Fluturasi de martie-aprilie 2011 (10)
Raspunsuri - Pagina 19
Ruxandrada spune:
bb_yasmi,
eu stiu ca, in principiu, Utrogestanul se ia pana la 12 saptamani si numai in situatii speciale ( sarcini cu risc) se prelungeste perioada de administrare pana la 16 saptamani.
cristinaml, mergi si la alt ecograf
. Ti-a facut eco abdominala sau intravaginala? ( prima are mai putina acuratete). Pentru linistea ta, e bine sa iti faci si beta-hcg in evolutie ( la 48 de ore trebuie sa creasca, iar daca sarcina e oprita in evolutie, scade). iti tin pumnii sa fie totul bine!
Pup toate burticile, mai matinale sau mai somnoroase!

R.
11+
tiroidita autoimuna, PCOS, MTHFR A1298C C677T heterozigote; 2 sarcini oprite in evolutie la aproximativ 7 saptamani; insarcinata a treia oara, Doamne-ajuta cu noroc!
catank spune:
Buna dimineata burtici, si noilor mamici ...un calduros bun venit!
Dragele mele, ieri am auzit, vazut inimioara puiului meu. Mai este nevoie sa descriu starea de spirit pe care am avut-o si inca o mai am???

Bun... cu privire la utrogestan sunt parerile impartite, ideea este ca nici un ginecolog nu este endocrinolog, drept pentru care utrogestanul este progesteron, ceea ce si organismul nostru secreta in mod natural. Faptul ca venim in sprijinul organismului in cazul in care exista un deficit ...nu exista nici un dezavantaj, din contra...
In general se poate administra pina in saptaminile 32 fara nici un risc, cunosc cazuri concrete... indiferent de sexul lui bebe.
Asa ca.... sunt "doctori si doctori"..."paciente si paciente"
Una peste alta eu sunt f zimbitoare, fara greturi, fara pofte ..
La noapte plec la mare...so ne vedem peste 1 saptamina.
Va pup si va doresc zile minunate sa va puteti bucura de binecuvintarea pe care am primit-o din partea Domnului.
Doamne ajuta!
Nu exista "NU MAI POT", cand spui ca "nu mai poti",... POTI de trei ori mai mult!"
6+
cris85 spune:
Salut fetelor, ma numesc Cristina am 25 de ani si sunt mama unei fetite de 3 ani, si graviduta ptr a doua oara (sa speram cu un baietel :) ) inca astept cu nerabdare vizita la ginecolog insa este in concediu si se intoarce abia pe 23 august. La activ am 7 teste de sarcina pozitive
si ceva simptome usoare ![]()
Sper sa ma primiti intre voi, pupici
Cristina, mama
lui Giulia ( 21.09.2007)...si
5+ ptr a doua oara :)
dyadyazuza spune:
buna dimineata fetelor
azi dimineata pe la 5 m-am trezit cu pofta de carnaciorii de la campofrio cruzi si uscati si m-am uitat pe pereti pana pe la 6 cu gandul la ei cand am adormit din nou. cand m-am trezit pofta trecuse dar daca ii vad la magazin nu rezist sa nu cumpar. prob e ca nu am vazut decat la un singur magazin mai demult si am inteles ca nu le mai aduce.

cand i-am zis sotului a inceput sa rada.in rest vad ca azi ma simt binisor
bun venit noilor mamici

+8
cris85 spune:
fetelor ce ma sfatuiti ptr nasul infundat si durere de gat? nu am dormit aproape deloc azi noapte si ma dor muschii si oasele..nu mai pot 

ieri sotul mi-a cumparat un borcan cu miele aromatica ( are in contenut menta si eucaliptus ) ai senzatia ca mesteci o guma asa e de mentolata
dar nu este chiar de folos 
oare exista medicamente ce se pot lua cu incredere in gravidanta ptr raceala?
Cristina, mama
bebe_nati spune:
Bine ai venit in club CrisOscilococcinum... sau ceva tot homeopat. Vezi ca s-a discutat acest lucru cu cateva pagini in urma. Poti sa iei si paracetamol, normal, nu sinus, dar eu zic sa incerci intai cu ceva homeopat. Pentru tuse poti sa iei sirop Stodal iar pentru dureri de gat poti sa incerci Tantum verde. Cred ca se gasesc si in Italia la farmacie.Proud mother to be
10+
bb_yasmi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ruxandrada bb_yasmi, eu stiu ca, in principiu, Utrogestanul se ia pana la 12 saptamani si numai in situatii speciale ( sarcini cu risc) se prelungeste perioada de administrare pana la 16 saptamani. ![]() ![]() R. 11+tiroidita autoimuna, PCOS, MTHFR A1298C C677T heterozigote; 2 sarcini oprite in evolutie la aproximativ 7 saptamani; insarcinata a treia oara, Doamne-ajuta cu noroc! |
multumesc frumos. la prima sarcina am luat pana pe la 30 de sapt.
mamica fericita de
2+ si
11 +
cris85 spune:
bebe nadi multumesc, o sa incerc cu tantum verde
deci paracetamolul nu e contraindicat in gravidanta?
Cristina, mama
stefyapost spune:
buna burtici frumoase!!
ce faceti?? cum va simtiti?? eu nu prea ma simt bine...am o durere de cap urata
si nu e prima zi,ma tot incearca de cateva zile,dar nu prea i-=am dat importanta....astazi dim cand m-am trezit si m-am spalat pe fata mi-au curs cateva cheaguri de sange din nas
...voi pt durerile de cap ce luati??? mie dr mi-a zis ca singurul lucru pe care il pot lua este panadol(care aici e un fel de paracetamol)...dar nu vreau sa fac abuz...adica...in fiecare zi...plzzzzzzzzzzz need help...un sfat ceva

bun venit noilor burtici
cea mai fericita
ce asteapta cel mai frumos si sanatos
9+