Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***237***
Raspunsuri - Pagina 16
ramona7575 spune:
Novus, nu-i bai de noi, avem money, ca deh, vine husbandu` cu dolarii , sa am confort d.le, ca doar nu plec in fiecare luna in vacanta (s-ar putea la anu` sa trag o fuga in Caraibe, viza am pana in 2012, am cazare si mancare asigurata, sa vad cum fac cu Stefan )... eu vb.despre cele care stau mai prost cu bujetu` dar la ce oferta ai gasit eu zic e super-pret mai ales ca are si micul dejun inclus
denisamada spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui novus
Exact asa !! Serios, veniti ?? Vrem sa inchiriem o pensiune care are 15 cam, anul trecut a fost deschisa, proprietarii ii cunoastem, preturi de bun simt |
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
claudela spune:
Neatza!Haideti la o ceasca de cu lapte!Am facut-o mai slaba, ca si asa incepem iar caldurile...
POVESTEA MIRUNEI
cativ13 spune:
Buna dimineata!Raportez copil cu febra si mucisori aposi, incolori, cu un canin in curs de aparitie. spuneti-mi, va rog, cum se numeau picaturile alea care uscau mucozitatile? mi-e tare mila de ea...Fiica Ploii
pisigri spune:
Picaturile erau protargol. La fel d eficient este colargolul, aceeasi substanta dar concentratie diferita. Multa sanatate si canin...docil :)
Ilinca, si noi eram nitel "cufuriti", ca stim bine ca nu e de joaca cu apa, mai ales la munte. Cel mai mult m-a impresionat Pisilinca si somnul ei de lemn,nu-mi venea a crede ca nici nu tresarea. E drept ca era si obosita...
Novus, pretul e super bun, cu mic dejun inclus... Na, om vedea noi daca ne "lipim" sau nu, de luni incepe perioada "de foc". Nu stiu deloc ce abordare sa prefer pentru acomodarea Pisilincii la gradi; sa o las la inceput cite putin, cu riscul unei noi perioade de circ cind se va fi obisnuit la program scurt si se vede lasata pina dupa somnul de prinz, sau sa o las de la inceput pina la 16....faza e ca eu tot de luni (hai poate de marti, luni sa fac oleaca de curatenie cit e ea plecata) tre sa incep sa ma duc la facultate...si seful meu e un pic cam...fixat pe program de 8 ore, pe care n-o sa-l respect (ca nici nu fac inca cerere de reluare a activitatii) in prima faza, dar...
Chatonel, Andiaroro, poate ma ajutati voi cu o idee, cum se procedeaza pe la voi? Aici am auzit asa:
- sa o duc sa stau cu ea vreun ceas, sa o mai las inca vreun ceas singura i prima zi
- sa stau cu ea mai putin si sa o las singura mai mult in a doua zi etc
SAU
- sa o duc, sa o las chit ca urla in brate la educatoare, in prima, a doua zi sa o iau mai devreme, apoi sa o las la program de 8 ore cit va sta pe termen lung;
SAU
- sa o las de la bun inceput la programul normal...
Ma stringe in spate cind ma gindesc sa plec lasind-o plingind si strigind numami, nu mamii...
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
chatonel spune:
Neata tufete!
Pisigri, exact ce ai zis tu in paragraful doi (pe care nu l-am mai citat) ma sfredeleste-n creier: cum sa ma pazesc de "prieteni", ca de dusmani stiu si io. Si e vorba de-acum incolo, pt ca fetita mea trece prin mai multe miini, cum eu lucrez (deci ea e la nanny, nanny care are si ea concediu, deci in perioada asta e la alta nanny... s-a intimplat sa schimbam pina la 3 nanny pe saptamina, nu va sfatuiesc sa o faceti, e horror), apoi merg in vacanta in ro, o mai las pe la rude etc.
De-asta imi trebuie un fel de protocol clar, care sa imi permita sa las copilul fara sa imi fac probleme la fiecare minut.
Cit despre ce spui tu, cu gradi, e musai sa o faci treptat. Daca stii ca de marti tu trebuie sa mergi 8 ore neintrerupte, atunci incepe adaptarea de azi: mergi cu ea pe-acolo, stai o juma de ora, o ora cu ea. Nu pleci deloc. Miine te duci iar, stai cu ea o jima de ora, apoi o lasi pe ea o ora, dar trebuie sa aiba neaparat o persoana de referinta in ora aia, sa nu fie lasata de izbeliste.
Luni o poti lasa pina la masa de prinz si marti o lasi pina dupa nani, adica ceri invoire la sefu tau sa pleci mai devreme(pe care sef sau il imblinzeste, ori, daca nu, ii spui raspicat ca asta ai de facut, nu ii lasi loc de comentarii) si asa de miercuri o poti lasa o zi plina.
Sper sa mearga bine, ca imi dau lacrimile de fiecare data cind povestesti cum plinge, saracuta.
Nu uita: de fiecare data sa ii repeti ca mami pleaca, dar nu sta mult, ca vii inapoi sa o iei, sa nu se trezeasca ca ai disparut si ea e singura!
Bianca2503 spune:
Situatie:
- inainte sa raman gravi aveam o mentruatie regulata- 28 de zile, dar luam pastile
- in mod normal, fara pastile, imi venea la 25-29 de zile
- am incheiat alaptatul, am terminat cu Cerazette si mi-a venit un singur ciclu (13 iulie)
- 28 de zile de la el s-au facut pe 10 august
Intrebare:
-dupa alaptat voua va vine regulat? sau au existat dereglari la inceput?
Multumesc
chatonel spune:
Bianca, eu am terminat de alaptat in ianuarie si nici acum nu am ciclul regulat. Inainte de sarcina il aveam la 21 de zile, acum il am intre 20 si 30 de zile.
cativ13 spune:
Pisigri, multumescBianca, la mine e fix, regulat$, intocmai si la timp... sa fie cu ochisori?Fiica Ploii