Fulgusorii de nov.dec2009 in luna lui Gustar (80*)
Raspunsuri - Pagina 5
Laura B spune:
'Neata!
Cami, m-am descurcat! E inca in viata.
Offf, o sa ai si tu un weekend greu
Azi am avut o zi plina- am pregatit bagajele pentru vacanta. E aproape 12, nu am terminat, dar Sophia e hotarata sa nu ma lase sa-mi fac treaba. De doua ori am adormit-o, am pus-o in patutul ei, insa cum dau sa ies din camera imediat se trezeste in lacrimi si suspine.
Sunshine, (scuze de intarziere) sa-ti traiasca baiatul
Lady, ma bucur sincer sa te "vad"
Cate o si un pentru toate fetele. Eu ma scurg spre
_
Bucataria lui mami
lorelix spune:
Multumum Sun pentru urari, da astazi facem 9 lunitze...si suntem foarte energici..vrem sa mergem in picioare....
Alina, te mai asteptam pe la noi sa ne spui ce mai faci
A_driana spune:
ceau fetele,
LA MULTI ANI DANIEL-MATEI sa cresti mare, sanatos si voios
am venit de la pediatra...gurita arata f bine, m-a laudat, a zis ca putine mamici reusesc sa faca asa treaba buna [emoticon cu umflat in pene]...nu are gatu rosu, nu are nimic...sa-l tin sub observatie si probabil ,fazele' alea de febra sunt de la dinti....da sa iasa odataaaaa
are 8100 gr, 73 cm.....la lungime a zis ca sta ff bine....la greutate cu 100 gr sub normal....na asta este, mai recuperam noi....eu sunt tare fericita ca-i bine ...i-am spus cat mananca, a zis ca-i f bine....deci gata, nu mai stresez copilu cu mancarea ...
am intrebat daca pot sa-i pun lapte din comert in mancare, gen spanac, a zis ca sigur ca da....dar in bibe pana la 1 an doar lp.....pot sa-i dau smantana in mancare, iaurt, ulei de masline..........deci sa curga retetele gustoase.....
camy dar papa mult Flavius nu? asa da baiat, bravo.....stii tu ca-i buna papica....
mummy acuma fac reteta de spanac, CU USTUROI .....sper sa-i placa.....daca o papa si pe asta asa bine ca ,borcanelele', atunci tot pe capul tau stau...tu detii retete magice...
A_driana , de minunea mea David-Andrei
vias spune:
m-am intors si eu de la cumparaturi...si imediat trebuie sa ma apuc sa fac prajitura si niste cornulete...de post.. ca nu pot sa dau de dulce de pomana...
Maine merg la o manastire..unde maicutele au infiat 10 fetite..acolo duc pachetele...
Va spun sincer, asa imi place sa fac dulciuri...dar cand trebuie sa fac pentru Darius..adica cand stiu ca dau de pomana...asa nu ma pot apuca...si aman tare mult momentul.si apoi nu-mi iese...offfffff
Si parca e un facut..pe cuvant... de fiecare data cand fac pomana lui ZDarius...eu si soacra suntem certate..si nu ne vorbim deloc...ei.. si la cimitir ne comportam ca 2 straine...si este atat de stanjenitor..parca raman paralizata.... ma enerveaza de nu mai pot... atat de mult mi-as dori sa nu vina... nu am nevoie de ea acolo... oricum nu intelege nimic din ce se intampla...
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
vias spune:
si gata acum..m-am plans destul...
Sunshine eu sunt ing proiectant...lucrez cu un arhitect...asa ca bag in autocad pana lesin...
LauraB pai mai mami, tu nu stii ca atunci cand ai treaba...atunci are si copilul energie????? nu asa imi facea si mie Flavius pana sa plecam in concediu?? eu mai aveam de facut bagaje...si el nu voia sa doarma neam!!
Distractie placuta in concediu...siiiiiiiii...impacare placuta cu sotul!!
Lorelix pentru Daniel... sa fie sanatos si fericit!
A_driana felicitari mamico..ei..ai si de ce sa te umflii in pene...
..acum ma duc sa fac prajituri....
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
sunshine2009 spune:
camy: asta da coincidenta, eu sunt de partea cealalta... cu care lucrezi..
am gasit un articol interesant aparut pe Focus online in 27.01.2009:
il voi traduce cat pot de bine
" Copii alaptati se imbolnavesc mai rar de astma. Daca in schimb ei mananca la fast food de doua ori pe saptamana aceasta protectie se degenereaza.
Gestillte Kinder bekommen seltener Asthma. Wenn sie jedoch mindestens zweimal in der Woche Fast Food essen, büßen sie diesen Schutz wieder ein.
Cercetatori de la Universitatea canadiana din Alberta au studiat indeaproape legatura dintre alimentatie si protectia contra astmei. Aceasta cercetare a confirmat rezultatele deja avute, copii alaptati se imbolnavesc mai rar de astma si ca exista o legatura fast food si astma. Cercetatoarea A. Kozyrskyj a descoperit ca Fast food-ul elimina protectia pe care a primit-o copilul din laptele matern.
Wissenschaftler der kanadischen Universität von Alberta haben in einer Studie den Zusammenhang von Ernährung und Asthmaschutz unter die Lupe genommen. Ihre Untersuchung bestätigte die bereits bekannten Ergebnisse, dass gestillte Kinder seltener an Asthma erkranken, und dass es einen Zusammenhang zwischen Fast Food und Asthma gibt. Die Forscher um Anita Kozyrskyj stellten aber vor allem fest, dass Fast Food die Schutzfunktion außer Kraft setzen kann, die ein gestilltes Kind durch die Muttermilch erworben hat.
Protectia contra astmei data de laptele matern am gasit-o numai la copii care nu mancau fie deloc fie decat foarte rar la Fast Food a spus doctorita de copii.Mai mult de jumate din cei 700 de copii care au participat la studiu, consumau regulat producte FF simai mult de doua ori pe saptamana. Cercetatoarea vedea prin asta un motiv pentru care numarul copiilor astmatici din tarile vestice creste intr-una.
„Den Asthmaschutz durch Muttermilch fanden wir nur bei Kindern, die nie oder nur gelegentlich Fast Food essen“, sagt die Kindermedizinerin. Mehr als die Hälfte der 700 Kinder, die an der Studie teilnahmen, konsumierte Fast Food regelmäßig und mehr als zweimal pro Woche. Die Wissenschaftlerin sieht darin einen weiteren möglichen Grund, warum die Zahl asthmakranker Kinder in westlichen Gesellschaften ständig wächst.
Cercetatorii nu au studiat cum exact influenteaza FF astma. Se presupune ca din cauza procentului mare de grasimi si sare din aceasta mancare.
Die Forscher haben nicht untersucht, wie genau sich Fast Food auf Asthma auswirkt. Sie vermuten aber, dass der hohe Fett- und Salzgehalt des Essens eine Rolle spielt.
harnici la de 35 de saptamani
vias spune:
sunt neagra de suparare...prajitura s-a ars...cum????? nu stiu...ca am si cuptor electric care piuie cand s-a facut ce are el inauntru...
....si mama trebuie sa plece....asta dupa ce a zis ca sta 2 sapt la mine....
vreau sa ma pun intr-un colt si sa plang
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
rgagapie spune:
Scuzati ca nu am mai intrat de mult, dar am tot fost plecata la tara si nu am net acolo, am o problema :
Care sunt cele 2 valori care se masoara la eco 2D?
Sunt putin stresata, deoarece sora mea are una 37.4mm iar cealalta 60 mm si am impresia k nu este normal.
Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Poze noi
Poze botez
Ramona de Maya Paula (17.11.2009)
sunshine2009 spune:
Camy, imi pare tare rau de prajitura! Cand sunt obosita sau stresata sau n-am chef de facut, patesc si eu la fel, indiferent de cuptor si de cat de des am facut reteta. Probabil ca patesti si tu la fel...Pacat ca mami tau nu mai poate sa stea, te-ai bucurat atat de mult ca vine ....
harnici la de 35 de saptamani
vias spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rgagapie Scuzati ca nu am mai intrat de mult, dar am tot fost plecata la tara si nu am net acolo, am o problema : Care sunt cele 2 valori care se masoara la eco 2D? Sunt putin stresata, deoarece sora mea are una 37.4mm iar cealalta 60 mm si am impresia k nu este normal. Zambeste, maine poate va fi mai rau. Poze noi Poze botez Ramona de Maya Paula (17.11.2009) |
Sper din suflet insa sa fie totul ok cu bebele surorii tale.
Un pentru Maya!
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE