Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (46)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinaml spune:

buna dimi! sper sa gasesc la voi un raspuns si la problema mea. cat mai pe scurt ieri am fost pentru prima data la eco si .... cum ultima menstr. am avut-o pe 05.06.2010 am calculat si eu si medicul cam 9 sapt .... dar nu s-a vazut mare lucru... adica sacul este acolo este mic ... dar nimic altceva... ori e prea mic ori e oprit din evolutie .... nu stie .... cica sa mai astept vreo 7 zile poate am avut o ovulatie tarzie si sarcina e mai mica de 9 sapt atata timp cat nu am avut nici o sangerare sau ceva de genul asta adica sa se fi oprit di evolutie ..... :)....nu mai pricep nimic ...sunt disperata ... va rog da-mi un raspuns ... poate voi stiti ... cam cand ar trebui sa se observe ceva " miscare" in zona ?!?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Mirela mi-am mai amitit ceva- am o prietena mamica care si-a cumparat acum un carut sport Bertoni, a fost fff nemultumita, a lasat-o balta pe la mare, a treb sa-si ia de aoclo. Si pana la urma ieftinul a costat-o mai mult. Cand te hot sa cauti review-uri pe net, pt siguranta.

Maaaaiii...de cand zic sa intru pe contul comun/mailul comun s avad poze cu buritici.... daca va aud ca va plangeti ca aveti burti mari, va bat!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissia spune:

neata fetelor!
vreau si eu parola de la contul comun

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

neatzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ce fac fetili?
Am avut ceva de recuperat, ati vorbit nu gluma , e varza in capul meu asa ca vorbesc la general Felicitari pt carucioare , vazut burtici frumoase , murit si io de cald, compatimit una bucata Aditza si ...si....nu mai stiu
Joi merg la eco am emotii cu carul, sper ca buburuzul meu sa fie bine, mai am dureri de burtica din cand in cand, is morcovita rau.
Bebelu si mie mi-a fost rau ieri , m-a durut dupa ceafa , greata..tot tacamul spre seara am cedat si am luat un paracetamol si mi-a trecut instant, vad ca ai schimbat culoarea....tradareglumeam, sa fie sanatoasa fititza
ma termina caldura asta is tot timpul uda, unde inainte eram friguroasa rau....

o zi cu racoare! fetele

Madutz
ingerashul meu iubit
iar www.tickerclub.com/cache/9b3824f75b.png" target="_blank">sunt optimista www.ticker.7910.org/as1cJIBJmf-0000MDAwNzI1OWJ8MDAwMDQ1ZGJ8cGFuYSB2aWkgYWNhc2EgY29waWxhc2gsIHN1bnQ.gif" target="_blank"> cu bebe albastru Matei Nectarie
"I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile."

endometrioza+mutatia MTHFR C677T heterozigota+A1298C heterozigota

Mergi la inceput

Am reusit s aintru la poze!!!

Am vazut poze cu burtici dragute foc Foxy-le, Shine, Irinuka, Aditza, ppisic (tu o ai cam cat a mea), mireasa draguta (n-am vaz burta!) Dangabriela, Angie, fetita scumpa de GabiValceanu, De_ea - cu superba rochie de mireasa si burtica invizibila de Loutzy , burtica si tzitzi de Shubulina , burticuta mica de Bebelu'

Fluturas cum ziceau fetele, sper ca ai glumit, da? Pe unde ii tii tu mami pe gemenei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Neatza burticute. Eu sunt din nou la munca. SUnt suparata si nervoasa ca nu prea am dormit aseara. M-am foit toata noaptea, parca imi era calda, nu-mi placea cearceaful de pe pat, al meu a sforait.
Sper sa-mi revin pe parcursul zilei.

Laura

17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

lori la primul copil am avut un carucior de la o matusa care nu i a placut lui vlad, drept prin urmare l am carat in brate pana a mers el in picioare

o sa intreb fetele cu gemeni ce model au luat

+16 si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

lori la primul copil am avut un carucior de la o matusa care nu i a placut lui vlad, drept prin urmare l am carat in brate pana a mers el in picioare

o sa intreb fetele cu gemeni ce model au luat

+16 si mami de Vlad (12.12.1999)

cunooosc, eu eram aia din parc cu carutul de-o mana si cupilu pe umar (deh..colici pana la 4 luni). Acum sunt mare fan landou, sta cu fata spre tine, te vede, se linisteste, plus ca e mai "cosuletz" asa, e bun iarna; dar cum ziceam, nu-mi arde sa fac cheltuiala asta acum, cand bb3 nu mai vine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Foxy-le spune:

neata fetele. de fapt nu mai e asa de 'neata acum, dar nu se pune.
Vorbind de pozele alea - la mine nu se vede asa de bine burta. sa descarc de pe camera altele, sa vedeti burta!! Mie-mi pare ca-i cam mare dupa ce v-am vazut pe voi (((. E drept ca am pus si ceva sunculita, deh, protectie pt bb
Pup acum, o zi buna va doresc.

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturas2010 spune:

bine..va cred..deci nu am burta mare..pt gemeni...
haioase carucioarele pt gemeni...patuturi or exista??/
am luat 2,5 kg si am inceput sa am o pofta teribila de mancare..gatesc zilnic ceva bun..si a inceput si perioada dulceturilor si gusta din toate ..ca sunt bune rau..de..naturale, facute in casa...
am facut pana acum dulceata de caise, de prune si renumitul magiun de prune cu miez de nuca..care e demential mai ales pe paine de casa cu branzica rasa deasupra...mori mancand...si apoi regreti...

si..totusi...nimeni nu s-a prins ca sunt gravida...ce or sa spuna oare cand o sa ii anunt..parca m-am obisnuit asa..in secret..

fluturas 13 + + ?

Mergi la inceput