Fluturasi de martie-aprilie 2011 (10)
Raspunsuri - Pagina 18
sdcristian spune:
neatza
noua ne ies caninii asa ca ne-am trezit cam devreme...
yasmi nu stiu ce sa zic de utrogestan, nu am luat niciodata
7 +
bb_yasmi spune:
off sdcristian, 
sa treaca si durerea de la canini.
eu la iasmi nu am simtit cand i au iesit dintii/maselele, numai le vedeam ca au iesit cate 2-4 odata.....de la 4-5 luni.
mamica fericita de
2+ si
11 +
madutza_bra spune:
'Neata!
Io vin la o cafeluta. Azi merg sa-mi fac si eu papanicolau, am tot amanat ca nu-mi convine deloc sa ma harjaie pe acolo, dar acum m-am hotarat sa ma duc. Am o trimitere de la dr ginecolog si o sa-l fac gratuit.
Cu utrogestanul ce sa-ti zic... nici eu nu-l mai iau asa constiincioasa si abia astept sa-l termin. Am de luat 3/ zi si am cam uitat sa iau pastila de dimineata , am luat doar 2 seara. Dr-ita mea mi-a zis sa iau pana cand merg la eco morfologica, iar daca totul e ok sa le intrerup. La sarcina cu Cristi am luat pana la 15 sapt, si cred ca puteam si atunci sa le intrerup mai devreme dar atunci s-a nimerit consultul..
Cred ca utrogestanul e f imp in primele sapt de sarcina, pana "se prinde" si organismul nostru ce tb sa faca sau daca nu pana cand placenta incepe sa preia rolul de producere a hormonilor .
Ce sa mai zic, am avut o noapte ff agitata. Am tot visat aiurea, ca eram cu baiatul pe jos, se insera si eram printr-un sat, nu stiam cu ce sa ajungem acasa, venise un maxi taxi si nu puteam sa ajungem sa ne urcam in el 
Hai ca am fugit la baita si apoi plec la analize. Pupici!

Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian Andrei - 29.12.2008 si acum
12+
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
bb_yasmi spune:
madutza,
deci tot 2 iei si tu. eu iau unul dimi si unul seara. l-am scos pe cel de la amiaza.
mamica fericita de
2+ si
11 +
simonacip spune:
neata fete.
BB_yasmi, mai dai lapticul ala cu caca? L-as bea acum..AM mincat si o placintica cu brinza si stafide, minunata!!! Cu CIC-ul e grozav...asa mi-as fi dorit si eu. Zici ca a fost ziua ta?? La Multi Ani cu sanatate si de toate!!!
Anadomnica, ce distanta mica intre bb-ii. Bravo! Oricum asta-i parerea mea, pot medicii sa se dea peste cap, daca nu e voia lui Dumnezeu nu e...Si uite cum au venit copilasii la tine cind a vrut DUmnezeu...
Am fost la analize. 3 eprubete. Sapt asta vreau s aajung si la ginecolog, sa-mi iau papa, etc. Sa-mi schimb semnatura, azi intru in 10 s
Simona, mami de baieti
David si Matei si
8+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
bb_yasmi spune:
simo, laptic cu "caca"....

si eu am mancat o placinta cu visine....
si acum imi prega lapticul ![]()
nu a fost ziua mea...mai sunt 2 sapt....am primit cadoul in avans...![]()
mamica fericita de
2+ si
11 +
cristinaml spune:
buna dimi! sper sa gasesc la voi un raspuns si la problema mea. cat mai pe scurt ieri am fost pentru prima data la eco si .... cum ultima menstr. am avut-o pe 05.06.2010 am calculat si eu si medicul cam 9 sapt .... dar nu s-a vazut mare lucru... adica sacul este acolo este mic ... dar nimic altceva... ori e prea mic ori e oprit din evolutie .... nu stie .... cica sa mai astept vreo 7 zile poate am avut o ovulatie tarzie si sarcina e mai mica de 9 sapt atata timp cat nu am avut nici o sangerare sau ceva de genul asta adica sa se fi oprit di evolutie ..... :)....nu mai pricep nimic ...sunt disperata ... va rog da-mi un raspuns ... poate voi stiti ... cam cand ar trebui sa se observe ceva " miscare" in zona ?!?!
bb_yasmi spune:
cristina dute la alt dr!!! oricat de tarzie ar fi fost ovulatia la 9 sapt trebuia sa se vada embrionul, nu doar sacul.
mamica fericita de
2+ si
11 +
cristinaml spune:
nu era doar sacul .... dar dupa cum am intelesc cred ca el adica dr astepta sa vada alceva? vreo miscare ... ceva asemanator cu batai de inima... poate nu sunt suficient de esxplicita... habar nu am cum sa mai spun... sincer sunt disperata !!
simonacip spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi simo, laptic cu "caca".... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() si eu am mancat o placinta cu visine.... si acum imi prega lapticul nu a fost ziua mea...mai sunt 2 sapt....am primit cadoul in avans... mamica fericita de 2+ si 11 + |
..
Ah, cu utrogestanul, eu ar fi tb sa-l iau in continuare. Mie mi-a dat una d e200 mg pe zi. Dar nu-l iau d escirba. Sper sa fie ok.
Simona, mami de baieti
David si Matei si
9+"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"