Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (397)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Salutare fetelor!

Am revenit de la mare, mai devreme decat am preconizat pt ca din pacate ne-am imbolnavit toti de la mic la mare, am fost doua familii cu trei copii si am facut toti enterocolita, noi banuim ca de la apa din piscina hotelului. a fost frumos pana la un punct cand au inceput toti copii sa vomite parca erau programati. Acum ne-am pus pe picioare, totusi una peste alta a fost frumos, vremea super, apa calda numai buna de balaceala, iar Adelina a fost super incantata de tot.

Pupici tuturor!

Mamica de Ana–Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui aeperju
Am fost sambata la Iasi si am aflat ca avem fetita in burtica si ca sarcina e cu o saptamana mai inaintata asa ca vrea sa ma monitorizeze lunar. Speram sa fie totul bine.

Felicitaaaaari! Super vesti, totul o sa fie bine, vei vedea!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Marunzika

Ne-am intors de la gradi .
Am fost la 8.30 acolo si dupa 1/2h am lasat-o acolo si m-am intors dupa 1h. Cica asa fac ei treptat, cate putintel ca-i pra mult pt copii. Asa ca, la intoarcere, la 10, Energia mea s-a bucurat sa ma vada, dar mi-a zis "eu nu vreau acasa mimili (asa ma rasfata de la mami-mamili-mimi-mimili ). Am dus munca de lamurire si eu si educatoarele sa o convingem sa plece acasa, dar i-am promis ca maine ramane mai mult sa mearga si la joaca afara cu toti copiii. N-a mancat si n-a baut nimic in tot timpul petrecut la gradi. Iar eu nu stiam ce sa fac fara ea 1h .

Pai si de ce nu ati mai lasat-o? Aveau ceva impotriva educatoarele? Ca daca e a voia...ideea asta cu crescutul perioadei treptat e pentru copii care nu vor la gradinita si plang ca vor acasa.
Iar tu odihneste-te cat timp ea e la gradinita. Mananca inghetata!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kriss79
Vrem sa va transmitem ca suntem ok si ca a rasarit soarele si pe strada mea(a noastra,mai bine zis).

Eu acum sper sa ne descrii soarele tau! Oricum ar fi, taaare ma bucur pentru voi!

Mergi la inceput

Sanatate multa Adelinei si familiei si concediu placut in continuare lui Sim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Emma, felicitari pentru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Pfiii, e o caldura de mori pe aici. O sa plecam mai acusi in plimbare pe la Hvar, sper sa fie mai racoros pe acolo.

Multam, Yaia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

http://www.reclama ilegala - xxx/in-joaca/ce-am-invatat-de-la-gheorghe-in-doar-cateva-zile/comment-page-1/#comment-6531

:)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Sim, concediu placut in continuare.

Greyeras, sanatate multa.Unde ati fost, in ce statiune?

Noi bine, Cristi un nazdravan, nu mai face la olita( doar noaptea), este baiat mare si face la wc singur, refuza ajutorul, mai greu cu partea de dupa kk, stersul, se imbraca singur, mai rasucite hainele pe el, dar este un inceput....este dornic de copilasi, aici nu are sau sunt cam mari pt el, asa ca a inceput sa-si strige prietenii de la Bucuresti si sa le povesteasca diverse, mai ales cand se joaca singurel...joi vine tati dupa noi, iar duminica ne intoarcem...parca este cam multa liniste aici, m-am cam plictisit

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sim_stoian

Pfiii, e o caldura de mori pe aici. O sa plecam mai acusi in plimbare pe la Hvar, sper sa fie mai racoros pe acolo.

Multam, Yaia.

Sim, asa-i ca au pepeni frumosi si barbati dulci?...aaaa, am vrut sa scriu pepeni dulci si barbati frumosi!

Mergi la inceput