Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (46)
Raspunsuri - Pagina 8
angieangie spune:
lorichasteptam poze si cu burtica ta

Angie
+15
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=angie&year=2011&month=2&day=3&babycount=1"
Lorich spune:
Angie tre sa ma pozez, asa-i. la Robert pozam in fiecare luna "garsoniera de Robert".
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 17+
angieangie spune:
hehehe...ce dragutz suna..garsoniera lui Robert
ok..asteptam sa te pozezi
Angie
+15
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=angie&year=2011&month=2&day=3&babycount=1"
loutzy spune:
Burtici vreau la mare ca ziceau astia radio ca sunt 30 de grade in apa

, dar cam n-o sa ad eu marea anul asta.
Laura
17+ cu 
angieangie spune:
loutzy...hai la mare..eu am fost aseara la 19 pe plaja..al meu s-a balacit putin..eu doar cu privirea..e calda apa dar mi-e frica sa intru![]()
Angie
+15
fluturas2010 spune:
mie de la calculatorul de la birou nu mi se deschide situl cu pozele...ce ciudat///
ce cald e si astazi..
parca mi se opreste si respiratia daca ies 2 minute pe strada si am fost pana la finante la 9..unde am crezut ca o sa cad la o coada de o jumatate de ora..m-au trecut toate apele, ma sufocam....au nevoie bb de aer mult...
de maine incercam, si noi sa postim, o sa fac astazi o fasoloca icre cu ceapa deasupra..si maine mai vad..cu ce diversificam...
oricum avem magiunuri nene....ca doar in fiecare sambata m-am chinuit cu gustatul la tara...pe langa tuci...
fluturas
13 +
+ ?
loutzy spune:
Eu mai mult pt apa vreau la mare mie nu prea imi place sa stau la soare, dar stam cam prost cu banutii

Laura
17+ cu 
monika_bt spune:
Bine v-am regasit, burticute!
La fel ca Mada am capul varza citind 2 capitole din urma... asa ca nu prea dau nume sa nu gresesc..dar...am retinut ca Aditza nu si-a schimbat semnatura, ca unele fete si-au vazut bb(sa le traiasca), la unele s-a schimbat
, unele fete ni s-au alaturat(bun venit si sarcina usoara)...si ca faceti mancare cu prajeli...
Eu am umblat lelea...pe la prieteni pe la case in afara orasului...ca fu tareee cald. Ieri a plouat, azi e mai racoare, slava Domnului.
La fel ca si Mada astept cu nerabdare ziua de joi cand voi merge la dr, la fel ca ea am morcovii de rigoare si ma rog sa fie bine, indiferent daca se schimba carutul sau nu.
Am facut testul chinezesc, a iesit true pana acum...am inteles ca sunt mai multe...astept ca-mi plac!
Mai am saptamana asta de CO si intru iar in paine pana in dec
Aseara nu am avut cum sa ajung la baie in timp util si m-a cam durut burtica...e prima oara cand ma tin...N-o sa se mai repete...sper.
O intrebare: pe voi va consulta (va urca pe masa) de fiecare data cand mergeti, ptr depistarea unor eventuale infectii? ca am auzit ca cica asa s-ar face...Oare cum as putea sa stiu daca am vreo infectie ceva?
Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica.
11+ 
Lorich spune:
Monik pe mine ma consulta "pe masa" o data pe luna sau mai rar, pentru a vedea colul, daca e ok, s asta dureaza cam 2 secunde.
Pt eventuale infectii se ia din secretie, dar asta am facut o data pana acum, la Robert parca de 2 ori pe toata sarcina. Cu ochiul liber nu cred ca-si poate da seama sigur dr. ca e infectie. Secretiile oricum sunt modificate pe perioada sarcinii. 
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 17+