Fulgusorii de nov.dec2009 in luna lui Gustar (80*)
Raspunsuri - Pagina 6
vias spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sunshine2009 Camy, imi pare tare rau de prajitura! Cand sunt obosita sau stresata sau n-am chef de facut, patesc si eu la fel, indiferent de cuptor si de cat de des am facut reteta. Probabil ca patesti si tu la fel...Pacat ca mami tau nu mai poate sa stea, te-ai bucurat atat de mult ca vine .... harnici la de 35 de saptamani |
mama ar fi trebuit sa plece de la mine saptamana viitoare duminica..din pacate a intervenit ceva neplacut
azi am avut o zi tare proasta...
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
allexa06 spune:
Salutare !
Camy - imi pare rau ca trebuie sa ramai singura,asta dupa ce ti-ai facut sperante ca timp de 2 saptamani vei fi cu mama ta...prajiturile au iesit pana la urma ?Sunt sigura ca ai pregatit cum ai putut tu mai bine pachetelele pt copilasi
Cred ca ai fost deja la Darius la mormant...nici nu stiu ce sa-ti spun,stiu ca doare tare...cuvintele sunt de prisos...Te pup , esti o mama puternica
Noi ne pregatimsa tragem o fuga la Brasov,pt 2,3 zile...plecam maine dimineata devreme,devreme ca sa evitam caldura din timpul zilei...va mai scriu de acolo.
O zi buna la toata lumea !
http://community.webshots.com/user/allexa06
allexa,mami de baietei Razvan Ioan si Stefan Teodor
vias spune:
Allexa poate ne intalnim...ce zici?????
daca tot stai 2 - 3 zile la Brasov...
iti trimit PM cu nr meu de tel!
am fost la biserica...la mormant...acum urmeaza sa ducem pachetelele la o manastire unde sunt infiati 10 copilasi...acolo duc pachetelele.
A fost si este trist....
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
allexa06 spune:
ok,am notat , cand ne permite timpul, dau de stire
http://community.webshots.com/user/allexa06
allexa,mami de baietei Razvan Ioan si Stefan Teodor
getik1 spune:
sushin la multi ani la pui pt zilele trecute
lorelix la multi ani si u pt puiutz si scuze de intarziere
cami si tie ce sa iti zic bafta multa stiu ca tia fost greu si iti este in continuarea
getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
getik1 spune:
neata fetele dau eu cafeaua in dimineata asta
voi cf?
alexa distractie placuta la munte
camy imi pare rau pt prajitura ta
v am citit cat am putut ca am o scorpie de soacra, teroristacare a venit din italia in concediu cica si mai sunt 2 sapt pana la nunta si nu vrea sa ma ajuate cu nik si mai vrea sa iii fc eu si ce are ea de facut plus ca cu bani sti eu nu am pune tu ca tiidau eu si ii mai vad la sf asteap si inebunesc
eu intru si va citesc cat pot dar nu pot sa promit ca o sa si scriu mult pe aici va pup si poate vb diseara si daca este vreo marie la multi ani
getik mamika de
vias spune:
'neata
haideti ca dau eu azi...
pentru ieri... tuturor Mariilor, sa fiti sanatoase si fericite!.. si de la mine, un buchet de virtual, dar din suflet!
Getik... imi pare rau pentru ca ai asa o situatie cu soacra...eu as vorbi cu ea...si i-as spune ce am pe suflet... NEAPARAT!!
Si zici ca saptamana viitoare faci nunta???????
Inseamna ca vii cu bunataturi..
Una peste alta...azi sunt 2 ani de cand Darius a murit...
imi revin in minte toate imaginile acelea... cum imi luam ramas bun de la el...toata disperarea...toata speranta mea ca el nu va muri...
Imi e atat de greu..am un nod in gat..care nu trece...
Am vrut sa merg la cimitir...asa mi-am promis...ca merg pe fiecare an la 16:17 min..cand el a urit la cimitir..dar daca e asa canicula...nu pot... ce fac cu Flavius??????
Mi-e atat de dor de Darius
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
getik1 spune:
citat din mesajul lui camy_pus 'neata haideti ca dau eu azi... pentru ieri... tuturor Mariilor, sa fiti sanatoase si fericite!.. si de la mine, un buchet de virtual, dar din suflet! Getik... imi pare rau pentru ca ai asa o situatie cu soacra...eu as vorbi cu ea...si i-as spune ce am pe suflet... NEAPARAT!! Si zici ca saptamana viitoare faci nunta??????? Inseamna ca vii cu bunataturi.. Una peste alta...azi sunt 2 ani de cand Darius a murit... imi revin in minte toate imaginile acelea... cum imi luam ramas bun de la el...toata disperarea...toata speranta mea ca el nu va muri... Imi e atat de greu..am un nod in gat..care nu trece... Am vrut sa merg la cimitir...asa mi-am promis...ca merg pe fiecare an la 16:17 min..cand el a urit la cimitir..dar daca e asa canicula...nu pot... ce fac cu Flavius?????? Mi-e atat de dor de Darius Cami, de Flavius Cristian in ------------------------------------------------------------- ingerasul Darius-Andrei "Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă." Poveste si POZE |
saut fete degeaba cami ca este o nemernika si nu intelege si mai rau este ca ma desconsidera ca mama mai nou si asta nu pot ierta. si nu vreau sa imi strice copilu care are un program bine stabilit somn mancare joaca. da mai am putiin pana la nunta 12 zile si o sa vin cu multe bunatatii poopik pe toate fetele si mai vb
getik mamika de
My_Lady0091 spune:
buna-dimineatza torida la "tatzi"!!!
camy], sincere condoleantze...atat pot sa iti spun..restul tu il simti si tu il stii mai bine.... imi pare rau ca nu a mai putut sta mama ta...dar te descurci tu...esti o mami mare si puternica,nu_i asa?
lauriciule, dar unde pleci tu asa pash-pash, in concediu iar???esti cam plimbareatza?!?ce face DI?ceva imbunatatiri/ce mai spun medicii?? sophiuca???merge singurica?Rebecca mea deja s-a ridicat in picioare singura, din fundic, si am gasit-o langa fotoliu, sprijinita de el cu mainile
busydoc.dar de cand ai trecut tu la gospodareala pe bune???cu mancare de bebe si alea-alea??..parca tu erai lady of the "borcanele"..ce schimba maternitatea asta omul..ntzzzzzzz...
finuto..dar tu???cam slabutz...pe unde umbli..ai plecat in vacantza???vii din ea???ce face bolfosul mic cu ochii de abanos??
ady, ma bucur in sfarsit ca te-ai linistit si tu cu mancatul mai putin/mai mult...e gras/slab..etc...daca tot ti-a spus un
ragapie, ma bucur ca ai revenit si la noi..ce face maya paula..spune-ne despre ea...
RESTUL CUCONELOR:lauraandrea,tiusca, madalinaT, gabitza_35, pishko, romanitza, rony, cryss_oana, katyushka, lauragarner, roxaly, andrutza, dienutze,rebebe....voi pe unde umblati..ia va rog la raport...ODISEEA DORESTE SA STIE CE FAC FULGUSORII....
noi suntem ok..cu caldura asta..
mai nou:facem cu manutza "paaaa.."...si "bravooo"..cum ne pricepem mai bine, ne ridicam imediat in fundic, cum avem un punct de sprijin..
de papat papam bine..a scazut cota de lapte la 230 ml de la 270..si e normal pentru varsta ei...ii dau acum HUMANA 3-pentru 8 luni..
i-am luat cereale de la MILUPA..cu bucatele mai mari, pentru 8 luni..sa invete sa pape si mai mare..ieri i-am facut supa crema de dovlecei cu pulpitza de pui si cu smantana.a linchit tot. ii dau biscuit de masa....paine(firmituri)..pepene galben+rosu(bucatele mici), orez(intreg)...oricum nu ii dau bucati prea mari..ca nu stie sa mestece prea bine si nici nu are cu ce si se mai ineaca...
getik, ce sa iti zic eu de soacra ta..IGNOR-O...daca nu sta mult...consider-o o vizita neplacuta si atat...oricum asa sunt toate bunicile..isi dau importantza...ca de...au "nepoti"..
imi pare rau sa aud ce ce s-a intamplat la MATERNITATEA GIULESTI, urmaream azi noapte pe la ora 1..DD sa ii ocroteasca pe pruncii morti dar si pe cei vii care se lupta sa traiasca..
ne mai auzim mamici...si cele absente..BULINA NEAGRA
Blackmoon Lady&lipishtocul
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
busymummy spune:
De aseara sunt in stare de soc nu pot sa cred ce s-a intamplat la Giulesti...
Lady, ce bine ca esti langa noi. Sa stii ca tot borcanele mancam... dar in we, cand gatesc impreuna cu Andi, incerc sa fac lucruri pe care sa le pape si Vlad
A_driana, bun spanacu?
Gata, nu mai pot sa scriu... sunt prea trista
de Vlad - 11.11.2009 si Andi - 5 ani.
POZE NOI