Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***237***
Raspunsuri - Pagina 15
novus spune:
Denisamada, acum ca ai zis de Adelake , m-am linistit si eu cu laptele de noate la Alexandra care parca are 3 luni,toata noaptea trage de mine, vorbeste si in somn : mama , tziti , tzziti
Pisigri, lasa ca trece si asta si vorba ta, or veni alte puncte de cotitura
Monnvas, drum bun sa aveti !!
Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Legat de intalneala : am vorbit azi cu cei de la Edelweiss si pretul per camera va fi probabil 100 ron cu mic dejun inclus, eu zic ca e bine, nu ?!maine imi confirma sefu' daca agreeaza oferta mea
Astept in continuare voturile referitoare la locatii !!
INTALNEALA NORDICA din centrucare va avea loc in 1-3 OCT
Locul 1. hotel Edelweiss Sovata - http://www.hoteledelweiss.ro/index.php?lang=ro
Locul 2.pensiunea Denisa Lunca Bradului - http://www.pensiunea-denisa.ro/index.php
Locul 3. pensiunea Transilvania Baile Tusnad - http://www.pensiuneatransilvania.ro/index.php?l=ro&m=2
Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui uali Novus, draga mea, eu as veni la intalneala, ca noi suntem ducaci de fel, dar de cand am revenit la birou am un program cam haotic, in sensul ca nu stiu azi daca maine pot pleca, mai ales ca se pare ca voi lucra si unele sambete... daca se intampla sa am liber weekendul 1-3 oct, venim noi cumva si ne cazam in apropierea voastra, nu-i bai Medeea |
Supeeer ! pai vezi tu cum faci sa veniti macar de sambata !!
Sanatate multa mamei tale !! Cum se simte, e ok ?
Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
Sa o luam ca pe o invitatie? |
Exact asa !! Serios, veniti ?? Vrem sa inchiriem o pensiune care are 15 cam, anul trecut a fost deschisa, proprietarii ii cunoastem, preturi de bun simt
Daca mai sunt amatoare de revelion in Retezat, va prezint oferta
Alexandra (03.03.09)
novus spune:
citat din mesajul lui ramona7575 |
Cred ca nu am fost bine inteleasca... am crezut ca aceste pensiuni au si camere fara bai, un confort mai redus si pentru fetele care stau mai prost cu banii.
Eu cand am calatorit prin tara (mai rar, recunosc ) am dormit la vile ce aveau diferite tipuri de camere (cu bai / fara, camere mici, mari etc.) sau la hoteluri... asa cam crezut ca e aici... voi stiti mai bine ca v-ati preumblat prin romanica, eu mai mult prin caraibe si acolo cu "barca"
[/quote]
Ramona, sunt si aici diverse pensiuni, puteti cauta pe net si sa va rezervati in alta parte la un pret mai mic, seara asiguram noi entertaimentul in pensiunea noastra !
Alexandra (03.03.09)
novus spune:
citat din mesajul lui Ilinca_M. [. Nu zic, si Phiphi e super relaxata 80% din timp, dar cateodata are accesele ei de personalitate, "ciordeste" jucarii de la alti copii din mana, se enerveaza daca cei mai mari nu-i dau si ei mingea (de fotbal!!), se enerveaza daca n-o las sa urce invers pe tobogan... Eu o las sa se descurce singura mai ales cand e vorba de copii de varsta apropiata. Azi de ex. a luat o minge (nu era a ei) si a venit o fetitza (ceva mai mare, dar cu maximum 2-3 luni) sa i-o ia. Maica-sa disperata striga dupa ea:"nuuu...sa nu iei mingea fetitei!" I-am zis:"eee, lasati, ca-si gaseste ea altceva". Fetitza i-a luat cu un gest categoric mingea. Sophiphi s-a uitat dupa ea, a zambit si a cules 2 jucarii de pe jos. Femeia era shocata:"ia uitee, ca n-a plans, ooo, a mea ar fi plaaans". Pai na, eu zic ca trebuie lasati sa reactioneze cum simt. Sophiphi cateodata cedeaza fara probleme, altadata nu sta la discutii, isi recupereaza "prejudiciul", ia o figura dura, de pitbull si nu se lasa nici la copiii mai mari. Ai vostri ce minuni mai fac la joaca? mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 1 AN! Manole forever |
Ilinca, parca vorbesti de Alexandra
Si ea e cam pe acelasi tipic: de obicei nu o deranjeaza daca ii ia cineva ceva, gaseste altceva rapid, darrr are si momente cand nu vrea sa dea si pace, atunci fuge cu prada !!
Eu o las sa se descurce de obicei, doar daca adversarul nu e de aceeasi calibru sau are ajutoare, ma bag si eu !
Alexandra (03.03.09)
novus spune:
citat din mesajul lui Ilinca_M. Tufete, stiu ca va par nebuna/exagerata/apucata, dar va rog sa mai cititi opinii pe tema laptelui, doar sa le cititi; daca nu vi se par convingatoare, foarte bine. Dar macar cititi si alte opinii decat cele "clasice" care spun cat de bun si hranitor e lapticul de vacutza...eu cel putin nu mai cred teoria asta. mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 1 AN! Manole forever |
Eu clar o sa citesc,m-ai pus pe ganduri, ai ceva bibliografie sa-mi dai ?!
Alexandra (03.03.09)
Ilinca_M. spune:
Anaan, ma bucur ca tinutul pumnilor a functionat!
Pisigri, cica impresii...pai la asa scenariu de film de groaza ce impresii sa am?:P Io in situatiile alea atentam la pampersul lui Sophiphi, sigur ma kakanam sur moi de frica!
Novus, 100 lei/ camera? Nu de persoana? Atunci chiar ca suna bine! Si Sophiphi suge noaptea intr-o veselie, dar acum ca m-am holbat si io mai bine in gura ei n-o condamn: caninii de jos jumate iesiti, caninii de sus iesiti pe sfert, masale...fara numar...ar trebui chiar sa ma bucur ca asta e unicul efect, suptul, ca in rest n-are treaba, nu agitatie, nu plans...desi avusesem oarece spaime legate de canini.
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever
novus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui uali
...sa stii ca si pe mine ma preocupa teoria asta...mai ales de cand mi-a spus cineva ca bolnavii ( de cancer de ex....adica mama) ar trebui sa elimine complet laptele de vaca, au fost cazuri in care starea lor s-a ameliorat vizibil sau chiar vindecat. ramane totusi iaurtul care pare ca e ok, iar daca mai vrem lactate sa trecem pe capra sau...soia Medeea |
Uali, m-ai linistit partial , eu sun fan iaurt , in rest pot trai fara lactate linistita, iar branza de capra e super buna !!
Alexandra (03.03.09)
novus spune:
citat din mesajul lui Ilinca_M. Novus, 100 lei/ camera? Nu de persoana? Atunci chiar ca suna bine! mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 1 AN! Manole forever |
Camera e atat si include si mic dejun !!
Pai nu ne-am inteles ca e pret de criza ?!
Alexandra (03.03.09)