Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (46)
Raspunsuri - Pagina 5

ariana2005 spune:
fetelor, ma duc si eu la dus si pe urma la nani, ca altfel are sotu de tras dimineata de mine sa ma trezesc,..am o saptamana asa de grea.. si Noapte buna!
mami de Ariana (30.10.2005) si 14+cu
mami de ingeras David Andrei (01.09.2008)
"Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ce-mi sta in putere,
Si intelepciunea de a face diferenta intre ele..."

Shines spune:
fluturas..io cred ca glumesti..cum sa ai frate burtica mare ? eu asa eram la 6 sapt..si tu mai ai si doi
Simo 19 +

shubulina spune:
Fluturas...ia uite-te tu la pozele mele,piza cu maiou gri si burta e la 8 sapt.Mai ai burta mare? 15+
Cu Dumnezeu inainte!
Ana

Foxy-le spune:
Multumesc mult de tot fetele, pt urari frumoase. Si eu va felicit si va doresc sarcini usoare si nasteri .. fulger
AditzaC bine ai ..revenit.
Bebelu Am facut de mult testulchinezesc si e adevarat. dar eu simteam ca va fi baiat. nu stiu de ce. ( o sa am 2 dupa care sa strang)
Shines, Lasa draga matura aia deoparte si stai. O sa ai timp sa tot faci curatenii dupa ce vine bb
Da, am venit ,vazut. Pup de noapte buna, aveti grija de voi. Pa,pa pup toate burticile
18+

loutzy spune:
Eu am papat, am facut dus si de acum nani ca maine iar ne trezim de dimineata. SOmnic usor burtici. Ne vb maine.
Laura 17+ cu

aditzaC spune:
irina da nimik la locul lui , numai praf , numai mizerie , abia astept sa scap de luni intru in co si al meu deja mi-a facut planul inca o sapt la mama ...asa ca merg la relaxare dar si la plictiseala ca nu am net acolo doar sa imi iau unul mobil de la vodafone sau vad io
o sa intru cum pot .... parca mi-am pierdut si rabdarea sper din suflet sa scap de chestiile astea urate ca imi dau o stare de nervi si de agitatie
aaa .... si eu l-am simtit pe bebe miscand cu toate ca dr meu zice ca inca e prea devreme sa il simt ...... astept ca sapt asta facand 18 s deja sa il simt asa cum zice dl dr sa vad daca m.am inselat sau nu
la test mi-a iesit baietel ....la eco cica suta la suta baietel, dar oricum ce va fi sanatos sa fie ! la nume nu ne.am gandit eu as vrea david , dar vom vedea.
foxy tks , bine v-am regasit
ma bag si eu in patut va pupicesc
D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza13+

Shines spune:
somn usor Adi..
spor la treaba, hai ca mai ai putin si pe urma cine sta ca printesa ??
ai grija de tine si de bebe, incearca sa te mai si odihnesti pritre altele
Simo 19 +