Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (397)
Raspunsuri - Pagina 3
mihailescu teodora spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gabriela77 Bernix, Teodora, pe unde umblati, fetelor? Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010) cum au venit pe lume printesele mele |
Ha,ha,ha,ha ne-ai prinssssss!!!!!!
De unde ai stiut ca umblam impreuna?
Daaaa,in Cora,SunPlaza!!!!!!!
Ma plimbam agale printre rafturi,cand ma aud strigata:,,Teooo????''
Cin'sa fie,cin' sa fie?
Bernixa!!!!!Umbla truli ,ca deh,era fata libera de obligatii,Ana era cu Bobo la Breaza si dansa umbla hai-hui!!!!Si-a lua de mancare cica:o amarata de frigaruie,silfida ca si devoratoarea
De altfel,arata belea madama,era bronzolita maxim,venisera din Bulgaria!
Ma duc sa fac
Ne auzim maine!!!!
Sabinaaaa,tu sa te faci bine,DA?????
Erina !!!!!!
Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii
aeperju spune:
Buna dimineata si de la noi!
Am fost sambata la Iasi si am aflat ca avem fetita in burtica si ca sarcina e cu o saptamana mai inaintata asa ca vrea sa ma monitorizeze lunar. Speram sa fie totul bine.
O saptamana usoara! si multa sanatate tuturor!
Emma 14+ si Andrei (21.09.2007)
Marunzika spune:
citat din mesajul lui aeperju Buna dimineata si de la noi! Am fost sambata la Iasi si am aflat ca avem fetita in burtica si ca sarcina e cu o saptamana mai inaintata asa ca vrea sa ma monitorizeze lunar. Speram sa fie totul bine. O saptamana usoara! si multa sanatate tuturor! |
Felicitari pt fetita !
Marunzika spune:
Ne-am intors de la gradi .
Am fost la 8.30 acolo si dupa 1/2h am lasat-o acolo si m-am intors dupa 1h. Cica asa fac ei treptat, cate putintel ca-i pra mult pt copii. Asa ca, la intoarcere, la 10, Energia mea s-a bucurat sa ma vada, dar mi-a zis "eu nu vreau acasa mimili (asa ma rasfata de la mami-mamili-mimi-mimili ). Am dus munca de lamurire si eu si educatoarele sa o convingem sa plece acasa, dar i-am promis ca maine ramane mai mult sa mearga si la joaca afara cu toti copiii. N-a mancat si n-a baut nimic in tot timpul petrecut la gradi. Iar eu nu stiam ce sa fac fara ea 1h .
O saptamana usoara si bafta tuturor celor ce incep gradinita .
cecilia L spune:
D-na Teo ma asteptam sa citesc un mare mesaj, mai laudate si tu putin cu Mihutu, imi este dor de el.
Marunzika, felicitari pentru primul pas la gradinita, lasa bancuta libera ca nu o sa avem loc la toamna...uffffffff ce putin mai este pana intra si gradinarul meu in actiune, eu am inceput sa-i povestesc aproape zilnic de gradinita, ce o sa faca acolo si nu uit sa-i spun ca merg duc dupa el dupa ce termin serviciul.....pare incantat, dar cine stie cum o sa reactioneze atunci.....si mai am un stres, sunt destul de multi in grupa, ma gandesc cu groaza ce fac cu el daca se imbolnaveste, incerc sa fiu optimista....dar, stiu ca este aproape inevitabil.......
Cecilia si Cristian Matei (07.09.2007)
cecilia L spune:
citat din mesajul lui aeperju Buna dimineata si de la noi! Am fost sambata la Iasi si am aflat ca avem fetita in burtica si ca sarcina e cu o saptamana mai inaintata asa ca vrea sa ma monitorizeze lunar. Speram sa fie totul bine. O saptamana usoara! si multa sanatate tuturor! Emma 14+ si Andrei (21.09.2007) |
felicitari pentru printesa din burtica, sa fie sanataoasa si sa ai o sarcina cat mai usoara in continuare.
Cecilia si Cristian Matei (07.09.2007)
Sabina spune:
Ema, felicitari din suflet!
sunt la busteni.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
Erina spune:
Buna dragi mamici!
Ema ma bucur mult sa citesc vestile despre burtica.
Mie mi-a spus dr la 11 saptamini ca e fetita si a fost David. Sper sa ti se reconfirme acelasi gender la 22 de saptamini.
Ai scapat de greturi? Cum ma eliberez un pic ne intilnim.
Salut pe Gabriela cu printesa diversificata si printesa cu bob.
Teodora si imbratisari!!!
Sabina, Cecilia, Mara si Puppi frumoasa!!!
La noi toate bune, Daria e la gradinita (am vazut o fetita noua de dimineata, avea si nasul curgator, sper sa nu ia Daria ceva...), bebe doarme, vreme insorita...
Va oferim un fresh de grapefruit, astazi implineste David 5 lunite!
Pe curind!
-------------------------------
Erina mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
kriss79 spune:
salutare si de la noi
Vrem sa va transmitem ca suntem ok si ca a rasarit soarele si pe strada mea(a noastra,mai bine zis).
Cristina, mamica de Alessia Stefana
Motana spune:
Buna fetelor,
eu sunt o mamica de zmeurica de 2009 si voiam sa va intreb daca nu cumva are careva dintre voi de vanzare un scaunel de masa portabil de la Fisher Price, adica de asta: http://www.amazon.com/Fisher-Price-Healthy-Care-Deluxe-Booster/dp/B001GQ2RWQ sau cel cu albastru.
M-ar mai interesa un carut sport, bun si convenabil, dati PM pls.
Multam fain si numai bine copilasilor!