Fluturasi de martie-aprilie 2011 (10)
Raspunsuri - Pagina 20
roxy_s spune:
ce faceti burtici?
eu am venit mai devreme de la doctor, am fost sa-mi dea concediul si gata. trebuie sa mai duc ceva adeverinte si gata

bb_yasmi mie mi-a zis sa iau utrogestanul pana la 12 saptamani si asa fac.
cris bine ai venit . iti dorim sarcina usoara si bebe la termen.
fetelor eu plec. mergem la socrii ca n-am mai fost de nu stiu cand. vorbim mai tarziu.
eu azi mi-am facut pofta cu prajiturile![]()
. si mi-am luat 2 nu una![]()
. mai am ceva greturi dar usoare.

toate burticile.
S-a intamplat minunea mult asteptata
11+
dorinut@ spune:
Stefy ia no-spa, care e permis in sarcina si e bun si pentru dureri de cap.
Referitor la utrogestan mie mi-a zis pana la 12 saptamani sa iau..(de la 9 sapt)..desi am mai ratat cate o zi..ca ma dispera sa am lenjeria plina..ma rog protectia..e naspa
Cris pentru raceala baga lamaie cat poti de muuuulta, e cel mai bun medicament.
Dya referitor la carnati..eu am vazut intr-un film un grasan care manca un carnat asa mare cu pofta de nu mai puteam ..si m-am rugat de sot sa-mi ia macar un crenvursti..greu s-a lasat induplecat si mi-a luat..si l-am fiert bine bine si mi-am facut pofta..
------------------------------------------------------------------------------------------

Nasturelul meu mic
10+

Anita
bb_yasmi spune:
dar ce au carnati/crenwurstii??? stiu ca nu sunt sanatosi , dar o data pe saptamana nu vad care ar fi pb.
mamica fericita de
2+ si
11 +
madutza_bra spune:
Am ajuns si eu acasa ceva mai devreme, ma cam deranjeaza pasa
..asa patesc dupa fiecare control la dr
, nu-mi place deloc 
Rezultatul il am in 1 sapt. maine plec putin la munte , pana vineri..atat avem finante, ca ne-am cam plimbat vara asta...
AMR 6 zile si il vad pe bebe
Parca a trecut un secol de la ultima eco.
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian Andrei - 29.12.2008 si acum
12+
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
stefyapost spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dorinut@ Stefy ia no-spa, care e permis in sarcina si e bun si pentru dureri de cap. Referitor la utrogestan mie mi-a zis pana la 12 saptamani sa iau..(de la 9 sapt)..desi am mai ratat cate o zi..ca ma dispera sa am lenjeria plina..ma rog protectia..e naspa Cris pentru raceala baga lamaie cat poti de muuuulta, e cel mai bun medicament. Dya referitor la carnati..eu am vazut intr-un film un grasan care manca un carnat asa mare cu pofta de nu mai puteam ..si m-am rugat de sot sa-mi ia macar un crenvursti..greu s-a lasat induplecat si mi-a luat..si l-am fiert bine bine si mi-am facut pofta.. ------------------------------------------------------------------------------------------ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nasturelul meu mic 10+![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Anita |
am citit eu de no-spa,dar aici nu se gaseste

cea mai fericita
ce asteapta cel mai frumos si sanatos
10+
dorinut@ spune:
Denumirea internationala a substantei active este :DROTAVERINUM. Vezi poate gasesti asa.
------------------------------------------------------------------------------------------

Nasturelul meu mic
10+

Anita
antguess spune:
buna ziua din nou burtici
Ziceam ieri ca dupa calendarul chinezesc eu am baiat acum dar m-am inselat, ideea este ca eu imi doresc copil de cateva luni si tot incercam la fiecare luna sa vad dak concep atunci ce imi iese si consultam calendarul si....dupa ce am ramas nu l-am mai consultat. daca am conceput copilul in iulie este FATA dar eu ultima data am verificat pt luna iunie si ramasesem cu ideea ca ar fi baiat
oricum calendarul nu prea se pupa cu realitatea pt ca am facut un calcul cu data conceptiei fiului meu (are 7 ani acum) si dupa calendarul ala trebuia sa fie fata...asa ca.....
anyways, abia astept maine ecografia sa vad ce imi zice de bebe:)
sarcina usoara doamnelor, sa va bucurati de ea
6+
Mamica mandra a lui Dani si cu bebe in burtica
miki1979 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dyadyazuza buna dimineata fetelor azi dimineata pe la 5 m-am trezit cu pofta de carnaciorii de la campofrio cruzi si uscati si m-am uitat pe pereti pana pe la 6 cu gandul la ei cand am adormit din nou. cand m-am trezit pofta trecuse dar daca ii vad la magazin nu rezist sa nu cumpar. prob e ca nu am vazut decat la un singur magazin mai demult si am inteles ca nu le mai aduce. ![]() ![]() cand i-am zis sotului a inceput sa rada.in rest vad ca azi ma simt binisorbun venit noilor mamici ![]() ![]() ![]() ![]() +8cred ca e ceva in aer cu carnatii astia...ce crezi ca mannanc eu acum ? niste carnati subtiri si putin picanti, parca vishi se numesc ( nu stiu cum se scrie corect )..poftesc la ei de dimineata dar pana acum l-am distrat pe Vlad si n-am avut timp..dar l-am culcat si primul lucru mi-am prajit cativa..sunt tare buni..si am si o bere fara alcool.. partea nasoala e ca am infulecat vreo 2 guri din ei cruzi ca nu mai aveam rabdare..o sa le am pe constiinta ceva timp |