Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (46)
Raspunsuri - Pagina 9
fluturas2010 spune:
eu pana acum am facut doar eco..unde se vede si colul..la 6 sapt mi-a zis ca e inchis..din eco vaginala..
acum parca am niste intepaturi in zona buricului si o greata...o fi normal???am luat no-spa..
fluturas
14 +
+ ?
Lorich spune:
Fluturas, colul are 2 parti/unghiuri,cum sa le zic, din cate stiu eu de la dr. mea, unul se vede la eco si asta "dinspre afar'"
cu ochiul liber. Eu asa intelesesem. Oricum, la varsta asta a sarcinii...chiar nu se pune problema e deschidere, dar io-s mereu stresata (si stresanta
)
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 17+
bebelu86 spune:
neataaa ![]()
stiu k ieri ma laudam k nu mai am somn si la 8sunt in picioare.
azi am facut ochi abia la 10.30 ![]()
ma apuc de facut curat si de facut ceva de papica.
deci o sa intru mai rarut un pic. macar pana la pranz. cand termin,
k al meu mi-a zis k ajunge diseara pe l 8-9 aksa..asa k nu fac trraba pana atunci

aveti grija cu caldurile
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
19+ cu
Natalia Maria
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
mirela2 spune:
mie colul mi l a masurat cu sonda de la eco
cand am fost la urgenta la spital m a suit unul pe capra, mai sa l injur, insa s a purtat cu manusi, usor ca altfel.............
+16 
si mami de Vlad (12.12.1999) 
bebelu86 spune:
mie mi l-a masurat doar la eco.
nu m-a urcat pe masa deloc.
mai bine..k am oroare de masa aia 
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
19+ cu
Natalia Maria
loutzy spune:
Nici mie nu-mi place masa, dar acu tre sa ma sui pe ea pt recoltare secretie, repet analiza dupa tratament.

Laura
17+ cu 
bebelu86 spune:
pe voi va mananca pielea??
k pe mine ma mananca de aseara de imi vine sa rup carnea d p mine 
zici k am raie
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
19+ cu
Natalia Maria
mada23 spune:
Si la mine se uita doar la eco, nu face control pe masa.
Am facut mancarica, m-am obosit putin, doare burtika, dar gata stam linistiti.
Monika ne tinem de "morcovei" impreuna sa inteleg?![]()

Eu de anul trecut de la necaz am fobie de masa, m-am dus la medlife sa-mi fac secretiile si cand m-a atins aia am tresarit de am speriat-o si pe ea, involuntar
tre sa-mi revin ca bb pe acolo vine nu?
Madutz
ingerashul meu iubit
iar www.tickerclub.com/cache/9b3824f75b.png" target="_blank">sunt optimista www.ticker.7910.org/as1cJIBJmf-0000MDAwNzI1OWJ8MDAwMDQ1ZGJ8cGFuYSB2aWkgYWNhc2EgY29waWxhc2gsIHN1bnQ.gif" target="_blank">
cu bebe albastru Matei Nectarie 
"I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile."
endometrioza+mutatia MTHFR C677T heterozigota+A1298C heterozigota
Lorich spune:
Ralu, ma mananca un pic burta, ins anu mi-a ajuns crema de vergeturi.
Auziti, daca gasiti pe vreo cineva care sa n-aiba oroare de masa aia sa mi-o aratati si mie! Eu am trecut peste jena aia doar cautandu-mi si mergand la dr. femei. Asa nu ma mai simt [atat de]jenata si expusa, ma gandesc ca si aia e tot ca mine ![]()
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 17+
crissia spune:
si eu am scapat de controale pe masa.de cand sunt insarcinata numai ecografii am facut ca secratie sim papanicolau facusem inainte si a zis ca nu mai e nevoie sa zgandarim pe acolo
15+