Fulgusorii de nov.dec2009 in luna lui Gustar (80*)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

neata fete dau eu cafeau in dimineata asta cam devreme cei drept dar asta e. ary este bolnava si ii mai sparg 3 dinti si are febra si ii curge nasu nu poatesa respire decat pe gura se trezeste si urla si nu stiu ce sa fac cu ea a venit doctora sa o vada a zis ca este un pic de rosu in gat de la curent( avand in vedere ca sunt cu casa tabara. Acu a luato somnu de vreo ora saracauta si eu nu pot sa adorm de ibosita si azi o zi lunga si grea.
aseara cat incercam sa o linistesc pe ary am vazut cu copii de la maternitatea giulesti ce tragedie .
lady cu scorpia de soacramea nu ai cum sa nu o bagi in seama ca te baga ea este ff proasta si nu stie cand sa se opreasaca, si sunt cu fata ta in aceiasi zi nascute
sunshinespor la pregatiri.
vad ca rebe my_lady este cu o luna mai mare ca ary si se ridica singura, a mea nu da semne deabia vrea sa stea in fundulet bine. Dra pozitia ei este in 4 labe asa sta toata ziulica sau pe burta ce sfat imi dati si mie

cami

getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

daca mai am timp sa intru poate bem o impreuna in dimineata asta poopik
si camy si lady frumoase videoclipurile

getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

'neata
am adormit piciul...in sfarsit..ca atata m-a mai hamalit...
asta dupa ce am facut ceva ordine la el in camera..am facut cu el....ca sa nu se plictiseasca...si ma uitam cate jucarii pentru bebelusi am...jucarii la care nici macar nu se mai uita...pe care eu am dat o gramada de bani...in schimb se joaca cu orice pet...cu orice cutie de la orice...cu cutia de chibrituri..pe care o mototolesc putin sa nu o poata deschide...si tot asa..

LauraB ce vacanta frumoasa ati avut!!! Bravo!! cred ca acolo sunt niste locuri superbe....oricum..tu stii ca eu visez la Canada...da???? Soer sa apuci sa te odihnesti macar putin.

Getik naspa cu soacrele aste... uite ceva pt ele , astea scorpii:

ma duc sa fac si eu un repede..repede...pana nu se trezeste

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Sunshine dupa cum si cate citesc eu....se pregateste ceva "altceva" pt botezul micutului, asa-i??
abia astept sa vad poze....acum m-ai facut curioasa sa vad pozele

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

'neata
lady ma bucur tare sa te ,vad'...sper cat mai des...m-am potolit 2 zile cu mancatul lui David, nu-ti inchipui ca m-am ,cumintit' nici vorba....tot ma agit, ca asa-s io construita
camy si eu m-am gandit la voi...ce durere...noi in 16 august am implinit 2 ani de casnicie
shine abia astept pozele...
mummy nu a fost un mare succes spanacul...dar a mancat....ca n-are ce face...

o mare tragedie ce s-a intamplat la Giulesti...pacat..

fetelor la david cel mai mult ii place sa manance fructe (de oricare), iaurt simplu si cereale....in rest asa ca ,trebuie'

A_driana , de minunea mea David-Andrei

Mergi la inceput

A_driana multi ani frumosi, fericiti in casnicie... ma bucr sa aud ca 16 august mai inseamna si bucurie
asta cu mancatul...ce sa zic???? Flavius acum mananca nesperat de bine..parca nu-mi vine sa cred..dar stiu si ca vor venii zile in care nu van dori sa manance asa bine...si incerc sa stau cat pot de calma...ma gandesc ca trece si perioada asta...

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

si noi pe 16 august am implinit 2 ani de casnicie, adica...pe 15 august 1 an casnicie religioasa si 15/16 august 2 ani casnicie civila!!adica nunta de hartie 1 an..si nunta de bumbac...

Citat:

cele mai cunoscute aniversari ale casatoriei sunt cele de la 25 de ani - nunta de argint si de la 50 de ani - nunta de aur, insa nu trebuie uitate celelalte aniversari, incepand de la 1 an. Asa ca ai un motiv in plus sa sarbatoresti asa cum trebuie. Fiecare aniversare a trecerii anilor de la frumosul eveniment, poarta un nume, iar in functie de nume va puteti orienta catre cel mai potrivit cadou.

La 1 an- Nunta de hartie. Este prima aniversare si fiind una de hartie puteti sa va faceti cadouri carti, agende inscriptionate cu data casatoriei, calendare. Un buchet de flori confectionate din hartie poate fi un gest care o va surprinde cu siguranta in mod placut.

La 2 ani - Nunta de bumbac. Cele mai potrivite cadouri ar fi articolele vestimentare din bumbac, sau de ce nu un set de prosoape plusate bineinteles din bumbac.

La 3 ani - Nunta de piele. De data asta puteti sa cumparati o pereche de manusi din piele, sau o curea din piele...accesorii care sa aiba ca tema acest material.

La 4 ani - Nunta de flori. Nici nu trebuie sa va mai spun ca ati banuit: florile sunt cel mai potrivit cadou. Buchete de flori, ghivece cu flori, aranjamente cu flori uscate etc.

La 5 ani - Nunta de lemn. Deja dupa 5 ani de la casatorie se poate spune ca nunta e una durabila precum lemnul. Pentru cadouri puteti alege orice obiect confectionat din lemn.

La 6 ani - Nunta de zahar, la 7 ani - Nunta de lana, la 8 ani - Nunta de bronz, la 9 ani - Nunta de rachita.

La 10 ani - Nunta de aluminiu. Este un bun prilej sa va reinnoiti juramintele si sa mergeti la biserica pentru o slujba de binecuvantare.

La 11 ani - Nunta de otel, la 12 ani- Nunta de matase, la 13 ani - Nunta de dantela, la 14 ani - Nunta de fildes, la 15 ani - Nunta de cristal.

La 20 de ani - Nunta de portelan. Va puteti oferi in dar servicii de cafea, farfurii din portelan...obiecte din portelan. Portelanul e simbolul unei relatii trainice si frumoase.

La 30 de ani - Nunta de perle. Bijuteriile cu perle sunt, asa cum probabil v-ati si gandit cadoul perfect.

La 40 de ani - Nunta de rubin. Flori si obiecte de culoarea rubinului, vin sa sarbatoreasca cei 40 de ani de la casatorie.

si........va rog....VOTATI-NE!!!
eu sunt trista.o gramada de oameni din jurul meu mor..azi noapte a murit o doamna cu care acum o saptamana a stat la masa a nunta cumnatei mele..am ras si am facut poze...acum ma uitam la ele..nu imi vine sa cred ce repede trecem prin viata asta si cum intr-o clipita..disparem ca un fum, o boare de dimineatza..

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

DOLIU PE DC

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

My_Lady am vazut subiectul cu doliu..e atat de trist..si eu ma gandeam zilele astea ca parca prea multa lume moare... foarte multe cunostinte...si copilasi...
..prea multi copilasi ingerasi...

..si am votat printesa!!!

e asa ciudat pt mine cand aud de 16 august 2008... chiar a fost cea mai lunga si cea mai urata zi din viata mea...e ciudat sa ma gandesc (desi este perfect normal) ca lumea la acea data se distra, se simtea bine...
offffffff...ce mai simt si eu acum....

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

noi participam cu doua poze...si votarea se face zilnic...
deci votati-ne si aici:http://mamica24h.desprecopii.com/galerie-foto/nu-prea-am-par-dar-am-palarii-6844
si aici:http://mamica24h.desprecopii.com/galerie-foto/la-baitza-cu-d-l-jhonson-6804
zilnic daca se poate
MULTUMIM!!!!!!!!!

Citat:

Mergi la inceput