Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***237***

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Florinela, ce regim strict, m-au luat fiorii numai citind...si cate medicamente...of, de ce nu se poate bucura si Platinatul de mancare asa cum ar trebui Cred ca esti mai mult decat suprasolicitata, nu ma mir ca ai intrat asa de rar pe forum...iti trebuie ceva putere sa n-o iei razna in conditiile astea, esti de admirat!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uali spune:

Citat:
citat din mesajul lui florinela79

Fetelor mai am si u o rugaminte..
As vrea sa consult un dentist pediatru....nu stiu daca poate face ceva...victor are "carie de biberon"- asa a spus dna dr...ce pot sa-i fac?...el are alimentatia toata indulcita cu glucoza...si ceaiul il bea indulcit...intredevar a adormit la biberon dar nu cu el in gura.
Sunt tare mahnita, ca trebuie sa treaca prin toate astea....nu stiu dca celor 4 dinti li se poate face ceva......dna dr. a zis ca e prea mic sa bea noaptea cu cana....de la imunitatea scazuta, deficitul de d3,...nu stiu dar ma gandesc cu groaza cand caria va durea...acum este afectat doar smaltul si se ciobeste din dinte.
Deasta vroiam sa merg la un stomatolog, i-am cerut parerea si pediatrului..si mi-a zis "asta sa fie ultima ta grija..caria asta"...uneori nici nu mai mai gandesc, altfel o iau razna(nu ca nu as fi luat-o ).

Florinela mami de Victor Cristian (16.03.2009)

sotul meu e dentist...nu pediatru dar se pricepe cat de cat...nu cred ca e o mare problema...dintii asta vor cadea si am inteles ca , chiar si stricati, e bine sa fie lasati acolo, nu scosi, ca sa protejeze mugurul dintelui definitiv...
daca vrei il mai intreb amanunte diseara, dar oricum nu dispera...cum a zis si dr: asta sa fie ultima grija...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui uali

Citat:
citat din mesajul lui florinela79

Fetelor mai am si u o rugaminte..
As vrea sa consult un dentist pediatru....nu stiu daca poate face ceva...victor are "carie de biberon"- asa a spus dna dr...ce pot sa-i fac?...el are alimentatia toata indulcita cu glucoza...si ceaiul il bea indulcit...intredevar a adormit la biberon dar nu cu el in gura.
Sunt tare mahnita, ca trebuie sa treaca prin toate astea....nu stiu dca celor 4 dinti li se poate face ceva......dna dr. a zis ca e prea mic sa bea noaptea cu cana....de la imunitatea scazuta, deficitul de d3,...nu stiu dar ma gandesc cu groaza cand caria va durea...acum este afectat doar smaltul si se ciobeste din dinte.
Deasta vroiam sa merg la un stomatolog, i-am cerut parerea si pediatrului..si mi-a zis "asta sa fie ultima ta grija..caria asta"...uneori nici nu mai mai gandesc, altfel o iau razna(nu ca nu as fi luat-o ).

sotul meu e dentist...nu pediatru dar se pricepe cat de cat...nu cred ca e o mare problema...dintii asta vor cadea si am inteles ca , chiar si stricati, e bine sa fie lasati acolo, nu scosi, ca sa protejeze mugurul dintelui definitiv...
daca vrei il mai intreb amanunte diseara, dar oricum nu dispera...cum a zis si dr: asta sa fie ultima grija...

Medeea

Multumesc, mi-ar prinde bine o parere avizata...sigur tb sa stie ce facem cu dintisorii..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Hello!

PISIGRI, nu stiu ce as putea sa iti spun, numai tu stii ce e in sufletul tau, dar cred ca alta solutie decat sa accepti situatia si sa treci peste nu ai. Stiu, usor de zis

ARIS, multa sanatate tatalui tau. Succes cu fabrica

FLORINELA, of Doamne, nici nu am putut citi cate ai tu de facut. Cred ca esti cu adevarat cea mai ocupata dintre noi si atunci cand simtim ca nu mai putem trebuie sa ne gandim la tine. Multa sanatate

Noi facem bagaje, desi nu mai eram asa convinsi din cauza caldurii, a mersului cu masina, a nedormitului Anei noaptea in deplasare, ne-am hotarat totusi sa plecam la noapte la mare. Mami nu stie, e surpriza, atata plange de dorul Anei, ca e plecata de peste o saptamana, cred ca o sa ii pice fata cand ne-o vedea acolo.

Pupam gasca

Mami de minune mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Hello !!

Aris,
ma gandeam eu ca s-a intamplat ceva de nu mai intri, imi pare sincer rau si sper sa isi faca efect tratamentul rapid !! Sanatate multa tatalui si voua putere

Uali , imi pare rau pt ca si mama ta e lovita de aceasta crunta boala de care imi este teama, tot mai multe cunostinte o depisteaza in diverse stadii !!
Sanatate multa mamei tale si sper sa puteti veni la intalneala
Cea de tinere sperante singure o facem dupa intarcarea tuturor ghioceilor, adica la anu' !!

Florinela, aoleu ce regim strict aveti !! Esti o mama eroina , cu siguranta ! Ma bucur ca veniti la intalneala abia astept sa vad Platinatu' !

Pisik, distractie placuta la mare !!! Sa faceti o baie si pt mine si neaparat vreo 2 beri !Sa nu uitati de poze multe

Denisamada, aici vrem sa mergem http://www.geraico.ro/cabana-iris
sau aici http://www.geraico.ro/iris
ambele au aceasi proprietar, sa vedem ce tarife stabileste, de bun simt cu siguranta !

Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Referitor la intalneala :

- am dat de cei de la castel Lapusna si m-am linistit : 55 eur/camera, au doar 8 camere cu baie, restul sunt cu baie comuna si e 30 eur/camera

- la EDELWEISS a ramas 105 ron / camera cu mic dejun inclus adica cere 1.600 ron pe toata pensiunea

- la DENISA , am vorbit cu proprietarul f dragut, mi-a placut si am cazut de acord la 125 ron/ camera cu mic dejun, dar nu stia daca are liber in acea perioada, ma suna maine

Ar cam trebui sa ne hotaram la care din cele 2 mergem , ca nr de camere EDELWEISS are 15, DENISA are 10 + 2 apartamente deci 14 camere

Astept voturile

Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

Buna seara!imi pare rau sa citesc despre asemenea vesti triste cu Dumnezeu inainte!Anaan, dupa ce ai scris despre alunitele modificate, m-am hotarat-cu gru, ce-i drept- sa-mi fac programare la dermatologie. am o alunita maricica intre sani pe care o tot framanta piti intre degete inainte de culcare. maine sunPisik, Olga, si care mai planuiti iesiri in we asta, distractie placuta!Va pup, ma bag la nani desi imi propusesem un pensatmaineFiica Ploii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Of, is un car de draci. Am avut o zi in care am intalnit numa "specimene".
Intai in parculetz, la groapa de nisip. Stateau acolo Sophiphi si un pustiulica blond, simpatic, la cum umbla dovlecelul de el i-as fi dat 1 an dar am auzit mai demult o bunica sau ce-i era ca are 1 an si 2 luni. In fine. E baietelul unei...amice, sa zicem (am fost la aceeasi scoala generala si la gimnastica in copilarie impreuna). Hai sa nu ma lungesc. Stand pe margine mai la distantza vad ca baietelul ii tot admira chica lui Sophiphi, ii baga degetele-n par si chiar a tras-o putin (Phiphi nici n-a sesizat). La care muma-sa se repede ca un uliu, strigand la el, si-i arde una peste manutza aia dolofana. Pur si simplu m-a intristat faza, desi stiu ca exista lucruri mai grave si in ochii majoritatii asta e un nimic:(.
Apoi mergand acasa oprim la blocul soacrei,care era jos. Acolo am luat in brate o pisica super prietenoasa, mai rar asa pisica sa aiba atata incredere intr-un om, fara sa-l cunoasca. Torcea de numa, imi place la nebunie cum torc pisicile. Bun, se-apropie de carutzul lui Phiphi o fetitza de vreo 3 ani cu bunica-sa (vecina cu soacra). Fetitza a zis sa las jos pisica si atunci am mirosit ca asa o invatza familionul, ca nu-i bine sa bagi in seama animalele. Lucru confirmat cand babeta (eh, nu era babeta, ca n-avea mai mult de 55-58 de ani, dar asa vreau sa fiu rautacioasa:))) imi spune ca si cum mi-ar face un mare serviciu:"vai, n-o luati in bratze, am auzit ca e plina de purici!"(ca sa vezi, si pisicile-s barfite, si lor le ies vorba i cartier:))). Am "rasfoit" ostentativ blana pisicii (super curata, sigur mai curata ca hoashca) si zic:"a, e foarte curata...si oricum fiecare purice prefera o anumita specie".
Asaaa...si-acum urmeaza faza "palpitanta". Vede baba ca Sophiphi isi suge degetele (era cam tarziu, ii era somn si era si plictisita):"da' nu-i place biberonu'?" Noi:"nuuuu". Ea:"si Nina (fetitza) incepuse intr-o vreme..." Si apoi mandra tare de ea insasi:"I-AM DAT CU ARDEI IUTE". In clipa aia mi s-a schimbat fatza, efectiv mi-am dat ochii peste cap fara sa ma controlez schimband priviri complice cu husbandul la fel de shocat. Animala a surprins privirile (nici nu era greu:))) si cica: "daaa, n-are nimic!"(adica "n-are nimic" un pic de ardei iute, colo-sha). Serios, babo? Da' de ti-as infige niste ardei iuti in kuru-ti, ai mai zice asa senina ca "n-are nimic"?!
Ce ma irita e ca soacra-mea incearca mereu sa gaseasca scuze unor asemenea oameni. Cateodata am impresia ca numa ca sa nu fie in acord cu mine, ca prea-i par radicala:))) Si-acum cand a pecat baba:"ca asa se facea mai demult, ca se considera ca se stramba dintii, ca asa si pe dincolo, ca doar fata clar nu pare traumatizata"(ca eu am zis ca nu suport pe cei care in numele unui presupus "bine" al copiilor ii traumatizeaza)
Ajunsa acasa am vrut sa-i arat husbandului diferenta dintre ma-sa si maica-mea, ca i-am zis cum ar fi reactionat ea (la maica-mea nu exista "circumstante atenuante" cand vine vorba de copii). Si zic foarte serioasa:"trebuie sa luam ardei iute" Ea:"pentru ce?" Eu, tot serioasa:"sa-i dam lui Sophiphi pe degete sa nu si le mai suga". Maica-mea ramane muta cateva secunde si apoi:"auzi, tu trebuie sa fi innebunit, nu?" A trebuit sa-i explic repede faza, ca cine stie ce riscam:)))
No, cu ce povesti de 2 bani v-am impuiat si eu capul...banalitati, dar mie mi-au produs ceva nervisori si gust amar...

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Salut fetelor! hai sa vedem ce mai tin minte sa va raspund

Florinela multa putere iti doresc in continuare, eu te apreciez pt determinarea de care dai dovada, pe mine m-a luat cu fiori numai citind programul vostru zilnic.Sa fie totul bine si din ce in ce mai usor de acum incolo.

Aris imi pare tare rau, si eu te credeam in vacanta. Multa putere pt ca o sa ai nevoie nu doar pt tine ci si pt familia ta.
Uali imi pare rau ca treceti prin asa greutati.
Fetelor va inteleg mai mult decat credeti si va doresc sa va bucurati cat mai mult de parintii vostri.
Pisigri din cate te cunosc eu tu esti foarte pisicoasa cu fetita ta si ea a devenit foarte mamoasa, asa ca parerea mea e sa nu asculti toate teoriile despre adaptarea la gradinita si sa o alegi pe cea pe care o consideri tu cel mai potrivita pt voi. Parerea mea e totusi sa incerci sa faci o trecere cat mai lina pt ca voi ati trecut deja printr-un moment de adaptare brusc (intarcatul) iar evolutia asta spre independenta a Pisilincai e totusi cam abrupta si cred eu ca ii va fi destul de greu.

Mami de Gazii mica si frumoasa Primul Anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Hello,

Sa va pove…

Am fost la o prezentare. Ca am prea mult timp liber si am zis sa imi clatesc creierul. Cica un produs unic. Un robot de bucatarie minune. AM plecat cu gandul ca ma duc si eu sa-mi clatesc ochii ca ce minuni poa’ sa faca un robot de bucatarie. O chestie nemteasca facuta dupa cum canta nutritionistii germani.

Si incepe omu’ sa-mi explice de cutit de una, de alta; Cum are el cantar incorporat, toaca, face piureuri, toaca carne congelata, face aluaturi, inghetata (inghetata, auzi tu? Radeam in sinea mea), gateste la vapori, face supa si cate si mai cate.

Si incepe si vorbeste despre temperaturi de la 37 de grade la 114. De ce 37? Pentru ca este temperatura la care bebelusii sunt obisnuiti cu laptele mamei si in momentul diversificarii mancarea ar trebui sa fie cam la fel. De ce 114? Pentru ca e temperatura la care fierb legumele si la care s epastreaza marea majoritate a vitaminelor. Aici a inceput sa imi capteze atentia...

Si apoi a inceput omu sa gateasca:

UNT, da unt facut in casa cum numai la tara am mai mancat din lapte batut in putinei. A pus niste frisca lichida (adica smanatana de fapt) a apasat pe un buton si a iesit unt. Sa mor io! Ca eram acolo.

Apoi imi da niste paine neagra al carei aluat a fost facut in acest robot. Nicio legatura cu painea facuta in masina de paine. Paine neagra pe bune. Si imi arunca si niste dulceata in fata. De caise. Cica a durat 30 de minute sa o faca la robot. Ma rog. Sa fie el sanatos.

Cica...dar nu vreti o inghetata? Nu, multumesc! De banane sau piersici? Piersici zic (daca insista). Pune in robot 50 de grame de zahar (pe cand punea robot cantarea si aparea pe afisaj-desteapta treaba), si apoi 300 de grame de piersici congelate (a pus 300 si a masurat 300, nu 350 ca are robotu un buton de reset, matematica o face robotu nu gospodina adica) si iar apasa pe un buton 10 secunde si gata. Apoi pune putin lapte si aiesit o super inghetata, NATURALA.

Apoi imi da VEGETA DE CASA. Serios! Mirosea a vegeta, dar arata a scortisoara pisata.

A fost o chestie scurta ca nu aveam eu timp de stat, dar omu’ era pregatit sa imi faca si o supa. Iar legumele alea gatite la abur si untul.

Cred ca pana la urma o sa imi iau si eu o masinarie d-asta ca chiar ca mananci natural (ma rog, depinde ce bagi in ea). Si vine si cu carte de retete minunate...fitoase, sofisticate la restaurant dar usor de facut.

M-am lungit cat o zi de post dar am ramas marcata ca intr-un minut era gata inghetata si unutul nu era gretos si trebuia sa povestesc cuiva ca Robert nu ma asculta la d-astea.

Mergi la inceput