Fluturasi de martie-aprilie 2011 (11)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns medeea76nou spune:

Fetele, va rog sa-mi treceti si mie data nasterii pe prima pagina: 23 noiembrie 1976 (cineva m-a facut mai batranica pe acolo) si UM:24 iunie 2010. Va pup si fug sa citesc din urma.

Mamica de Ana si de Tea, gravi din nou 6s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Ce faceti burticilor?

Da Roxy stiu ca ai intrebat si mai vomitasem si eu, dar nu era atat de amar si pe parcursul zilei s-a pastrat amareala asta in gura! Eu ma simt cam rau, dar in seara aceasta plec la Predeal, ca in Bucuresti efectiv nu mai rezist si la ce anunta astia, imi vine sa fug.

Salo sama (sper ca nu te-am botezat) bine ai venit la noi!

tuturor!

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

Citat:
citat din mesajul lui dorinut@

Citat:
citat din mesajul lui bulina_mica

Si eu merg sapt viitoare la eco pe 17, abia astept, poate vedem ce e.
Voua fetelor v-a masurat colul uterin?
Nici pe mine nu ma mai dor sanii asa ca la inceput doar ceva vag...
Referitor la postarea mancarurilor mie mi-era folositor ca nu stiam ce sa gatesc si ma uitam la voi, imi faceati pofta si exact ce se scria pe forum aia mancam si io

Gravidutza fericita 11+

Bulinuta mie mi l-a masurat si are 32mm..si dr a zis ca e cam scurt si o sa facem cerclaj..la tine cum e?

------------------------------------------------------------------------------------------

Nasturelul meu mic 10+

Anita

ce e 32 mm??? bebicul??? si e mic?????...eu astazi am fost la dr si are 31 mm si am tot 10 sapt si dr mi-a zis ca suntem bine

cea mai fericita ce asteapta cel mai frumos si sanatos 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

hello burtici

Profit si eu de calculator cat e Bubu cu tati afara, ca daca e in casa nu am sanse sa stau linistita, are o mare placere sa scoata tastele, azi dimineata i-a picat in mana calc lui tati

Aly, scz ca am plecat fara sa spun aseara, dar mi-a scancit Bubu, (ii da o maseluta si e tare maraita noaptea), m-am dus langa ea si am adormit si eu
Simona, Bulina, Dorinut, Roxy, Happiness, Dya, Mandreeac,Speranta, Anaxena, multumim pt primire si de aprecierile pt pitica
Picky bine ai venit , e tare frumos sa fim colege si aici

Salo sama, bine ai venit , scrie 10 mesaje scurte ca sa scapi de moderare si sa-ti apara in timp real ceea ce scrii. Descpre scurgeri, eu am avut si la prima sarcina pana pe la 3 luni si le am si acum, asta inseamna ca trebuie sa stai cumintica si sa faci cat mai putin efort, eu la prima sarcina pana in luna a7-a am luat cate 10 utrogestan/zi, acum iau doar 4 mai vad cand merg la control ce spune dr. Multa sanatate si o sarcina la termen
Dorinut si eu am avut colul scurt, de pe la 5 luni era undeva la 28mm dar nu am facut cerclaj doar am stat cuminte fara efort, poate totusi nu va fi cazul nici la tine
Wmagnolia, multa sanatare
Cris, asa e va fi greu cu 2 copii mici dar ne vom descurca, trebuie sa fim optimiste

mamica de BIANCA MARIA 28.04.2009 si +8

AM IMPLINIT 1 ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medeea76nou spune:

Am vazut si noi piticul mic si i-am vazut batand inimioara... L-am vazut si 3D, e prima oara ca vad un bebe atat de mic la 3D, pe fete le-am vazut dupa 20 de saptamani.
Peste o luna aflam si noi ce e (desi suntem convinsi ca si de data asta e tot fetita).
Pentru fetele care vor avea al doilea copil, probabil vi s-a mai spus, dar confirm si eu: e muuuult mai usor (cu excepta oboselii, daca diferenta e mica intre copii - la noi e un an si jumatate). Dar esti mult mai relaxata, nu mai tresari la fiecare stranut al piticului, ai mai mult curaj si te bucuri din plin de noua minune. Eu am fost extrem de obosita, dar trece perioada de inceput si e atat de frumos sa ii vezi cum cresc impreuna... Cat despre iubire, e adevarat ca se multiplica, nu se imparte! Iar al doilea, indiferent daca e mai agitat sau mai linistit, sigur e mai sanatos!
Declar si eu greturi fara voma si cosuri (la celelalte doua nu am avut cosuri deloc).
Noi suntem in revenire, dupa ce Tea a facut ieri insolatie la gradinita. Va pup!

Mamica de Ana si de Tea, din nou 6s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Cris85 te rog sa-ti scoti prostiile din cap, incep sa ma simt vinovata ca am povestit tragedia mea de anul trecut (pentru mine asta a fost). Sa-ti mai dau cateva detalii sa-ti scoti prostiile din cap.
Exact inainte cu o zi sa-mi vina facusem o operatie la genunchi cu anestezie..dupa care am luat multe antibiotice. Si ce e culmea ca ne-am protejat in luna aia..si totusi Doamne Doamne ne-a dat un bebe care n-a fost sa fie (si pe care il tot asteptam de 2 ani). Asa ca la mine au fost oarecum 'motive'...sa se intample.
Deci fii fata cuminte si nu te gandi prostii ca-ti iei bataita .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui stefyapost

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui bulina_mica

Si eu merg sapt viitoare la eco pe 17, abia astept, poate vedem ce e.
Voua fetelor v-a masurat colul uterin?
Nici pe mine nu ma mai dor sanii asa ca la inceput doar ceva vag...
Referitor la postarea mancarurilor mie mi-era folositor ca nu stiam ce sa gatesc si ma uitam la voi, imi faceati pofta si exact ce se scria pe forum aia mancam si io

Gravidutza fericita 11+

Bulinuta mie mi l-a masurat si are 32mm..si dr a zis ca e cam scurt si o sa facem cerclaj..la tine cum e?

------------------------------------------------------------------------------------------

Nasturelul meu mic 10+

Anita

ce e 32 mm??? bebicul??? si e mic?????...eu astazi am fost la dr si are 31 mm si am tot 10 sapt si dr mi-a zis ca suntem bine

Stefy m-ai facut sa rad ..nu bebicul are 32mm..colul sau canalul cervical

Nasturelul meu mic 10+

Anita

soory....sunt adormita si inca emotionata de la vizita la dr..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Stefy nu-i bai si te inteleg...stiu cum e sa ramai fara cuvinte. Eu ultima oara l-am vazut la 9,1 saptamani si avea 26mm, deci al tau e foarte ok.

Tu si clinic si ecografic aveai 10 sapt?
La mine aveam clinic (de la ultima UM 9,3) iar ecografic 9,1..adica diferenta de 2 zile inseamna ca am ramas undeva prin z16. Ecografele sunt facute in general pt un ciclu de 28 de zile cu ov in z14.

Nasturelul meu mic 10+

Anita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna

simo, legal te pot da in somaj in caz de restructurare/reorganizare. asta nu iti afecteaza CIC.

cat despre aflarea sexului atat de devreme eu nu am incredere. e ca o loterie. daca se nimereste bine daca nu afli mai tarziu ce e. la 10-11 sapt nici nu mai zic....

maine la 18.30 am si eu programare la eco. sa vedem cat a crescut in 2 sapt!!

mamica fericita de 2+ si 11 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Sexy Mamma, ce faci ? Cum te simti? Mai ai contractii ? Sper tare mult ca nu ....

Voiam sa va intreb , voi fetelor visati mult si prost asa ca mine? Eu numai bazaconii visez, am tot mintea ocupata ca dimineata nu imi aduc aminte tot , numai pe bucati, dar eu tot sunt busy noaptea, cu visat si insomnii

BB on board 7+

Mergi la inceput