Fluturasi de martie-aprilie 2011 (10)
Raspunsuri - Pagina 21
miki1979 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cris85 fetelor ce ma sfatuiti ptr nasul infundat si durere de gat? nu am dormit aproape deloc azi noapte si ma dor muschii si oasele..nu mai pot ![]() ![]() ieri sotul mi-a cumparat un borcan cu miele aromatica ( are in contenut menta si eucaliptus ) ai senzatia ca mesteci o guma asa e de mentolata dar nu este chiar de folos ![]() oare exista medicamente ce se pot lua cu incredere in gravidanta ptr raceala?Cristina, mama lui Giulia ( 21.09.2007)...si 5+ ptr a doua oara :) |
cristina bine ai venit

pt raceala homeopatele sunt permise- oscilo, homeogene, tantum verde, stodal. miere, lamaie si ceai..asa mi-a zis mie doctorul.
desi sincer am apelat si la leacuri babesti cand n-am mai putut ( gen cartofi cruzi la gat peste noapte cu spirt- la mine au facut minuni )
miki1979 spune:
| citat din mesajul lui stefyapost buna burtici frumoase!! ![]() ce faceti?? cum va simtiti?? eu nu prea ma simt bine...am o durere de cap urata![]() si nu e prima zi,ma tot incearca de cateva zile,dar nu prea i-=am dat importanta....astazi dim cand m-am trezit si m-am spalat pe fata mi-au curs cateva cheaguri de sange din nas ...voi pt durerile de cap ce luati??? mie dr mi-a zis ca singurul lucru pe care il pot lua este panadol(care aici e un fel de paracetamol)...dar nu vreau sa fac abuz...adica...in fiecare zi...plzzzzzzzzzzz need help...un sfat ceva![]() ![]() ![]() ![]() bun venit noilor burticicea mai fericita ce asteapta cel mai frumos si sanatos 9+ |
stefyapost, eu stiu ca paracetamolul e permis, dar sa apelam in caz de urgenta la el ( gen febra mare ), adica sa nu abuzam ca nu e bine.
sangerari din nas sunt normale in sarcina, si eu am avut la prima sarcina-cica creste fluxul sangvin in corp.
pt dureri de cap in schimb cam greu, nici eu nu stiu..eu mai stateam cu un prosop cu apa rece/gheata pe frunte si mai trecea, dar numai daca ma intindeam si in pat, altfel simteam ca-mi explodeaza..
miki1979 spune:
| citat din mesajul lui antguess buna ziua din nou burtici Ziceam ieri ca dupa calendarul chinezesc eu am baiat acum dar m-am inselat, ideea este ca eu imi doresc copil de cateva luni si tot incercam la fiecare luna sa vad dak concep atunci ce imi iese si consultam calendarul si....dupa ce am ramas nu l-am mai consultat. daca am conceput copilul in iulie este FATA dar eu ultima data am verificat pt luna iunie si ramasesem cu ideea ca ar fi baiat oricum calendarul nu prea se pupa cu realitatea pt ca am facut un calcul cu data conceptiei fiului meu (are 7 ani acum) si dupa calendarul ala trebuia sa fie fata...asa ca..... anyways, abia astept maine ecografia sa vad ce imi zice de bebe:) sarcina usoara doamnelor, sa va bucurati de ea 6+Mamica mandra a lui Dani si cu bebe in burtica |
nici la mine nu se verifica la prima sarcina, trebuia sa fie fata
miki1979 spune:
hai ca se pare ca sunt singura pe aici
si la mine au mai ramas cateva zile si vineri merg la doctor..ard de nerabdare sa-l revadpe bebe 
si de sambata, concediul mult asteptat soseste- o saptamana la munte si una la mare..abia astept desi pt mine mare lucru nu se schimba, ca dupa nazdravan tot eu alerg..dar sper sa petreaca si tati mai mult timp cu el, stiu ca abia asteapta

dar nu este chiar de folos
lui Giulia ( 21.09.2007)...si
5+ ptr a doua oara :)
ce faceti?? cum va simtiti?? eu nu prea ma simt bine...am o durere de cap urata
...voi pt durerile de cap ce luati??? mie dr mi-a zis ca singurul lucru pe care il pot lua este panadol(care aici e un fel de paracetamol)...dar nu vreau sa fac abuz...adica...in fiecare zi...plzzzzzzzzzzz need help...un sfat ceva
ce asteapta cel mai frumos si sanatos
9+