Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (397)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

HEI!!!!
V-a fost dor de noi????
Ieri am revenit de la mare. Azi l-am dus pe Cris la mama sa ma releaxez, dupa un concediu de 12 zile cu 2 baietei certareti (Cris si nasu mic).
Nu am mai trecut pe la voi pentru ca am fost tare prinsa cu teza de doctorat, trebuie sa o termin pana pe 1 sept. De luni va veni o âprietena a mamei sa ma ajute, fosta bona nu mai poate. Sper ca se va obisnui Cris cu ea. Am zis ca e mai bine asa decat sa stea singur sa se joace sau sa se uite la TV, desi sunt necajaita ca nu ma pot ocupa cat as vrea de el.
In rest vorbeste non-stop, pune intrebari de te lasa masca, e lesinat dupa tati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Mandarinutza Felicitari pentru bebelina!!! Auzi tu aveai reuniunea de 10 ani in aceeasi zi cu mine, pentru ca am fost colege de liceu. Culmea e ca imi pareai tare cunoscuta, dar nu stiam de unde sa te iau.

Sabina cum stai cu teza????

VA PUP PE TOATE!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

ce teza, planul meu e acuma sa nu mor....

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna seara!!!

Se vede ca sunteti in vacanta!
Noi am fost la tara. A fost tare bine (mi-a rasunat in minte toata ziua o melodie la care pun link in mesajul urmator...)doar ca Daria a fost miorlaita rau.

Luiza ma gindeam sa nu aiba celiachie ca e irascibila fara motiv...incerc sa te sun miine sa vorbim...ma gindesc si la alte simptoime..... Am recuperat numarul tau de pe fosta cartela Multumiri pentu mesajele frumoase trimise de-a lungul timpului si te rog pune o poza pe e-mailul comun sa vedm si noi burtica superba de care zice Ramonaiani.

Andreea sa va fie de bine marea. Imi cer scuze cu documentatia aceea dar e pe jumatate completata de sot, trebuie sa salvez de doua ori documentul sa sterg ce a completat si apoi sa ti-o trimit. Pur si simplu nu am gasit timp pentru asta...

Sabina

Mada mami de David ca al meu esti prea buna cu mine. Spor la renovat. Si pe noi ne-ar tenta sa schimbam la mai mare aici in PN dar cu toate neajunsurile acestui apt parca imi e greu sa o iau de la capat cu renovatul pina la beton, asa mic ma simt excelkent aici. Plus ca din primavara va fi iar Bucuresti si poate mai apoi alata tara plus ca facem ceva foarte frumos in alta parte...
Ce proceduri ai facut? Eu am ramas la aerobic si un abonament la sala pentru ca mi s-a spus ca atit timp cit mai aplatez e bine sa fac nimic pentru ca selibereaza o cantitate mai mare de toxine.

Gabriela iubita mea, nu am reusit sa mai sun desi tare as fi vrut sa vorbim. Am ajuns si noi la completare. Suntem la inceput cu doua mese de Lactana pe zi si cu tetina Chicco-acelasi model l-a indragit si Daria.
Sabina a fost una scelta sofferta... dar din motive puternice.

-------------------------------

Erina mamica Dariei si a lui David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

www.youtube.com/watch?v=AhYpAqAlFZY" target="_blank">Nino D' Angelo- Jesce Sole

-------------------------------

Erina mamica Dariei si a lui David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Rodica, Mada, Andreea11 ma bucur ca sunteti bine si ati mai trecut pe la noi.

Erina, esti de admirat cu atata energie si atatea planuri de viitor.

Legat de renovari si mutari si noi intentionam sa trecem la mai mare, dar cum spunea Erina, imi vine greu sa o iau de la capat, acum consider ca nu prea este momentul....dar daca apare ocazia nu zic nu.

Luy, astept si eu sa te vad cu burtica, chiar asa cum a ramas cu petrecerea papanashilor de 3 ani?

Roxana, sper ca tatal tau este bine.

Sabina, nu mai spune asa, daca nu vrei bataita

Noi suntem bine, Cristi un nazdravan si jumatate, toata ziua alerga gainile si puisorii, se joaca cu catelul si se supara ca nu il asculta,are cateva partide de fotbal cu tata zilnic printre florile lui mama... il duce de cateva ori pe zi pe tata la gara sa vada trenul si locomotivele, spera sa apara si o locomotiva pe aburi, am inceput pregatirea pt gradinita( ii tot povestesc ce si cum) pare fff incantat de idee, mai spune ca el dupa "grupa mica merge in clasa cinci"...ce sa va spun, fericire maxima, papa si doarme ffff bine, recunosc ca aici nu este atat de cald.

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Buna seara si de la noi!

Parca incepe sa mai iasa soarele si pe strada mea, prea intrasem intr-o gaura neagra. Noroc cu o prietena draga care m-a scuturat putin si cu voi, nici nu va imaginati cat de bine mi-au prins cuvintele voastre!Pt voi,

Papanash, m-am regasit in ceea ce ai scris, nici nu realizasem ca intrasem pe o panta asa de alunecoasa. Asa cum bine zicea Yaia, important e ca mi-am constientizat problema, si am avut curajul sa vorbesc despre ea, de-aici incolo depinde de noi, realizez ca am asteptat totul de la C fara sa mai ofer nimic in schimb

Cecilia, ma bucur ca va simititi bine

Mada, felicitari pt baietii tai

Sabina, m-am gandit la tine, draga mea, stiu ca vei gasi forta sa treci si peste asta, asa cum mereu ne-ai fost alaturi cu o vorba buna, ba chiar cu o mustruluialabine meritata, asa mi-as dori sa ne simti si pe noi. Aproape de tine

Erina, noi de fix 3 zile am terminat capitolul alaptarii, s-a produs treptat, ramasesem la alaptatul de dimineata si seara, apoi doar la cel de dimineata, dar sanii erau tot mai goi si in final, Sofi a spus PAS. Ma declar multumita, deja am demarat diversificarea si s-a dovedit un mare succes. Sofi e o mancacioasa si pofticioasa nevoie mare. Spre exemplificare, am pus ceva poze pe mailul comun.Ma bucur ca v-a priit iesirea, cat despre completare, eu zic ca si la voi a venit firesc si e bine ca David a acceptat biberonul. Mi-ar face mare placere sa ne auzim

Mariana, te invidiez ca ai vazut burtica Luizei, cu noi e tare secretoasa

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Pai eu vorbesc f serios. Adica ma concentrez cu toate fortele sa mai stau p-aici, dupa ce rezolv asta, o sa-mi dau si 15 doctorate....la asta ma refeream;)

Azi m-am simtit si f rau de la trecerea de la injectii pe pastile si ma gandesc ca mai am de trecut 2 nopti singura.
ma gandeam sa-mi pun telefonul din ora in ora sa stiu ca ma trezesc:)))

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Sabina, sanatate multa si sa treaca cat mai repede perioada asta gri!

Piciulika, multumesc. Ai inceput job-ul? Cum sunt ursuletii?

Mandarinutza, multumesc. Cum se simte mama ta?

Yaia, multumesc. Abia astept foto cu pisicutza de mare si delfinasul .

Myral, Rodica, Andreea, bine ati revenit! Va mai asteptam cu vesti despre minunile voastre cand timpul va permite.

Luy, ati plecat in concediu?

Erina, ma bucur ca sunteti bine . Diversificare placuta lui David.

Gabriela, ce bine ca ai reusit sa intrerupi "alunecarea", sa fie totul asa cum va doriti . Ma bucur ca Sofi e papacioasa si ca diversificarea ii place, are un bun exemplu in Sara.

Folositi pentru copilasi ceva creme anti insecte(anti tantari)? Si daca da... ce?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Sabina, imi pare asa de rau ca te simti rau, pana la urma tot ii dati de capat bolii

Celia, iti multumim, mereu ai o vorba buna pt noi

Cuscra, un buchet de pt tine si ginereii mei!

Bernix, Teodora, pe unde umblati, fetelor?

Ana, tu?

Azi face tati gratare in curte, yamiiiii, o duminica frumoasa tuturor!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput