Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***237***

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Situatie:

- inainte sa raman gravi aveam o mentruatie regulata- 28 de zile, dar luam pastile
- in mod normal, fara pastile, imi venea la 25-29 de zile
- am incheiat alaptatul, am terminat cu Cerazette si mi-a venit un singur ciclu (13 iulie)
- 28 de zile de la el s-au facut pe 10 august

Intrebare:

-dupa alaptat voua va vine regulat? sau au existat dereglari la inceput?

Multumesc
Tocmai imi puneam si eu problema asta...Intr-adevar, de cand nu mai alaptez, parca nu mai e asa regulat ciclul meu...

POVESTEA MIRUNEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Buna dimi! Multumesc pentru cafea, Claudela!Eva e racita Nu stiu cum a reusit, dar aseara am avut vreo 2 h de cosmar, cu plans isteric. Ii era ft somn, dar nu putea respira, nu ma lasa deloc sa ii ating nasucul...jale mare. Pana la urma am tinut-o cu forta, i-am pus Vibrocil si a dormit binisor. Cum sa fac altfel? De batista bebelusului nici nu poate fi vorba, si nici la aerosoli nu sta. O traumatizez daca o tin cu forta sa ii pun picaturi in nas? In timpul asta urla atat de tare incat se invineteste Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uali spune:

Buna dimineata si merci pt cafea!

Novus...chiar aseara ii spuneam lui sotz de intalneala nordica si cica du-te :))...el a inteles ca ne intalnim doar noi, fetele, fara soti ,fara copii...sa ne cunoastem si sa ne facem de cap!
i-am explicat ca e vorba sa mergem toti si zise ca n-are nici o problema, el merge...depinde doar de mine asadar.
problemele sunt doua: 1) nu stiu daca voi lucra we acela si 2)tre sa mergem la o nunta si nu stim inca data...s-ar putea sa fie fix in we ala...ne interesam si sper sa aflam curand.

acuma....n-avea sotz idee rea...oare ne organizam o data sa punem de-o ia o pauzareasca?:))

...multumesc mult pt suport...mama e ok sa zicem...operata de 2 ori la san (ambii extirpati)si acum cu metastaze osoase, dar a facut chimio vreo 6 luni si radio-terapie...o tine sub control deocamdata.
mizam pe faptul ca e in varsta (peste 70) si regenerarea celulara, inclusiv celulele canceroase, se face mai incet si speram sa nu prolifereze deloc sau macar in ritm mai lent.

pup

Mergi la inceput

apropos de intalneala....doar orientativ...pt mine locul 1- denisa... locul 2- edelweiss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Buna dimineata... cam tarziu zic eu..dar asa ne trezim, pe la 10.
Victor a iesit la o scurta plimbare la umbra cu "mamai";
Despre noi sa va povestim ca suntem relativ bine, am mai pus ceva la cantar...nu mult sa nu-l dereglam. La ultima vizita la medic am fost foarte multumiti (dupa care la 2 zile mi-a facut caca cu mucus si firisoare de sange - ca sa mi se ia elanul si fericirea, ca tb. sa bagam lapte de soia).
De mancat mancam bine, nu mai imi da peste mana, dar mancam in fata calculatorului...lucru prost...dar e bine ca mancam.
Din pacate rezervarea la mare s-a anulta, la rugamintea dnei. dr., ff multi copii internati cu diaree si rotavirus la greu, de la mare...asa ca mai bine stam in banca noastra.
Am fost la munte la Moeciu, frumos, placut....dar era in perioada ploilor de la sfarsitul lui iulie...nu am putut sta mai mult de 2 zile, ploua continuu si mullt.
Victor are rau de masina..daca stam in spate vomita...in fata nu vomita, are rau la cele mai mici curbe...si se plictiseste groaznic in masina...asa ca...un cosmar sunt calatoriile.
Vrem si noi sa venim la intalneala din OCT,....si ma gandesc ca e o perioada ok, scapam de caldura, poate calatoria cu masina va fi mai suportabila.Mie una imi place TUSNAD e ff frumos. Acum ramane de vazut cum stabiliti...in principiu venim si noi in prop de 80% (sanatosi sa fim). Mai greu cu bucataria, dar poate ne lasa sa fierbem si noi undeva carnita si orezul...30 min.
Am sa intru de cate ori am poibilitatea...sa vad ce s-a mai discutat, daca s-a luat o decizie o rog pe Novus, sa-mi dea iun PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Fetele calatoare....

Dupa ce am vorbit cu Robert mi-am adus aminte de Sovata. Ca doar am fost acum cu spaniolii ca aveau cazarte la hotelul Danubius (din Sovata Bai).

Noi dormisem in Toplita care chiar e de babalaci. Se facuse o confusie in capul meu intre Toplita si Sovata.

Sovata, de fapt drumul pana la hotelul cu pricina e ok. Iar statiunea arata fix ca POiana Brasov. Pensiuni frumoase stanga-dreapta, verdeata multa si bazar cu prostii chinezesti.

Asta era in Sovata Bai. In Sovata, acolo unde face NIcu armata nu stiu exact cum e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Sovata, e langa Praid..din cate stiu eu..e ok ...dar nu cine stie ce...
La Lunca Bradului nu am fost niciodata...am fost la Targu mures, nu stiu cum e locatia...
Dar la Tusnad si la borsec am fost ...si mi-a placut.
De curand nu am fost sunt 3 ani ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

pup fetele
am inviat si eu putin azi ca ultimele zile.....; bai frate cand vin.... pai vin toate odata nu se poate pe rand; sa zicem ca suntem mai linistiti azi si trec toate; mutzi meu a fost in greva totala de mancare, de somn, de liniste... brrrrrrr; abia ieri a mancat si el calumea si evident ca dupa ce i-am facut prima mancare pe care a luat-o cu placere in ultimele 4 saptamani.... am uitat-o afara azinoapte; sa zicem ca am o scuza, ca aseara mai aveam putin si ajungeam la urgenta cu o durere infernala undeva jos in burta, pe care abia azi am localizat-o ca fiind la ovar.... ca aseara ma durea peste tot, nu ma puteam atinge pe o raza foarte mare, deci nu stiam de unde e; am luat un nospa si am stat in pat, dar asta dupa ce l-am plimbat pe mutzu plangacios rau vreo ora in casa; daca incerca cristi sa-l ia se isteriza, asa ca l-am tinut eu, dar nu are rost sa va spun ca am zis ca-l culc si imediat sun la salvare sa vina sa ma ia ca eu mor; am slabit 5 kile aseara , ma durea de transpiram ca naiba; s-a suprapus chestia asta peste ovulatie, sper doar sa nu fi facut vreun chist hematic la expulzie, ca la ovarele mele este foooooarte probabil sa patesc si din astea; acum ma "delectez" cu supozitoarele lu' fi'miu de novocalmin si parca e mai bine; promit sa "ma caut", dar trebuie sa trec si de nunta de sambata --de care-mi e groaza, ca o sa fie prapadul de pe lume cu caldurile astea; nu stiu ce o sa faca mutzu , ca o s afim la curte o p[erioada dupa care mergem cu el la hotel acolo la restaurant, unde nu au aer conditionat nici macar in sala cu receptia..... vai de noi; rochia mea de nasica e destul de "plina" incat sa mor pe drum de caldura, si mai e si neagra; o sa stau in ea la biserica si la poze...... evident ca iau alta la mine sa ma schimb, si cui nu-i place sa nu se uite; in plus radeam cu ginerele ca am zis ca ne dam hainele jos si intram in piscina la hotel si aia e; pai daca fac ginerele si nasa asa.... trebuie sa ne urmeze si celilalti nu??????? ginerele are vreo...150 de kile asa, va dati seama cum suporta caldura??? plus costumul cu maneca lunga???? aia e, sper sa iasa bine nunta, sa se simta bine si eu sa n-am ovarul cat casa sa-mi faca vreo surpriza neplacuta.... daca ma gandesc bine poate ar fi cazul sa-mi fac eu o eco azi, sa nu plec cu vreun hematom care sa se gandeasca sa se sparga prin vecini

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

buna fetelor
imi pare rau ca v-am abandonat. din pacate nu pt ca eram prea ocupata cu distractia
am aflat acum o luna ca tatal meu este grav bolnav. a urmat o perioada nebuna, de bocete, depresie, alergat prin toate spitalele posibile si imposibile. acum am intrat intr-o linie dreapta, a inceput tratamentele, am gasit o clinica privata unde am prins mai mult curaj si ceva sperante.
intre timp am dat si drumul la fabrica asa ca sunt pana peste cap in avize de la autoritatile romane.

ce regret cel mai tare e ca nu am reusit sa il duc pe pitic la mare. sper sa reusim saptamana viitoare intre doua tratamente ale lui taica-miu.
in rest sa zicem ca suntem bine. piticul cel putin e f bine.
cam atat despre noi, sper ca intelegeti de ce nu am mai avut chef nici macar sa deschid forumul. incet incet ma obishnuiesc cu ideea si sper sa ies curand din starea asta.
va pup pe toate si sper ca sunteti bine toti

25 martie 2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aris26

buna fetelor
imi pare rau ca v-am abandonat. din pacate nu pt ca eram prea ocupata cu distractia
am aflat acum o luna ca tatal meu este grav bolnav. a urmat o perioada nebuna, de bocete, depresie, alergat prin toate spitalele posibile si imposibile. acum am intrat intr-o linie dreapta, a inceput tratamentele, am gasit o clinica privata unde am prins mai mult curaj si ceva sperante.
intre timp am dat si drumul la fabrica asa ca sunt pana peste cap in avize de la autoritatile romane.

ce regret cel mai tare e ca nu am reusit sa il duc pe pitic la mare. sper sa reusim saptamana viitoare intre doua tratamente ale lui taica-miu.
in rest sa zicem ca suntem bine. piticul cel putin e f bine.
cam atat despre noi, sper ca intelegeti de ce nu am mai avut chef nici macar sa deschid forumul. incet incet ma obishnuiesc cu ideea si sper sa ies curand din starea asta.
va pup pe toate si sper ca sunteti bine toti

25 martie 2009

aris..imi pare rau...si eu traiesc, din pacate, aceeasi drama cu mama...daca vrei sa vorbim pe subiect te astept...daca nu, te inteleg...

sanatate....si mai vino pe aici...pe mine m-a ajutat comunicarea asta pe forum...mi-a mai luat gandul de la probleme.

Mergi la inceput