Fulgusorii de nov.dec2009 in luna lui Gustar (80*)
Raspunsuri - Pagina 9
vias spune:
My_Lady eu am votat ambele poze.... dar cel mai bine e sa intrii aici zilnic si sa ne reamintesti....ca noi te votam!
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
vias spune:
'neata
veniti la o buna????????
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
My_Lady0091 spune:
eu da..desi nu beau......
Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
Laura B spune:
'Neata
Camy, sunt inca pe aici, incerc sa o adorm pe Dolo cu o mana si sa scriu cu cealalta.
Lady, votat printesa (x2).
Am si cateva poze noi
_
Bucataria lui mami
My_Lady0091 spune:
lauriciu, vreau si eu tzarc, gardutz...imprejmuitor din ala, sau cum s-o chema....unde se gaseste??? care e denumirea exacta??cat costa???
faina rochitza de la nasa..faina cantareatza voastra stirba..si cam tinerica nasa..
cu cine seamana DOLO?cu tine nu..sigur!
feteeeee....trezireaaaaa
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
vias spune:
My_Lady un mare de la mine..pt "trezirea"
LauraB sper sa reuseti sa adormi printesa ...si sa stii ca si Flavius are exact..exact la fel masuta de la LEAP FROG!!!
gata...s-a trezit Duracell...revin!!
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
busymummy spune:
Neatza,
Fetele, azi am ajuns la birou... si hai sa ma uit si eu pe ultimele stiri... am gasit www.realitatea.net/marturii-din-infern--toate-incubatoarele-erau-deformate--le-am-numarat-pe-pipaite_732400.html" target="_blank">asta... mi-au dat lacrimile si nu stiam pe unde sa ma ascund sa bazai... zau imi vine sa fug in Alaska cu copiii, sa fim cat mai departe de tara asta
de Vlad - 11.11.2009 si Andi - 5 ani.
POZE NOI
Laura B spune:
citat din mesajul lui My_Lady0091 [teal]lauriciu, vreau si eu tzarc, gardutz...imprejmuitor din ala, sau cum s-o chema....unde se gaseste??? care e denumirea exacta??cat costa??? |
Lady, noi le-am luat de pe amazon- www.amazon.com/North-States-Superyard-Gate-Play/dp/B00020L78M/ref=pd_bxgy_ba_img_b" target="_blank">garduletul $52, impreuna cu www.amazon.com/North-States-Industries-Two-panel-Extension/dp/B00020L79Q/ref=pd_bxgy_ba_img_b" target="_blank">extensia $21. Din Romania se pot face comenzi de la amazon?
Tarculetul l-am montat azi; dupa o zi sunt foarte multumita ca Sophia s-a jucat neasteptat de cuminte in el. Playpen-ul deja ii era prea mic...
_
Bucataria lui mami
My_Lady0091 spune:
LMA cu intarziere pentru: Tudor Matteo de Mihamora
Liviu Rares Andrei de Magdaz_ina
si LMA pentru azi pentru Natalia Oana de Pirelia
Pirelia, Magdaz_ina...unde sunteti..ce mai faceti...mai hai pe la noi..la o cafea...o vorba buna...o prajitura....
chiar apropo de prajituri..suuuuuuuuuuunrise!!!!vrem "papa bun"!!
Laura B spune:
Uitasem sa-ti raspund, Lady, Dolo seamana mai mult cu tac-sau (dupa unii), cu bunicul dupa tata (dupa Andrei), cu mine (dupa altii), inspre familia lui taica-meu (impresie mai recenta de-a mea). Daca Diana-bebel era copia mai blonda a sora-mii, la aceeasi varsta, Sophia in schimb a luat cate putin de la fiecare
Camy, Flavius se joaca cu masuta? Dolo in fiezare zi munceste la ea. Chiar ca mi-ai amintit sa-i scriu Roxanei, am mostenit-o de la ea si vad ca e tare de succes.
busymummy, ce s-a intamplat la Giulesti e o mare tragedie. Am citit si eu ziarele, doar ca am ramas cu multe semne de intrebare referitor la cum s-a putut intampla asa o nenorocire intr-o sectie care trebuia pazita non-stop de cadre medicale.
_
Bucataria lui mami