Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (397)
Raspunsuri - Pagina 4
ANDREEA11 spune:
Sabina scuza-mi intrebare daca a venit intr-un moment nepotrivit, insa sunt cam in urma . Iti urez sanatate si numai si numai bine
Sabina spune:
Andreea, stai linistita
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
papanash spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aeperju Buna dimineata si de la noi! Am fost sambata la Iasi si am aflat ca avem fetita in burtica si ca sarcina e cu o saptamana mai inaintata asa ca vrea sa ma monitorizeze lunar. Speram sa fie totul bine. O saptamana usoara! si multa sanatate tuturor! Emma 14+ si Andrei (21.09.2007) |
felicitati !!! multa sanatate si sa treceti repede peste canicula.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
papanash spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Marunzika Ne-am intors de la gradi . Am fost la 8.30 acolo si dupa 1/2h am lasat-o acolo si m-am intors dupa 1h. Cica asa fac ei treptat, cate putintel ca-i pra mult pt copii. Asa ca, la intoarcere, la 10, Energia mea s-a bucurat sa ma vada, dar mi-a zis "eu nu vreau acasa mimili (asa ma rasfata de la mami-mamili-mimi-mimili ). Am dus munca de lamurire si eu si educatoarele sa o convingem sa plece acasa, dar i-am promis ca maine ramane mai mult sa mearga si la joaca afara cu toti copiii. N-a mancat si n-a baut nimic in tot timpul petrecut la gradi. Iar eu nu stiam ce sa fac fara ea 1h . O saptamana usoara si bafta tuturor celor ce incep gradinita . www.youtube.com/watch?v=FrCujpzhqjc" target="_blank"> Puppi Energia 24.08.2007 |
bagam mana-n foc ca asa se va comporta :) tu-in pragul depresiei , ea-trimitandu-te acasa :)
tre'sa-ti faci de lucru sa uiti ca-i departe de tine.
papanash spune:
Sabina, trebuie sa recunosc ca mi-ai dat multe emotii pana am citit ca esti la Busteni. Multa sanatate ! Am vazut pe blogul tau scrisoarea Sofiei si m-a bufnit rasu-plansu, e dulce rau de tot !
papanash spune:
Teo, mai zi-ne despre voi, ce ne expediezi asa repede ? ce mai face Mihntu dragutu, e pregatit de gradi ? Dar voi :)
papanash spune:
Cecilia, ce va invidiez ca sunteti la bunici... si aer curat, si rasfat, si mancare buna...salivez si eu dupa concediu, dar mai avem ceva pana-n septembrie. Aici e in timpul zilei un aer irespirabil, eu cand ies din birou la ora 6 ma inec pur si simplu, vreo 10 minute tusesc pana-mi reglez respiratia...
papanash spune:
Valentina, daca ai detalii despre actiunea aia umanitara cu scoala, da-mi te rog detalii, ca am niste mamici care au ceva rechizite, au cumparat si n-au apucat sa le trimita la mine pentru serbarea din 15 iulie.
Deci Bernixu e singura prin Bucuresti ? Hmm !!! ma gandesc ce-as face eu singura ....
Mey, Roxule, ce mai faceti ?
SabinaY, pupam fetele frumoase. Ma oftic ca eu tot n-am rezolvat problema cu virusul din calc, si nu vad poze. Numai cand are calc chef mai vad cate-un flick, atat....filme ioc.
asa, deci Erina & comp, eu sunt de acord cu schimbarea rapida a parolei de mail, nu-s de acord ca pozele noastre sa fie vizionate de oricine, care doar s-a inscris aici de ani... am citit subiectul cu pricina si mai stiam si de pe alte forumuri despre asta. Am rugamintea ca noua parola sa nu fie facila si sa nu fie data oricui cere.
Sabina spune:
http://www.reclama ilegala - xxx/in-joaca/ce-am-invatat-de-la-gheorghe-in-doar-cateva-zile/comment-page-1/#comment-6531
:)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
sim_stoian spune:
Buna dimineata tuturor! Suntem inca in Croatia, dar aici avem acces la net asa ca am citit si eu din urma in timp ce mi-am baut cafeaua de dimineata.
Cu mare, mare intarziere:
La Multi Ani, Sabina! Sper sa ne dai vesti bune cat de curand. Sanatate maxima.
Mad, felicitari pentru burtica. Sa ai o sarcina usoara.
Yaia, eu mai astept nitel pana sa ajung pe prima pagina Inca nu e momentul, mai am de rezolvat unele chestiuni inainte.
Noi suntem de sambata dupa-amiaza in Hvar, ne-am mutat mai in sud. Am fost la Plitvice, mi-a placut; la Krka nu am intrat pentru ca nu am mai avut cand - drumul din Krk in Hvar a fost cam de 10 ore pt ca am avut de mers cu ferryboat-ul si nu am mai avut chef de opriri pe traseu. Am tras o fuga si pana la Venetia intr-o zi, pe o ploaie teribila . Cred ca anul asta o sa adunam >5000 km in concediu . In Krk mi-a placut, dar e mult mai fain in Hvar, mai ales ca apa e mai calda si am facut snorkeling pe saturate si m-am balacit. Revin eu cu detalii si poze dupa ce ne intoarcem acasa.
Sim