Mamici si Gravidute Italia ***(80)***

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Offf ALE stiu ca ai dreptate....stiu ca avand 2 copii acasa este efectiv pazzesco sa vreau cezariana. La Alessio, primul meu copil, tare am mai suferit...ma rog daca citesti povestea nasterii lui ai sa vezi cum a decurs nasterea.....la Mattia....de cand mi-au taiat membranele intr-o ora am nascut. S-a petrecut totul atat de repede si cu foarte mare intensitate. Durerea a fost mult mai mare si mai puternica decat la Alessio......
Problema mea e ca....la Mattia eram terorizata de frica. Nu am fost deloc, dar absolut deloc pregatita psihic ptr durere si o alta nastere. De aceea, am reactionat extrem de naspa la nastere...ma rog...m-am facut putin de kko pe acolo...dar asta e. Sarcinile fiind atat de aproape una de alta.....nu am reusit sa-mi revin nici fizic dar nici psihic. Si acum....figurati! nici atat! Nu reusesc psihic sa ma gandesc din nou la durere,etc.....de aceea.....ma cam gandesc la ceza.....

Mami de Alessio Michele(2 ani si 2 luni) si Mattia Gabriel(9 luni)

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Aaa am uitat...legat de epidurala...am eu asa niste pitici in cap si nu mi-i poate scoate nimeni....

Mami de Alessio Michele(2 ani si 2 luni) si Mattia Gabriel(9 luni)

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Dana am citit povestea nasterii lau Alessio...maine o sa iti povestesc durerile dupa operatie (acum nu stim si noi cum sa mancam si sa il adorm un pic pe print!)

Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daviduca spune:

neatza fetelor,va las multa.
in sfarsit am vazut bucataria pusa la loc si aseara la 11 inca eram la atacat elettrodomestici,dar e andata.azi ultimele plati,cumparaturi si bagaje.intru mai tarziu sa va salut.sa aveti o zi linistita.vaam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camicreata spune:

Neata fetele.
Azi ma simt rau si am de facut curatenie la caini si in casa,ufaaa ce m-am saturat.Cred ca de la aerul conditionat din avion am luat raceala asta.Beau fervex sper sa treaca.
yoana-da este mama mea.In legatura cu mine arat bine cum se zice la noi in jargoane cu degetul pe harta.A fost cu noi si al meu ne-am certat intr-una,mi-a scos par alb.
Daviduca-Sebi mai tot timpul e cu suzi in gura dar nu mi-e frica de nik.Io am supt suzetwe mult timp si cand am lasat-o am luat degetul,asa ca nu mi-e frica,am dintii perfecti.Nu cred ca depinde de suzeta.Sebi numai de silicon vrea alea de cauciuc le arunca spune ca-s caca si vomita daca le baga in gura.Cand e obosit daca nu-i dau suzi e nebunienu te mai intelegi cu el.

Acum va pupacesc mac sa vad ce pot face

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Buna fetelor!

Credeati ca am disparut ca magaru'n ceata?!
Eram pe-aici cu treburile. am tot alergat prin magazine caci a mai venit o echipa sa ne faca preventivo ptr lucrarile in casa si ne-au mai dat niste idei asa ca ne-am dus prin magazine gen Bricostore, Obi..sa ne uitam la preturi.

DAVIDUCA - sa stapaniti sanatosi noua bucatarie si sa ne pui poze s-o vedem! Noi inca n-am comandat-o dar teoretic ne-am orientat spre cea de la MAISTRI. fabrica e la o aruncatura de bat de Verona si fac treaba buna. cei de la care am luat casa si-au luat noua de la ei si sunt f multumiti , plus ca o ruda a lor are aceeasi marca de 30 de ani si cica inca arata super! Asa ca, sper sa fie o alegere buna. Noi am hotarat sa luam chiuveta din granit si piano cottura la asorte'. sunt ceva mai scumpe dar mult mai rezistente in timp. in schimb luam cuptor ceva mai ieftin, ca mare artista culinara nu sunt eu si nici nu cred sa devin.

NELIACRIS - bine ca ai descoperit cauza alergiei si eu ce m-am mai chinuit acum vreo 11 ani cand tot faceam alergie si nu stiam de la ce. pana la urma m-am lamurit ca era de la carnea de porc Se zice ca acupunctura poate rezolva alergiile astea insa eu nu m-am agitat caci e mai sanatos fara porc. mai putine toxine.

YOANAG - pupicei frumoasei tale mici. eu nu ma bag la petit ca nu sunt deacord cu fata mai mare ca baiatu' Am si eu pasarelile mele Da' sper sa gaseasca unu frumos, destept, cu bani si cu principii sanatoase!

LALEXANDRA - sa dea Domnu' sa-l tina pe Alessa cu somnu de 6 ore ca e super! pe mine de 2 nopti m-a trezit Ricky la 3-4 ore si sunt deja chiauna! Ma obisnuisem cu trezitul la 6-7 ore si acum imi vine greu sa ma trezesc iar la 3 am la 6 sau 7 am...

Ah..acum doarme in patut! nu a facut nazuri deloc. mai ales dupa masa de la ora 22 cand doarme asa dus ca pot sa-l pun si in mijlocul strazii si tot doarme

O sa pun cateva poze noi mai tarziu. am zis intai sa scriu pana se trezeste strumful. cred ca deja a facut ochi ca-l aud cum maraie...

RALUK - bafta maine! nastere usoara! suntem cu gandul la tine si iti tinem pumnii!

DANANGI - sper sa iei decizia cea mai buna oricare ar fi. important e sa fii relaxata. ca daca nu esti iti complici nasterea singura! factorul psihologic e f important in acele momente. si pe mine m-a durut de imi ieseau ochii dar dupa cum vezi daca citesti povestea lui Ricky, a ramas doar o amintire vaga si de aceea nici n-am facut caz de partea dureroasa a nasterii. m-a ajutat faptul ca am fost relaxata, optimista si m-am gandit ca oricat de rau doare in acel moment . a doua azi va fi doar o amintire. si asa a fost! pe cand o taietura pe burta ce implica taietura pielii, muschiului, uterului..etc...se reface mult mai greu si durerile de dupa dureaza poate si luni cum zicea si ALEAXANDRA. oricum, orice ai decide, sa fie intr-un ceas bun si sa treaca repede!

CAMICREATA - insanatosire grabnica! ia vitamina C multa ca ajuta! si bea limonada cat poti de multa. daca iti place indulcita pune miere ca macar aia e sanatoasa. zaharul doar ingrasa

SLIMATEI - nu-mi mai aduc aminte ce nouatati ai, ca am citit ieri parca dar am uitat O sa ma revansez! oricum ma gandesc la tine

ahhh..NELIACRIS mama ...LA MUUULTI ANIIII! ce tort ne dai azi?

Sa fii sanatoasa si fericita mereu!sa ai parte numai de satisfactii de la cei dragi!

ABRAMBURIKA, ELIZUKA, KEMSY, SIMONICUTZA...voi ce mai faceti?

Daca am omis pe cineva, iertare...ma garbesc sa ma duc al pisic sa nu inceapa sa planga ca tare mi-e mila sa-l vad plangand. pune buza de jos mai intai de nu stii ce sa faci..sa razi ca e haios..sau sa te intristezi...

Azi trebuia sa merg cu el la cantarit dar e prea cald. miercurea trecuta avea 7250 gr.

Incerc mai tarziu s apun si pozele noi. va anunt cand reusesc. o zi buuna! pupicei

Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629

Mami de veveritz (19.04.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoanag spune:

hello girls!

Nelia La multi ani!
sa fi iubita,sa ai sanatate si tot ce iti doresti

Nafi
-asteptam pozicile
Cami-ei daca tu gindesti si zici asa despre tine ce sa zic......tirati su di morale
mai pove,merg ca am mai de facut cite ceva

aseara s-a nascut nepotelul meu sint matusica

Mami de scumpica Giulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoanag spune:

Ali(D)-asteptam pozici sii de la tine
vacanta frumoasa!!!!
Raluca-si eu ma gindesc la tine! nastere usoara si iti tin pumnii sa treaca asa rapid ca sa nu apuci sa-ti dai seama
Alexandra-am uitat sa-ti scriu zilele trecute,nu fi supi daca te mai certi cu jumatatea,mai isi escarca stresul si ei pe cine si cind nu trebuie(vb in cauza)
ce bine ca iti doarme mai mult Alessa

Mami de scumpica Giulia

Mergi la inceput

gata spesele,platile si o fuga la parucchiere.acum ma apuc de bagaje.
IOANA-cand ma intorc fac si poze si le pun ptr ca mai am multe de sistemat,acum le-am pus asa cum am putut,pe graba dar tre sa le iau cu calm si sa le gasesc locul la toate.
NAFI-f bine daca ati gasit fabrica asa,si aproape de voi.in general ei asculta clientii si fac tutto su misura,ca sa zic asa.eu am luat piano si lavello normale ca nu ne-am prea putut intinde cu banii iar elettrodomestici sunt ariston.o sa vad cum merg cand vin,deocamdata....la noi forno e important ca baietii mei sunt mari amatori de prajituri si cand am timp...
ALEXANDRA-cum e strumful azi??a dormit azi noapte??
CAMI-mai imparte si tu la 2 lucrurile prin casa ca daca nu....nu rezisti.
va merg sa mai impachetez.

Mergi la inceput

NELIA-.LA MULTI ANI,SA AI SANATATE SI SA TE BUCURI ALATURI DDE TOTI CEI DRAGI AI TAI!!!!

Mergi la inceput