Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***237***

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Uh, Bianca, banuiam eu ca are un pretz pe masura. Eu m-as teme sa nu ma plictisesc de el si sa nu ma paraseasca entuziasmul in timp, sa-l las sa zaca prin ceva ungher, ca vorba aia, orice minune tine 3 zile:)))
Gaza, in cazul cu bebele n-aveam ce zice, ca dupa ce l-a pleznit muma-sa s-a intors la taclale cu prietenele, mai departe de mine. Altfel as fi abordat-o cumva manipulator, pot sa zic ca ma pricep destul de bine la asta, am mai expus eu teorii prin parc asa, ca intr-un mod total dezinteresat, de "facut conversatie" si am vazut ca unele mame au bagat la cap idei de-ale mele (gen:"nu te stresa/agita ca transmiti copilului, daca esti relaxata asa va fi si copilul"). Bine, cu unii n-ai ce vorbi, asta e clar si n-as vrea sa fac apoplexie din cauza lor.
De baba am fost asa shocata ca n-am putut decat sa ma carabanesc de-acolo; nu-ti zic ca pe drum am murit de nervi ca n-am putut sa zic macar ceva gen:"a, mie nu-mi place sa-mi bat joc de copii" sau ceva de genul asta
Faze ca si cele cu bebelusul pleznit cred ca se intampla fiindca mule mame cred ca "trebuie sa puna copilul la punct" ca sa nu fie supuse oprobriului public. Sunt convinsa ca nu toate chiar simt nevoia sa-si loveasca pruncul dar au impresia ca e "de datoria lor" ca sa nu le judece lumea din jur ca "nu educa plodul". Asta ma face sa ma simt tare neputincioasa, cand vad ca unele mame isi iubesc clar copiii dar sunt prea slabe sa reziste unei "presiuni" pe care o resimt ele in capul lor. Au prejudecata aia ca un copil "te poate face de rusine", ca trebuie sa arati ca "tu-l comanzi" , ca trebuie sa "iei atitudine" (prin asta intelegand scuturatul/pleznitul/urlatul). Sunt atatea de zis pe tema asta...

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Si daca tot veni vorba de momente in care mi se urca sangele la cap sa va povestesc ce am patit ieri.
Avand in vedere ca e ff cald zilele astea si Gazii mica s-a trezit tarziu, asa ca iesirea de dimineata s-a mutat in miezul zilei, am hotarat sa mergem la un loc de joaca in interior unde sa fie racoare si sa fim feriti de razele soarelui. Asa am ales sa mergem la Mall Baneasa. Fain frumos, ajungem acolo, intru cu Matza mea la locul de joaca ne dam pe toate cele, cand la un moment dat vad o fetita care statea mai retrasa si suparata, lipita cu fruntea de un topogan, am crezut ca e suparata de ceva asa ca nu m-am bagat, (Locul de joaca avea doua pustoaice supraveghetoare si o sefa) dar inima de mama nu m-a lasat sa nu trag cu coada ochiului sa vad ce mai face. Fetita nu s-a miscat de acolo si nici o supraveghetoare nu o baga in seama. La un moment dat ma dau cu Gaza mea pe toboganul respectiv (unul mare gonflabil) si cand sa ne dam jos, la picioarele noastre era fetita intinsa pe jos, pe o salteluta si plangea. Intru in vorba cu ea si imi spune ca nu mai vrea sa stea acolo, vrea sa iasa(fetita era mai mare aprox 5-6 anisori), incerc sa o linistesc si o mangai pe frunte. In momentul acela stupoare. Am ramas pur si simplu socata, fetita ardea toata, cred ca avea pe putin 40 temp. M-am luat de supraveghetoare, de sefa de toata lumea sa cheme urgent mama. Nu mai detaliez ca ma apuca iar dracii la cat s-au mocait pana au actionat, apoi cu greu a venit unchiul fetei, a vazut care e situatia a lasat fetita exact acolo unde zacea si cica se duce sa o cheme pe mama. Ingrijitoarele erau claie gramada pe fetita care urla ca din gura de sarpe. M-am luat rau de ele sa lase copilu in pace ca mai rau il agita, sa-i dea apa iar cand a venit mama nu m-am abtinut si m-am luat si de ea sa nu care cumva sa se gandeasca sa plece asa cu copilul si sa se duca de urgenta la punctul de ajutor medical al Mallului. Daca nu eram cu Mitzi printre picioarele mele as fi plasat-o de urgenta lui tasu si as fi luat situatia in maini. In fine si acum ma gandesc la fetita aia si ma rog sa se fi rezolvat repede problema si sa fie bine ca mie mi-a clocotit sangele in vine de nervi.

Mami de Gazii mica si frumoasa Primul Anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Wawww ce de burtici noi la odiseea noastra. Felicitari Leeloo, sa fie sanatoasa mazarica din burtica si sa te bucuri de ea. Te mai asteptam la o iesire in Herastrau cand ai timp.

Mami de Gazii mica si frumoasa Primul Anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Leeloo, felicitari. Cresc burticile, cresc.

Of, cate povesti cu copii care mai de care...

In rest, numa de bine despre noi. Tare m/as baga la o intalnire, ca parca pretul e tentant. Mai discutam in apropiere. Omu lucreaza un we da, unul ba. Si nu pot aprecia pana atunci ce si cum. Poate, poate...O vrea Dumnezeu si cu noi sa iesim in lumea bebelusilor.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Gazo, ce intamplare, saraca fetita !!Si eu cand vad copii suparati si tristi nu ma pot abtine sa nu ma duc la ei, mi-e asa de mila si nu vreau sa-i vad ce fete abatute de mici !

Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Monnvas, ce faci ? cum a fost drumul ? haide la povesti, ne-a fost dor de tine !!

InaPreda, Anaan, voi cu ce sunteti ocupate ??

Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

multumim fetelor! azi nu pun poze ca uite ca a invitat Alin prieteni la noi sa dam de veste:P dar pun maine cu siguranta cand doarme puiul, asta daca nu ma ia si pe mine somnul, care acum imi este permis...ca deh..am de crescut in burtica un mic copilas!:D

in herastrau ies de 2 ori pe zi mai nou, intre 8:30-11 si intre 18:30 si 20:30 ...la ursi mergem noi, insa ne putem vedea si in alta parte..la ursi, este un loc amenajat pt varsta copiilor nostrii superb, pe langa complex herastrau, sau la terenurile de tenis...vorbim daca vreti si va dau indicatii exacte...maine dimineata nu ies pentru ca merg la analize, dupamiaza sigur..

novus te rog trimitr-mi si mie un pm cu locul unde vreti sa mergeti si alte detalii:) multumesc!

fetele..ma intorc la invitati!

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09 si de fluturas de 4s

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput

Oare Sympliana ce o mai face ? Ola, se aude la Madrid ??!!

Petrean, nici tu nu ai mai semnat condica pe aici cam de multa vreme ! sunteti bine ?

Iuca, Kea, Millie, Galushca, Gina, Adrisimo, Adee, Mababei, Simonapro si lista ar putea continua, sunteti asteptate la raport !!!

Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Leeloo: felicitari, sarcina usoara si un bebe sanatos! Asteptam pozici!

Aris si Uali: multa sanatate parintilor si voua multa putere!

Dyana: multa sanatate, sa nu ai la nunta probleme si sa fiti niste nasi asa cum va doriti!

Florinela: esti o mamica exemplu pentru noi, remarcabil prin cate poti sa treci intr-o zi, multa putere in continuare

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Am raspuns la raport, ce ti-e si cu telepatia asta

Noi in seara asta am fost intr-un loc nu tocmai placut, a murit un var de-al tatalui meu si am zis sa o insotesc pe mama mea, sa nu o las singura pe caldura asta si normal ca Luc a fost cu noi,ca nu aveam cu cine sa-l las, dar am stat cu el numai afara nu a avut contact cu ce se intampla acolo, e bine ca a binedispus lumea, a vorbit cu toti, le-a dat la toti baga, baga( adica biscuiti).
Ce vroiam sa va povestesc, ce numai in Romania poti sa vezi, era acolo o casa mortuara compusa din multe intrari si nu va spun intr-o cladire de vreo 100 si ceva de metrii patrati, cati decedati putea adaposti, multi si la etaj si pe unde se mai putea, numai intr-o camera erau vreo 3 aliniati, cu toate rudele aferente amestecate pe acolo, nu mi-am inchipuit vreodata ca o sa vad asa ceva, cum se pot da la noi autorizatii pentru asemenea amestecare de microbi , e inadmisibil ce se intampla, cand o sa ajunga oare si tara noastra vreodata pe fagasul cel bun.....

Scuze ca v-am vorbit despre astfel de subiect, dar am ramas socata si am zabovit acolo doar un minut, ca nici nu se putea mai mult

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput