiv in Bucuresti. Ce nu am da si noi pentru un strop de ploaie!

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salo_sama spune:

Mandreeac multumesc mult de urare!
DanaMimultumesc mult ptr sfaturi si ca mi-ai impartasit din experienta ta
incepe sa-mi placa tot mai mult forumul
va pup

Mergi la inceput

Nu mi-e dor de caldurile insuportabile din Bucuresti, stiu bine cum e ...am trait in Bucuresti 5 ani si nu-mi mai trebuie vara in Bucuresti

Eu astept sa imi fiarba fasolele, de 2 ore fierb si nici macar pe jumate nu-s fierte, inca sunt foarte tari...ce ma fac...deja e ora 8 si 5 min si mai trebuie sa fiarba mult si bine Cred ca sunt vechi, de aia fierb asa greu.. le-am cumparat ieri de la un magazin cipriot...nah acum stau sa astept

BB on board 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

Sexy Mamma, ce faci ? Cum te simti? Mai ai contractii ? Sper tare mult ca nu ....

Voiam sa va intreb , voi fetelor visati mult si prost asa ca mine? Eu numai bazaconii visez, am tot mintea ocupata ca dimineata nu imi aduc aminte tot , numai pe bucati, dar eu tot sunt busy noaptea, cu visat si insomnii

BB on board 7+

Io io. Am visat chiar ca furasem si un Lamborghini, din parcarea gradinitei lui Andrei. Am facut si eu o tura si l-am dus inapoi.
Nu mai zic ca visez mancare si iar mancare

Mamica fluturasului Andrei si 12+

Mergi la inceput

strumphy eu azi n-am gatit nimic ca am facut ieri de mancare o gramada!!! pe maine am supica pt bubu, sotzul e plecat pana sambata seara si dupa masa comand o pizza. si am terminat.
vineri voi gati dar nu am idee ce....

Mergi la inceput

de maine pana sambata seara sunt singurica.....doar cu buburuza...

Mergi la inceput