Fulgusorii de nov.dec2009 in luna lui Gustar (80*)
Raspunsuri - Pagina 10
vias spune:
LauraB Flavius se joaca la masuta foarte mult....merge in jurul ei..normal...sprijinit!
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
sunshine2009 spune:
Buna si de la noi,
raportez terminatul hainutelor pt botez, ieri a fost la rand camasa....azi mai impachetez de zor servetele..dar e ok, merge, ca ma plictisisem deja de cusut. Iar de maine suntem plecati trei zile iara la nasii de botez, pt ultimele discutii dinainte de botez, sper sa fie totul bine...Vad ca si Getik-ul e stresata ca nu prea da semne de viata, o inteleg perfect, doara sarbatorim in ceeasi zi!
Pt curioasele de sarbatoriri: noi am implinit anul asta 7 de stare civila si 6 de la biserica nu ne-a venit nici noua sa credem
Ma bucur sa vad ca Lady e iara prin zona, deja reincep video-urile
Laura, Camy, despre ce masuta e vorba?
harnici la de 36 de saptamani
vioo spune:
Buna, sunt vio, nu stiu daca va mai amintiti de mine, mama lui Carmen nascuta pe 30 noiembrie 2009.
Carmen a mea, mancacioasa de fel, refuza mancarea de 2 zile. Pe corp i-au iesit niste bubite rosii: pe fata, pe burta, spate si incheieturile mainilor. Am corelat si cu faptul ca duminica a avut febra 38,8, si am tras concluzia ca ar putea avea pojar -rujeola. Voi ce ziceti? A mai patit cineva asa? Bubitele nu sunt de la caldura, acelea arata altfel si nu apar pe fata. Doctora mi+a zis ca ar putea fi o alergie de la ceva ce am mancat (o alaptez inca) si sa vad daca dispar. Pana atunci nu am de gand s-o scot din casa.
Si inca ceva, daca este rujeola, am auzit ca nu ai voie sa ii faci baie, este adevarat? Ca imi vine greu a crede, dupa ce ca nu avem voie afara, nici baita sa nu facem (ii place foarte mult..)
Va pupam si va dorim copilasi sanatosi.
Vio si Carmen.
My_Lady0091 spune:
salut vioo.nu stiu de ce nu esti in listutza.eu nu am parola..ca au schimbat-o fetele...
dar o sa te rog sa lasi datele voastre aici sa te putem trece in listutza:
-prenumele intreg al fetei
-cum ai nascut-o:-natural cu epidurala sau fara
_-prin cezariana
-la cate saptamani si zile de sarcina a survenit nasterea
-cate kg si cati cm a avut la nastere
-la ce spital ai nascut-o si cu ce doctor?
-si data ta completa de nastere
vad ca fetele sunt in week-end..si e cam gol pe aici..
sunrise nu mai rade de "vidoourile" mele,da?
Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
vioo, dar de ce nu mergi tu cu ea la pediatra..sa iti dea ceva..zirteck..pentru alergii..un unguient ceva sa o ungi..
nu te lasa sa o scoti in considerentul ca aceasta boala se ia..si poti imbolnavi si alti copii...iar baie nu ii poti face deoarece..aceste bubitze se pot ascunde...(disparea de pe corp)..si se pot localiza pe organe..ceea ce e foarte periculos pentru organism..
un pediatru isi poate da seama daca e alergie sau rubeola...
mai e o boala care se numeste ROSEOLA sau viroza eruptiva ce apare la bebelusii intre 6 luni si un an..e asemanatoare cu rubeola..insa se distinge prin faptul ca bubitele nu apar pe maini si picioare, insa apar pe spate, burtica, fundulet, fata, (adica pe toate celelalte parti ale corpului inafara de maini si picioare). intra si citeste aici pentru mai multe detalii: http://www.desprecopii.com/info.asp?id=1122.
sfatul meu:MERGI LA PEDIATRU.
sanatate!
Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
vias spune:
eu am intrat doar sa va salut...nu apuc sa intru sa conversam in we ca am musafiri..si plecam pe ici pe colo....
Va pup...ne vedem luni!
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
vioo spune:
Am fost la pediatra ei dupa ce a facut febra, s-a uitat in gat si nu era rosu, asa ca a pus pe seama iesirii dintilor febra.
Dupa eruptie am sunat-o si mi-a zis treaba cu alergia, de parca in 8 luni de zile nu as fi mancat tot ce se putea manca.
Asa ca am fost la urgente, pana la urma nu e rujeola, conform hemogramei este o "viroza simpla". Cine mai stie, oricum bubitele au inceput sa mai paleasca, nu stiu daca este viroza eruptiva pt ca la ea au aparut si pe maini (a doua zi).
Datele mele: Carmen, 30.11.2009 nascuta prin cezariana, la Clinica Eva Brasov cu Dr Baiulescu Cristian (am incercat sa nasc natural, in apa, dar nu am reusit si s-a impus cezariana de urgenta) cu 3420 g si 52 cm, Apgar 9, la 40 saptamani iar data nasterii: 5.12.1987
Cand am mai intrat aici ma plangeam ca nu ia in greutate... Sunt curioasa cam cat cantaresc fulgisorii vostri acum... Carmen are 7700g.
Laura B spune:
Vioo, esti pe lista. Acum cateva saptamani Sophia a avut o eruptie ciudata (avea punct langa punct pe toata burtica, de parca cazuse in urzici). Nici acum nu mi-e clar daca a fost alergie la peste sau ceva viral- medicul de la urgenta a spus ca poate fi oricare din cele doua, insa a fost greu de diagnosticat pentru ca fata mea nu a mai avut nici un alt simptom: nu a facut febra, nu o deranjau bubitele, nu ii curgeau ochii, nu s-a umflat. Tot medicul a spus sa-i urmaresc evolutia, ca el se asteapta ca pana a doua zi sa dispara mare parte din roseata; asa s-a si intamplat. Au ramas putin mai vizibile cele cateva bubite mai mari de la incheieturi, insa si ele au disparut de la sine in alte doua zile.
Am inteles ca fetita ta e inca alaptata, dar ea ce fel de solide mananca? I-ai introdus ceva nou inainte sa-i apara bubitele?
Cat despre greutatea bebeilor, nu cred ca Sophia e buna de dat ca exemplu. Ea e mai marisoara, la putin sub 10 kilograme se afla pe partea de sus a graficului de greutate pentru varsta ei.
Un weekend frumos va doresc.
Vad ca lumea e ocupata zilele astea. Noi nu plecam nicaieri, in plan avem numai treburi casnice si cumparaturi. Eu am dat, mai nou, in mania blog-urilor Lucrez acum la unul de vacanta, ultimele posturi sunt cu locurile unde am fost in excursia recenta. Dar las' ca in curand incep serviciul si nu mai voi avea timp de prostii
_
Bucataria lui mami
danaflor03 spune:
Buna feteleor,
va rog dati-mi si mie un vot pentru baietelul meu. Multumesc
http://mamica24h.desprecopii.com/galerie-foto/matei-6040
Mami fericita de Matei-Ioan - 17.12.2009
getik1 spune:
iubita sushin sunt stresata dar mai rau terorizata se o dobotoaca de soacra
si sa va spun ary este mai bine dar acu nu mai starnuta asa rau si vad ca de azi a inceput sa tuseasca mai rau dra sper sa treaca mai repede ca sa fie fres ca domnisoara de onoare la mami la nunta
cu soacra esye criminal de rau este nebuna de legat si pe deasupra am aflat ca mai si bea multasa ca am viata grea rau. a vrut sa imi ia fata si sa ma dea afara ca de cica e casa ei dar cred ca ia afectat sistemu nervos ca stau pe proprietate lu fisu nu e a ei ca ea nu are nik si sa ma trimita la mama fara fata. si mam caertab t ca sa imi dea fata si cand am reusit sa o iau ma batut de ma gasit benga asa ca nu vb si sincer deabia stept sa treaca nun ta ca mi sa luat nici nu imi mai arde de ea asa ca vai si amar asta e pe scurt mai vb nustiu cand mai am timp sa intru
getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009