Mamici si Gravidute Italia ***(80)***

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camicreata spune:

nelia-la multi ani multa fericire ,sanatate si multi bani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

BUNA FETE...
Multumesc pentru urari,sunteti niste dragute...
Eu ofer cina deseara,apoi mancam si tortuletz,facem ceva pozici si apoi le pun aici...inca un an din viata a trecut...a fost frumos,rapid,si cu multe impliniri...sa aveti toate un asa an...
De obicei eram posomorata de ziua mea...dar azi sunt fresh!!!o zi aproape obisnuita,cu fiumeo pe cap,ce mi-as mai putea dori!?va pup.
Intru mai tarziu sa si citesc un pic ce ati mai facut,sper totusi sa doarma cris la amaiaza,ca ne-am trezit la 9 juma...am visat toate prostiile,dar ce bine e cand dormi si te odihnesti...si cumnatul meu e plecat in vacanta 3 saptamani...o nebunie singura acasa
Astept vesti de la Ralu...are cineva nr ei?

Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire...

Mami Cornelia,tati Daniel,copilas iubit Cristian 14 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Citat:
citat din mesajul lui danangie

Aaa am uitat...legat de epidurala...am eu asa niste pitici in cap si nu mi-i poate scoate nimeni....

Mami de Alessio Michele(2 ani si 2 luni) si Mattia Gabriel(9 luni)

Pozici cu noi

Ce pitici?ia spune?!Sa stii ca nici o naturala nu e la fel de dureroasa ca inducerea....o sa citesc un pic nasterea puilor si apoi mai revin...pup

Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire...

Mami Cornelia,tati Daniel,copilas iubit Cristian 14 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna ziua fetelor,

LA MULTI ANI NELIA!

NAFI aa deci tu esti cea cu povestea lui Ricky.Am citit-o ceva zile in urma si mi-a placut.

NELIA nu as prea vrea sa scriu despre epidurala.....ptr ca am vazutca sunt mamici in devenire pe aici...oricum stiu ca sunt miiiiii de mamici carefac epidurala fara nici o problema. Dar chiar si asa tot am retineri in privinta epiduralei si deci nu voi face. Nu stiu cat este de dureroasa nasterea indusa, dar am vazut cum e o mamica careia ii induce nasterea si da am vazut ca e super naspa.

Aici e problema mea....ca psihic nu "plec" prea bine in nasterea asta. Deja la nasterea lui Mattia eram varza de frica.....inchipuiti-va acum.....deci efectiv sunt terminata. M-am tampit de tot...ce sa fac?

Mami de Alessio Michele(2 ani si 2 luni) si Mattia Gabriel(9 luni)

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

ALI(D) foarte frumos ca v-a venit mobila de bucatarie…venim si noi la ceva proaspat scos din cuptor. Pana nu uit va urez Drum Bun! Si sa aveti un concediu placut. Mama ta nu a plecat inca, nu? Merge acum cu voi?

NAFI, ma bucur ca Riky doarme linistit in noul patut. Tot am vrut sa te intreb…care e numele tau mic?

NELIA , fie ca dorinta ta cu bebe sa se implineasca cat mai repede!!!

Sa va povestesc seara noastra…a inceput pe la vreo 8 mare chef undeva aici in apropiere…muzica…pe la 10 artificii…ok, poate se termina…la ora 12 se apuca din nou de artificii, acum tin insa vreo 15 minute…si apoi mai dormi nene de poti. Mama lor cate le-am spus in gand. De dimineata au venit iar astia cu lucrarile, acum lucreaza nu stiu ce la acoperis si dau iar cu pekamerul..asa ca acum incerc sa ma calmez. Macar de azi e si Bogdan acasa ca au intrat in concediu. Si sa nu va ganditi ca stam cine stie unde si ca trebuie reparat…e chiar frumos blocul, dar nu stiu ce a apucat-o pe patroana de tot repara unde nu e nevoie…
Nafi, nu vreau sa ma gandesc cate o sa va auziti cand va apucati de munca

DANA, te-am lasat la final ca am multe sa iti spun…
Am zis ca si eu o sa nasc natural, fara epidurala, pt ca am ceva probleme cu spatele si nu vroiam sa ma risc…
Am ajuns la spital pentru inducere, contractii aveam deja de cateva zile, dimineata aveam dilatatie 1, au inceput contractiile puternice seara la 8 cand mi-au facut inducerea. Cea mai mare problema pe timpul travaliului a fost ca trebuia sa stau legata de pat in permanenta pt monitorizare, durerea o simteam intr-un singur loc…nu aveam voie sa ma misc, ca sa poata sa ma monitorizeze pe mine si pe bebe, era groaznic, am stat acolo pe pat mai bine de 10 ore, am stat chiar 5 ore legate pe pat fara sa misc….groaznic, la un moment dat simteam ca lesin si ca imi revin...
In momentul in care mi-au zis ca imi fac cezariana a fost ca o binecuvantare…In primul rand mi-au pus sonda…doare, dar eu la ce contractii aveam nu mai simteam nimic, apoi in sala de operatie, mi-au facut mai multe injectii in spate, dureau….nici alea nu prea le-am mai simtit din cauza contractiilor. Mi-au mai pus o gramada de aparate, etc…Cand m-au taiat si l-au scos au zis ca s-ar putea sa simt cum umbla pe acolo, eu nu am simtit…cred de altfel ca putea sa ma taie pe viu, ca atunci nu as mai fi simtit…
Dupa operatie a trebuit sa stau nemiscata in pat, seara l-a adus pe Alessa…puteau sa mi-l lase 3 ore…am ales sa mi-l ia dupa o ora pt ca ma simteam franta…
Era groaznic sa ma asez ca sa il pot alapta. Aveam branula cu perfuzie in mana, trebuia sa am grija sa nu il lovesc…Sa ma dau jos din pat…groaznic, ma durea de zici ca ma rupeam in doua de la jumatate, sa ma duc la baie sa ma asez…as fi prefereat sa fac din picioare…Senzatie foarte urata mereu cand mergeam la baie, timp de vreo 2 luni, din cauza sondei ce am avut-o…Sa dorm noaptea…mai greu decat in sarcina, decat sa ma intorc, preferam sa amortesc pe o parte. Nu am avut ajutor, pt ca sotul a trebuit sa mearga de a doua zi la munca…sa ma ridic mereu sa il iau pe Alessa sa il alaptez, sa il tin in brate…offffff, nici nu vreau sa ma gandesc.
Am avut branula la mana dreapta…din cauza ca ma fortam sa ma ridic, mi-a dat sangele…Mi-au schimbat apoi branula cu perfuzie la mana stanga…aceeasi chestie…Trebuia sa ma mai plimb si cu stativul cu perfuzie dupa mine…
Toate durerile puternice au tinut mai bine de o luna. Cand ma ridicam noaptea sa il schimb si sa il alaptez ma tineam de dulapior pt ca simteam ca o sa cad de durere...in picioare nu puteam sa stau, sa ma imbrac singura nici atat...
Sincer, cred ca iti prelungesti, prin cezariana, cu cel putin 1 luna sarcina.
Imi doresc inca un copil si stiu ca mai mult ca sigur va fi nascut tot prin cezariana…dar asta e…cred ca atunci sigur imi voi aduce ajutor…
La tine, si cu 2 copii care vor trage de tine…STAI PE FUNDUL TAU, mai ales ca e a treia nastere, nici nu apuci sa te internezi si deja nasti

Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

DANANGIE - da eu eram cu povestea Ma bucur ca ti-a placut! citind cate a indurat biata Alexandra eu as opta tot ptr o naturala. Sper sa nu imi bag nasul unde nu-mi fierbe oala...dar cum de il faci pe-al 3 -lea asa repede? e vreo festa jucata de natura sau ati vrut voi? Te intreb, ptr ca noua asa ne-a fost frica de asta incat deocamdata nici in anticonceptionale nu am incredere si merg pe caucioace. oricat le-as uri eu..dar sunt sigure macar!

LALEXANDRA - da probabil or sa ne injure vecinii , noroc ca nu's prea multi , ca suntem 6 pe scara ( blocul e parter plus 2) iar una din echipele care ne-a facut preventivo e compusa din 2 vecini de pe scara cu noi, asa ca numarul celor ce injura se reduce la 3 daca ii alegem pe ei! inca asteptam sa vedem cat cer. echipa de roamni adusa de mine a cerut 3000 euro ( varuit , un zid in cartongesso, dat ceramica jos din bucatarie si pus noua doar pe peretele unde instalam bucataria, instalat prize noi).

Ah..uitam..numele meu mic este Elisa .

Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629

Mami de veveritz (19.04.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

frumos nume...eu asa o sa iti spun de acum, daca nu te deranjeaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Citat:
citat din mesajul lui LAlexandra

frumos nume...eu asa o sa iti spun de acum, daca nu te deranjeaza

Multumesc E mostenire de la bunica din partea tatalui!

Intre timp am fost fata harnica si am pus si pozele pe contul comun picasa.

Acum fug sa mananc cat doarme fomila.

Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629

Mami de veveritz (19.04.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

LA MULTI ANI Neliacris!!!Sa ai multa,multa sanatate si tot ce iti doresti in viata!!!!

Am reusit sa pun poze,sper sa nu va plictisiti,sunt cam multe,le-am pus toate pe care le aveam noi.

ioana-multumi pt. gand...din pacate tot asa e Giorgio,numai in brate stau cu el,azi noapte a dormit fff. rau...asta e,pana ies dintisorii n-avem ce face...

pe toate!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daviduca spune:

salut fetelor,
in sfarsit toate gata.bagajele sunt ingresso,piticelul a papat,l-a tuns putin tatu si a facut baita,iar acum doarme.
ALEXANDRA-am citit si eu povestea ta,nu stiu cum te-ai descurcat.eu am avut nastere normala(mai mult si mai putin)dar cu taietura care am avut-o nu m-am ridicat din par deloc 2 zile.si am avut-o pe mama la mine 2 luni,dar tot greu a fost.bine ca a ajutat dd si a trecut.oricum,felicitari,mamica brava si curajoasa.
ELISA-am sa-ti spun si eu asa,f frumos nume.
apropo de nume,am si eu mostenire,sunt alina letitia .
acum va pe toate,sa azuzim de bine.o sa incerc sa intru din ro,macar sa va salut.noapte buna.

Mergi la inceput