Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***237***

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Servus Novus, eu zic sa mai faci o data lista cu fetele care vin, sa vedem cum iesim la numaratoare. Da strigare in tara sa se anunte toate din timp si in functie de asta putem hotara mai usor.

Pisik distractie placuta la mare. Vreau si eu niste poze de la ultima noastra intalnire. Stiu ca si eu am ramas datoare da na voi sunteti mai harnici ca mine la descarcatul pozelor.

Anca vreau sa te anunt ca eu am citit ce-ai scris tu de prima data, dar n-am apucat sa-ti raspund. Dupa cum ai vazut, rar apuc sa le raspund tuturor fetelor, mai mult citesc pt ca de scris abia apuc un pic seara cand sunt franta de obo. Ms ca m-ai lamurit in ce consta metafora cu care ne-ai tot tachinat. La comentarii nu ma bag. Pup

Ina sa sti ca si eu am dileme cum sa fac de papa pt toti trei. O idee ar mai fi mancare de mazare (la noi nu prea merge ca nu-i place Gazului) si/sau spaghete cu sos alb (pt Gaza mica eu pun branza, cscaval, mozzarela, depinde ce am in casa si un pic de smantana lichida, iese ceva gen 4 forrmagi, pt noi fac sosul in alt vas si pun ciuperci, kaizer sau sunca, ardei gras, usturoi). E simplu si repede daca vrei detalii spune-mi ca dezvolt.

Mami de Gazii mica si frumoasa Primul Anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Wow, Bianca! Da' cat costa asemenea smecherie?...

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Wow, Bianca! Da' cat costa asemenea smecherie?...

1 AN!
Manole forever

e 990 de euro. dar partea buna e ca se poate lua in rate cu Cardul ala Avantaj. Si cica de la 15 august au promotie 14 rate in loc de 12 (adica vreo 70 de euro pe luna) si perioada de gratie 3 luni. Adica poti sa incepi sa il platesti din nnoiembrie.

Ma mai gandesc, imi mai fac socoteli, sa vedem...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Ilinca sa stii ca eu in situatii de genul asta nu ma pot abtine si mai iau de oamenii respectivi. De ce dau in copil daca nu a facut nimic rau.... sau daca sunt sanatosi la cap cand aplica metode asa barbare pe un copilas. Te intelg perfect eu desi imi place sa cred ca sunt o persoana diplomata sunt ff radicala cu cei din jurul meu iar de cand am devenit mama pur si simplu imi vine sa sar la gatul celor care trateaza rau copii.

Mami de Gazii mica si frumoasa Primul Anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gaza22

Servus Novus, eu zic sa mai faci o data lista cu fetele care vin, sa vedem cum iesim la numaratoare. Da strigare in tara sa se anunte toate din timp si in functie de asta putem hotara mai usor.

Lista cu fetele confirmate e asta :
Novus
InaPreda
Ilinca
Anaan
Olga
Gaza
Pisik
Denisamada
Ela
Anca
Ramona
Florinela

Adica 12 familii

Ar mai fi Mababei care am sunat-o dar nu mi-a raspuns, Dyanna care nu a zi nimic, Georgiana care se decide in fctie de locatie, Pisigri idem, Uali daca poate pleca si poate am mai uitat pe cineva

Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

stiu ca de lipsit am lipsit..sper sa ma mai primiti!

si asa ca sa fie aparitia totala am si eu o veste pentru voi materializata prin 2 liniute rosii pe testul de sarcina!
am aflat ieri si astazi mi s-a confirmat la doctor pe ecograf! am o mica mazarica in uteras de 4 saptamani..e mic mic dar se va face mare si voinic..indiferent daca e fetita sau baietel:D..dpn e greu de calculat, dar voi spune ca in jurul datei de 21 aprilie(de data asta)2011 voi avea doi copii in brate!

in rest noi suntem foarte bine! ne-am deschis si noi o firma..am sa va povestesc mai multe in viitor..si speram sa ne mearga bine!
Eu merg din septembrie la facultate in continuare anul 4/6..Tudor creste pe zi ce trece! pun acum poze cu el!
la nunta a fost superb!
incerc sa tin pasul cu voi..desi acum suntem tare ocupati!

ne dorim si acest bebe si speram sa ma bucur alaturi de voi si in aceasta sarcina!

va cu drag!

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09 si de fluturas de 4s

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput

Ilinca, si eu fac cu nervii cand vad faze de genul asta sau cand aud teoriile mamicilor atotstiutoare care le invata pe novice cum sa faca sa puna copilul la respect !

Eu la locul de joaca, studiez tipologiile de parinti/bunici versus copiii lor si zau ca se potrivesc

Aaa si ce ma enerveaza mai nou sunt mamele victime care vesnic sunt obosite, stresate de copil cica, da' ele de cand ajung la locul de joaca isi scot cafeaua, semintele, tigarile, etc si taca taca cu alte prietene, nu-i rau da' se mai intorc din cand in cand dupa copil si urla la el sa fie cuminte ca de nu pleaca acasa sau il bate !! No mersi, asta da educatie !
Apoi pleaca bodoganind ca-s rupte si nu au timp de ele , evident copilul fiind vinovatul

Respect mamicile care chiar au multe pe cap si cu toate astea fac fata si nu se lasa, Florinela de tine e vorba !!

Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Nu ma-nnebuni, Leeloo! Felicitari! Ploua cu "mamici reloaded" la odiseea noastra Harnicuta mai esti, cine-o sa mai fie ca tine, la sfarsitul facultatii o sa ai doi copilasi? Dar vrem sa vedem poze de la nunta!!!

1 AN!
Manole forever

Mergi la inceput

Leello, wow felicitari !! Sa ai o sarcina usoara, iar bebe sa fie sanatos !

Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Novus, eu votez pt. la EDELWEISS , sa ma tineti in lista, cateva zile dispar din peisaj, ma duc iar la tara si se anunta o caldura si e atata treaba acolo

Leeloo21 - felicitari !!! Doamne ajuta sa fie bine !!!!

Mergi la inceput