Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (46)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lili_g

Ca am ales nume: daca e fata - Ana, daca e baiat - Stefan.

frumoase amandoua

Simo 19 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

am revenit si eu
Simo pai eu de la ora 6 pana adorm mai pap de 2 ori, plus rontaieli si fructe intre.
asa k ...dc stau nemanacata mi se face rau instantaneu.

noapte buna burtici si maine sa aveti o zi usoara si cat mai racoroasa

vad k e super bine afara. deci dorm linistita si in noaptea asta
e ultima cand dorm singura

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 19+ cu Natalia Maria

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria_m spune:

Buna dimineata Burtici!Tura de noapte la raport

Bebelu, doctorul a zis ca nu e grav, atata timp cat nu scad in greutate sau nu ma deshidratez rau.

pe la 10-12 saptamani, am avut stari de rau si greturi, am slabit 5 kg, si abia acum la 19 saptamani pot sa zic ca am ajuns din nou la greutatea mea originala , de 57kg.

Raportez, Rebeca mea a dat azi din picioare(sau maini?) de parca era la concurs, mai mare dragul!din pacate sotul era afara cu cainele, nu a vazut nimic din show

e prima data cand s-a observat si la exterior!am fost foarte foarte emotionata!

va pup si va doresc racoare!
fug ca imi mai aterizeaza un avion, si pe la 1 plec si eu acasa!

aveti grija de buburuze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui aditzaC

hello ..

.....remember me ???

ce fac burticile ? fetelor eu am fost tare ocupata si nu am avut timp mai de nimik , nici nu mi-a ars sa mai am timp de ceva . La munka aglomeratie , agitatie si munka , cum eu mi-am redus pr la 6 ore va dati seama ca tb sa trag mai mult ca sa termin tb , acasa sunt in santier de o luna....... simt ca numai terminam odata si mai avem o groaza de facut , asta e cand te apuci zici ca faci numai asta si apoi in timp mai apare cate ceva . partea nasoala este ca de la praful de acasa si de la caldura asta care nu ne mai slabeste deloc am facut o alergie sau ce o fi aia si m-am umplut pe piele numai de spuzeala , bubite rosii care ma mancau rau , apoi s-a extins la subrat si de cateva zile pe fata .....simt ca inebunesc , ma mananca de numai pot .......parca am raie , ma trezesc din somn in ce hal ma mananca . Nu as mai iesii din casa din cauza celor de pe fata ....ma si ustura in acelasi timp e naspa rauuuuuu. Am schimbat vitaminele , luam elevit si se pare ca raul era de la ele acum iau centrum materna si ma simt mult mai bine .
S-a confirmat ca bubulina mea este baietel ....deci o sa fie bataie mare la odisee pe fete.

sper ca intru mai des . va pupicesc pe toate

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza13+

Si eu am ceva probleme cu mancarimile doar ca nu asa rau. Mie mi-a recomandat dermatologul (dupa ce a exclus orice infectiesau alte minuni) dusuri fara sapun, sau cu sapun de bebelusi, apa termala data si lasata pielea sa se usuce cat mai des si crema Uriage Pruriced.

Sanatate!

Mami de roscatzel Matei 24.08.2008 si 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta84 spune:

Fetelor am si eu o intrebare, nu este despre retetele gustoase pe care le-ati facut ieri, vreau sa va intreb voi cate kg ati luat in timpul sarcinii. Spuneti-mi si cate saptamani aveti ca sa pot face o comparatie cu mine, mie mi se pare ca am luat mult avand in vedere ca medicul mi-a zis ca trebuie sa iau 8-9 pana la finalul sarcinii. La inceput aveam 41 KG, la 14 saptamani aveam 41,5 iar acum am 19sapt5 zile si am 43, deci am luat 2 KG. Ma gandesc ca daca am luat 2 KG, acum urmeaza greul pentru ca de acum incepe sa creasca consistent fetita mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

neata burti si burticele

ce noapte naspa
ma doare o juma de frunte de pe la 3
iar am facut drumuri la baie fara numar
nici nu adorm bine ca tre sa duc la baie iar
of
sa avem o linistita

+16 si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

neata burtici
Mirela felicitari pt bebelini
Bebelu mi-am facut si eu testul si mi-a iesit baiatsotul meu e maxim de incantat...eu imi doresc ce-o vrea Dumnezeu..si ii multumesc pt minunea care mi-a dat-o

Angie+15

"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=angie&year=2011&month=2&day=3&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Neata

Mai ce de cuculete... poate fifi a mea va ramane tot fifitza, sa aiba de unde alege.
Mirela ai fost super haioasa cu nurorile. E super caruciorul, mie astea imi plac de gemeni, nu cele unul in spatele celuilallt, sa fie puii acolo amandoi. Insa nu stiu daca merge de la 0 luni. Tu ai deja un copilutz, stii cum e cu caruciorul orizontal, mai taricel asa. Eu la Robert n-am avut landou, ci un carut care se lasa 100% pe spate. Insa acum... fiind iarna cred ca ideal ar fi un landou, ins anu vreau sa cumpar acum... sa vad daca ma lipesc la o verisoara care are bebe mic acu, daca nu, asta e!

Si eu am placenta anterioara si nu prea-l simt, cred ca am simtit duminica, dar nu ami sunt sigura. oricum, nu conteaza, o sa-l simt eu cand mai creste, important e ca pe acolo facea un baleeet la eco.

Aditza si tu Brutus??? Si tu baietel?? Sa va traiasca!
Ariana baietel? Sa va traiasca, sa fie sanatos!

Ana maria la raport, la raport, da' scrie mai multe mesaje, ai 3! Esti tot moderata, asa ca baga, povesteste, ce-ai papat, ce-ai gatit, ce poftesti si tot asa.

Codruta si tu trebuie s amai bagi 5 mesaje s ascapi d emoderare. In privinta kg - eu am luat 1 si ceva,2 poate. Dar eu am plecat cu surplus de la robert cu 65. Eu cred ca dr. tau exagereaza, n-am mai auzit pana acum ca treb sa iei 8-9 kg, eu stiam de 10-15, acum depinde si de om, de conformatie.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

fluturas mama, aia e burta cu gemeni???
sa nu te aud ca te mai vaicaresti ca te bat
tu ai vazut ce burtan am eu
ok, tu esti si mult m ai slaba decat mine, dar totusi
mi a zis dr ca nu tre sa ma ingras mai mult de 15kg
acum cum o fi

+16 si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Codruta, medicul tau abereaza cu gratie. In primul rand regula generala e ca e sanatos sa iei in jur de 12 kg, doar ca femeile subponderale iau mult mai mult decat cele normo sau supraponderale si este normal si sanatos asa. La 41 kg ar trebui sa te astepti sa iei macar vreo 15 pana la sfarsit, cred eu. Exista calculatoare pe net pentru asta care pot estima, uite pe cel de pe DC: http://www.desprecopii.com/info.asp?id=1285
Eu am inceput prima sarcina cu 45 de kg, la sfarsit aveam 72. A doua sarcina (peste un an si trei luni de la prima nastere) am inceput-o cu 48 kg si la sfarsit sveam 62. Pentru ca sarcinile difera si intre ele pur si simplu. Acuma am inceput cu 46 kg si, sper ca nu voi trece iarasi de 62. Dar ca sa ma astept sa ma ingras doar pana la 54 si ceva...ar fi nerealist, chiar ridicol.
In orice caz, concentreaza-te pe alitatea alimentatiei si pe cat de bine te simti, kg nu au asa mare importanta cand vorbim despre subponderale in rest sanatoase (adica fara probleme cu tensiunea in sarcina etc)

Ioana cu Katja (30 martie 2004),Serghei (2 mai 2006) si www.youtube.com/watch?v=jioYwuky3tk" target="_blank"> Gruia (DPN ian.2011).

Mergi la inceput