Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***237***

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Buna dimi! Multumesc pentru cafea, Claudela!

Eva e racita Nu stiu cum a reusit, dar aseara am avut vreo 2 h de cosmar, cu plans isteric. Ii era ft somn, dar nu putea respira, nu ma lasa deloc sa ii ating nasucul...jale mare. Pana la urma am tinut-o cu forta, i-am pus Vibrocil si a dormit binisor. Cum sa fac altfel? De batista bebelusului nici nu poate fi vorba, si nici la aerosoli nu sta. O traumatizez daca o tin cu forta sa ii pun picaturi in nas? In timpul asta urla atat de tare incat se invineteste

Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

anamaria si la noi cand a avut mucisori dupa ce ne-am intors de la mare a fost jale generala la curatat nasucul; cat au fost aposi n-a fost chiar asa rau, ii dadeam eu repede un puf in nas, dar cand s-au intarit si trebuiau obligatoriu mai intai inmuiati si dupa aia scosi cu batistuta.... cred ca m-au stiut si ciorile din cartier; te inteleg, si al meu urla pana nu mai respira si s einvinetea tot, dar altfel... nu putea s arwespire deloc si se ineca rau de tot in somn.... deci alegi raul mai mic din 2 mai mari

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Denisamada, acum ca ai zis de Adelake , m-am linistit si eu cu laptele de noate la Alexandra care parca are 3 luni,toata noaptea trage de mine, vorbeste si in somn : mama , tziti , tzziti

aha, bine ca nu sunt singura care e lactobar toata noaptea; am vazut ca si phiphi cere la fel.... buna titi asta pe caldura, nu???

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

......
Buna ziua tuturor,
Absenta mea e oarecum motivata: suntem la Focsani, calculatorul e in camera lui Victor, iar tastatura e blocata de 2 scaune pe care buni a pus o covertura...caci altfel ar fi bucati-bucatele... Si asa se suie pe scaune ca sa ne arate "cac"(adica calculatorul) si "mau"(adica mouse-ul)...
De aceea doar intru cand si cand si va citesc din umbra, precum leii la panda...
Simi eu nu am facut nimic diferit la incarcarea filmuletelor...pur si simplu am dat incarcare...si a mers...nu imi amintesc sa fi bifat ceva special... Dar nici nu m-as baza prea tare pe memoria mea, ca pe zi ce trece sunt tot mai senila...
Aris multa sanatate tatalui...stiu prin ce treci, iti doresc doar putere...
Oli sper ca de data asta Bossul e ok si ca va distrati de minune la mare....va invidiez...vreau si eu la maaaareeee iaaar!!!
Novusica nu stiu ce sa zic despre intalneala...pe socri nu reusesc sa ii conving, deci nu vad cum sa venim, caci ar insemna ca tati sa vina sa ne ia de la Focsani si apoi sa venim unde e stabilita locatia...si mi-e groaza de drumuri lungi cu Victor in masina...asa ca ramane de dezbatut problema...Despre preferinte...nu avem, mergem pe mana ta...
Anca pai cum sa nu va iubesc?! Se indoieste cinvea de asta?
Acum ma vait de burta caci sunt in perioada critica si m-am saturat...Asa imi vine sa iau anticonceptionale ca nu mai suport. Mi se pune pe inima. Mor si de durere, plus ca dureaza 10 zile si ma scurg la propriu... Voi ce ziceti? Ca medicii nu pre au solutii. Am facut tratamente, chiar si naturiste, nici un remediu vizibil. Cica e de la uterul fibromatos...Offff
Ce sa va mai povestesc? Suntem alintati pana peste urechi. Mai ales mama mea il alinta maxim pe Victor si el profita ca un smecher de asta. Mie imi zice "mamaie", ceea ce inseamna "mama mea". Gagaie toata ziua. Orice animal sau vietate este "gaga". L-am dus la tara si l-am suit pe cal, a pus mana pe vaca, pe vitel, pe purcei, a prins pui si gaini singur, caini, pisici, gaste, curci...nu ii e teama de nimic.
Apa insa ramane atractia de suflet. Sambata face baie fie in piscinuta fie in baliuta afara in curte.
Cu mancatul are ceva fitze de vreo 2 saptamani, dar speram sa ii treaca.
Zice "bubu"(adica bunica), "nenea", "ma"(adica mac-mac=rata)...si cate alte bebelushisme.
E fericit aici!
Tati vine in weekend sa ne vada.
Eu am inceput sa imi caut job...dar nimic interesant "so far"...continuam cautarile...sa imi tineti pumnii...

Va pup

_

Gigelica ,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

aris, uali, sanatate voua si parintilor si sa sa fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Fetelor mai am si u o rugaminte..
As vrea sa consult un dentist pediatru....nu stiu daca poate face ceva...victor are "carie de biberon"- asa a spus dna dr...ce pot sa-i fac?...el are alimentatia toata indulcita cu glucoza...si ceaiul il bea indulcit...intredevar a adormit la biberon dar nu cu el in gura.
Sunt tare mahnita, ca trebuie sa treaca prin toate astea....nu stiu dca celor 4 dinti li se poate face ceva......dna dr. a zis ca e prea mic sa bea noaptea cu cana....de la imunitatea scazuta, deficitul de d3,...nu stiu dar ma gandesc cu groaza cand caria va durea...acum este afectat doar smaltul si se ciobeste din dinte.
Deasta vroiam sa merg la un stomatolog, i-am cerut parerea si pediatrului..si mi-a zis "asta sa fie ultima ta grija..caria asta"...uneori nici nu mai mai gandesc, altfel o iau razna(nu ca nu as fi luat-o ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uali spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

aris, uali, sanatate voua si parintilor si sa sa fie bine!

Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

merci beaucoup Chato...!
am incredere ca se mai intampla si minuni pe lumea asta...

Mergi la inceput

M-am plictisit numai acsa, ma bucuram ca ajungem la mare...desi stiam ca ma asteapta bataie de cap...cu mesele, cu igena, nefiind bucataria noastra deacasa.
Cand am sa apuc ziua in care si copilul meu sa manace normal...cred ca pot sa mor...il vad ca pofteste la copii, la fructe...ia si el si-mi da mie sa mananc "mami papa", ca stie ca nu are voie el.
Toata ziua, mai nou noaptea sa nu se faca cald...fierbem:
-175 morcov +75 albitura, in 600ml apa..fierbem, separam legumele, pasam, completam pana la 600 ml cu apa..dam in clocot de 4 ori;
- 50 g orez fiert intr-un litru de apa..timp de 30 min, separam orezul, pastram zeama sa diluam la consistenta potrivita.
- 250g carne cruda proaspata...fierbem, pasam sa ramana 130 carne mixata, pe care o distribuim in mod egal pe 3 mese;
- 120 g glucoza pulvis..distribuita pe 4 mese + in ceai de menta.
- ceai de menta din plante proaspat - zilnic facut dimineta si seara(ma omoara ca nu gasesc sita deasa).
- marti si vineri avem galbenus de ou;In ziua cu ou carnea scade la 100g pe zi distribuita pe 3 mese;
- sambata si luni 2 lgt ficat de pui obligatoriu proaspat;
- dimnieata banana cu cereale, fara zahar, lactoza, gluten - Milupa bio.
- la fiecare masa 30 pic liprocil(ulei), la 40 nu a suportat..nu digera bine grasimea.
Deci avem: o masa bana cu cereale, 2 de pilaf dietetic, una de supa zarzavat cu carne si cereale(si mixez cantitatea distribuita inainte de masa)
Medicatie:
1/2 losec dim si seara diz in ceai,
1 plic smecta, in 50 ml ceai, cateva linguri inainte de fiecare masa;
3 pic meto dim si seara
15 pic polivital pe zi
1 capsula kreon, distribuita pe cele 4 mese...
E si uite asa imi petrec ziua, de nu am timp sa ma bucur de nazdravaniile lui, sa ma pot juca relaxata cu el...si culmea e ca numai eu ii fac, am last-o pe mama, socra le incurca de le zapaceste..
Sper sa nu mai imi faca pb. macar sa incep serviciul la 2 ani, dar parca vad ca-mi prelungeste dr. pana la 3.

Mergi la inceput

Si ce e tare ca sotul ma intreaba cand facem o fetita..zic : "asta sarcu a lut-o razna de la toate cele"; raspuns:"nu mai facem nimic niciodata" suficient, mie una mi-a ajuns, desi sunt curioasa cum e sa te bucuri si sa te uiti la copilul tau cu inima fericita nu zbatandu-se de teama.
Pt. asta as mai incerca experienta, dar daca o iau de la cap...mai bine nu risc.
Ma duc sa stau si eu un pic langa el...ca apoi mixam, iesim afara, venim mixam, baie..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Hello,

DYANA, sanatate multa si ai grija de tine
UALI, ARIS, sanatate pentru parinti si multa putere
FLORINELA, tie iti trebuie intr-adevar multa putere. Eu am citit ultimul mesaj si sincer te admir mult pentru tot ceea ce faci. Si mai arata-ne si noua Platinatu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Doamne, Aris, si eu care eram sigura ca sunteti pe undeva la soare, la distractie Multa sanatate tatalui tau, bine ca ati gasit o clinica de incredere! Sanatate si mamei tale, uali, groaznic prin ce trece:((.
Si tatal meu a fost bolnav la pat 3 ani inainte sa moara si mi-e asa de ciuda cand ma gandesc ca toate i s-au tras din 2 lucruri pe care le-ar fi putut evita: fumat si alimentatie Dar el a trebuit sa fie capos si sa plateasca un pretz atat de scump, o viata de nici 66 de ani dintre care ultimii 5 au fost tot cu necazuri si suferinta...Luna asta vor fi 3 ani de cand a murit....

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever

Mergi la inceput