Fulgusorii de nov.dec2009 in luna lui Gustar (80*)
Raspunsuri - Pagina 7
My_Lady0091 spune:
LMA cu intarziere pentru Natalia Oana de Dienutze
LMA pentru azi Mayei Paula de Rgagapie
si Sofia Teodora de Alexa75
....sa fiti sanatoase,fercite, si sa va bucurati parintii mereu!!
Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
vias spune:
'neata...mai la pranz asa...ca nu ma lasa Duracell deloc!!! Sunt tot in priza!!
My_Lady ma bucur tare mult ca ai mai intrat..sper ca de acum sa fi revenit forever!! Ce zici??????
Vad aceleasi progrese la Flavius cand vorbesti de Becca...asta e f bine...cresc copilasii nostrii...
Cu maternitatea Giulesti...ce sa mai spun??? aseara am plan cand am auzit de cei 3 copilasi decedati...acelasi 16 august care mi-a rapit si mie copilul...
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
vias spune:
si pe noi...caldura ne omoara...ma uit si la micutul meu...saracul nu mai stie pe unde sa se mai intinda si sa fie rece... l-am gasit ca a dat covorul la o parte la el in camera ca sa se intinda pe parchet...
Si o dedicatie speciala pentru fulgusori..pentru toti!!!
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
My_Lady0091 spune:
camy, nu promit nimic...deocamdata sunt pe aici..si oricum nu va parasesc..insa in legatura cu fluentza sau constantza mea pe aici, nu pot sa ma pronuntz.
sunt 4 copii morti.. si 7 in stare grava
Rebecca de la caldura mai doarme acum de la 09.00 la 11.30..si atat..restul zilei e frichinealaaaa....plange, se agita..vrea numai la mami in bratze..eu ii fac baie/dus zilnic....si cate 3 pe zi daca e nevoie..sa o mai calmez/racoresc...oricum e plina de bubitze de la caldura
nu mi-ai spus daca i-ai luat lui Flavi costum de baie si de care???si scutece speciale pentru apa..de unde iei si ce marca???
va anuntz fete din RO ca sunt reduceri la FOX...10 lei un tricou..si la alte cele...eu ma duc si iau mai mari..pentru la anul...nu am vazut la noi daca e firma "Grain de ble"...mi-a aduc nasa mea un body maieu pentru fata..fain tare..si o "ropitzica"..la fel de faina....dar cred ca sunt scumpe
v-am pupat...merg si eu la o baie..ca parca mi-am turnat ulei pe mine si apoi m-am bagat in sauna...si mi-am mai adaugat si niste praf de scarpinat(asa ma simt)
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
aaaaaaaa....camy, fain tare videoclipul..e gen crazy frog-axel....numai ca pentru juniori....mai are si versiuni in engleza si franceza
si ca sa fiu in ton cu tine...
My_Lady0091 spune:
My_Lady0091 spune:
si ca sa fac un pic de bascalie..adica eu de noi...sa va intreb ceva...
"ce face un fulgusor de nov.dec2009 in luna august 2010???"
RASPUNS LOGIC...."..se topesteeeeeeee...."
..nu aruncati cu gheatza acu...puneti-o in pahare..
ciaoooooooooooooo...
vias spune:
My_Lady tare mult ma bucur sa te vad asa...mai bine...in sensul ca esti cu glume pe tine...asta e un semn bun
Nu stiam ca a murit si al 4lea copilas... e asa de trist...
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
Laura B spune:
Buna seara fetelor
Ne-am intors si noi ieri din plimbari. Am ajuns acasa noaptea tarziu, ca sotul meu a vrut sa mergem si in ultima zi sa vizitam ceva... "ca de-aia am venit atata drum"
Am vizitat insa cateva locuri foarte interesante: zona vulcanica de langa Portland cu cei doi munti vecini (St Helens care a erupt prin anii '80, si Mt. Hood pe care se afla hotelul Timberline Lodge unde s-a filmat exteriorul de la "The Shining" cu Jack Nicholson); foarte mult mi-a placut si muzeul de arta Marryhill (cladirea se afla pe malul raului Columbia dar altfel in mijlocul nimanui) muzeu in care incaperea principala e dedicata Reginei Maria a Romaniei. Poze avem multe, trebuie insa sa le descarc.
Fetele mele au fost ok, doar ca amandoua au tras de mine zilele astea non-stop, asa incat acum am nevoie de o vacanta in care sa ma odihnesc dupa vacanta.
Aah, si am avut si eu parte cateva zile de vara adevarata! 34, 35 de grade la umbra, uitasem cum e sa umbli in soare pe caldura torida
Lady, si Sophia se ridica in picioare cand se poate sprijini de ceva sau cineva. Mai mult, de cateva zile isi exterseaza echilibrul- in picioare stand, isi da drumul cateva secunde la manute si sta singura nesprijinita. Cresc repede copii nostri...
Desi nu are inca nici un dinte, molfaie si mananca foarte bine bucatelele foarte mici de carne, de legume si de fructe (moi sau fierte cat sa fie moi).
Abia astept sa-i fac si eu reteta de dovlecei cu carne de pui;data de Busymummy. Busymummy, imi dai voie sa o scriu si pe blog- desigur, voi spune ca e de la tine?
Camy, m-am gandit la tine zilele astea...
Si multumim de urari (Diana e si Maria). De fapt si mama, si soacra tot Marii sunt, ca de la ele ne-am inspirat pentru middle name-ul Dianei. Interesant e ca pe 15 august, cand se serbeaza Sf Maria Mare, noi vizitam Marryhill-ul, dedicat asa cum am mai spus Reginei Maria.
Sunshine, vad ca esti in breasla cu sora mea. Ai terminat institutul in Bucuresti? Poate ati fost colege.
M-a socat realmente cand am citit despre tragedia de la spitalul Giulesti. Nu e admisibil ca asa ceva sa se intample in 2010! Mereu se gasesc`explicatii: nu sunt bani, nu avem suficient personal, am facut tot ce era posibil.... bah, blah, blah.
Nimic nu va face mai usoara durerea parintilor si a bebelusilor, DAR eu cred ca cei responsabili trebuiesc trasi la raspundere de sus pana jos, ca asa ceva sa nu se mai intample niciodata!!!
_
Bucataria lui mami
sunshine2009 spune:
Buna seara si de la noi,
intru scurt pe fuga, ca incepem asa incet cu stresul dinainte de botez. Tati a ramas si el cu noi de luni in concediu asa ca mai reusesc si eu sa pun mana pe ceva...si se si vede Am reusit de ieri pana azi sa ii fac panatalonasi, vesta, papion si papucei pt botez. O sa va pun poze, dar numai dupa momentul X ca vrem sa fie surpriza la toata lumea. M-am apucat deja sa impachetez servetele, mai am inca vreo trei sferturi...si sa imbrac vazele,...si sa fac curat, si sa pregatesc haine de pat pentru o armata...asa ca fug iara mai departe la treaba!
Un gand super special lui Camy, nu stiu ce sa-ti zic, dar m-am gandit tare mult la voi. Din pacate condoleantele si parerile mele de rau nu mai ajuta, poate doar ca cineva se gandeste mult mult la voi in momentele astea [emoticon cu pupic trist pt camy]
harnici la de 35 de saptamani