Epilepsie(4)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vio_irina spune:

Fetelor,simt ca problemele imi scapa de sub control.
Irina a avut o noapte de cosmar,noi nu ne mai punem la socoteala,a plans de am crezut ca murim cu totii de mila ei,un plans din ala de durere si disperare,cu lacrimi siroind pe obraji.
In suferinta ei se zbatea si incerca sa-mi spuna ceva si eu ,neputincioasa, nu stiam cum s-o linistesc,am incercat de toate inclusiv calmante,nitrazepam si peritol,dar degeaba.In dimineata asta am luat-o de la capat,cu plans,acum s-a linistit si a adormit de 5 minute.
Cu toata credinta mea simt cum suntem batuti de soarta si cat de nedrept e sa fie chinuit un copil nevinovat.
As fi plecat azi-noapte la spital dar astazi nu e acolo dr.Craiu,asta e motivul pentru care ne internam de marti,rezidenta care ne-a fost de mare ajutor,Mona Gandea,a plecat din primavara la alt spital,in alt oras,si indiferent pe cine as fi gasit am fi pierdut timpul cu istoricul cazului si slava domnului nu e scurt deloc.
Sunt data total peste cap,ca noi mergeam pentru testarea intravenoasa pe o perioada mai mare a b6,rmn si analize uzuale ,nicidecum la urgenta.
Sincera sa fiu ,am dubii sa fie de la canin pentru ca la iesirea celorlalti trei nu a facut asa.

Imi pare rau ca va supar si pe voi,chiar simteam nevoia sa ma descarc putin cat beau o gura de cafea,ca nu stiu daca mai reusesc sa intru astazi pe aici,am de facut bagaje,de gatit cate ceva pentru Irina.
Va multumesc mult pentru ganduri si sustinere.
Bineinteles ca nu-mi pierd speranta ca vom fi bine.

Magda ,o sa incerce Flavia sa-ti trimita pozele,dar mai tarziu ca acum e la medicul de familie pentru trimitere.

Ioana,bine ati venit acasa sanatosi!

Anca (Leti),daca ajungeti saptamana asta la Bucuresti,pe sectie,eu sunt la rezerva 12.As fi incantata sa va cunosc!

Va pup pe toate si pe puii vostri scumpi si dragi si va doresc numai de bine sa aveti parte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisellino spune:

buna ziua
ne-am intors de la spital, robi nu e prea bine, i-au iesit si analizele de sange rau, are aproape toate sub limita(ca,mg,fe,b6) toate sunt scazute
vineri mergem aici in brescia sa repetam analiza de sange si sa facem ecograf la ficat si rinichi ca nu au iesit bune nici alea
dieta nu o tineam bine, era calculata gresit, acum mi-au calculat-o pentru 1000 de calorii, eu aveam cam 700 pana acum
am pus si cateva poze noi de la spital
va pupam

POZE ROBI
produse copii mamici preturi foarte bune
POVESTEA LUI ROBI
Catalina sotie de Teo si mami de Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns idoina spune:

Cata,imi pare rau ca Robi nu e mai bine...pana la urma acum ai dieta calculata la greutatea reala sau ideala?Si raportul lipide-glucide-proteine care e acum?

idoina
http://ro.netlog.com/idoinai/photo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magda2010 spune:

flavia,nici o graba cu pozele.dar te rog mult,daca intri pe aici,spune-mi ce face irinuca,daca s-a linistit.de dimineata ma gindesc numai la ea.si la vio.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisellino spune:

Buna dimineata fetelor! va servesc eu acum cu o cafeluta robi e mai bine, au venit rezultatul analizelor luate vineri si sunt umpic mai bune deci mai e o raza de speranta.
doina raportul e tot de 4:1 dar caloriile sunt la 1000 acum si proteinele 21 g, e mai multa mancare, mi-au dat o lista cu mic dejun, pranz si cina gata calculate. un exemplu este:
mic dejun 38 g pere + 60 g mascarpone + 10 g unt
pranz carne vitel 30 g + 21 g unt + 133 g dovlecei + 30 g unt
cina ton in ulei vegetal 30 g+ 37 g unt+ 90 g ciuperci+ 21 g unt
untul il pot inlocui cu ulei de masline, gata calculat si ala acu e floare la ureche sa tin dieta asta
vio voi ce mai faceti?daca te intalnesti cu dr.craiu transmite-i salutari din partea noastra
magda il vazui si io pe sebi e un scump
stefanut voi ce mai faceti? mai bine?
va pupam

POZE ROBI
produse copii mamici preturi foarte bune
POVESTEA LUI ROBI
Catalina sotie de Teo si mami de Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefanut-08 spune:

Buna ziua,

Cata - ma bucur ca Robi este mai bine si esti si tu mai linistita. Noi nu suntem prea bine, asta noapte puiul meu nu a dormit aproape deloc. Este agitat si ziua si noaptea si nu stiu ce sa ii mai fac.Am fost la medic si practic nu ar avea nimic in afara de faptul ca caninii ii sunt umflati.Abia primul a iesit, dar oare sa fie din cauza asta?? Simt ca nu mai pot sa ma descurc singura iar sotul meu nu poate nici intr-un caz sa se intoarca acasa pana prin noiembrie. Astazi este sora mea la mine si parca ma simt un pic mai bine. Am crezut ca nu se mai termina noaptea, a fost jale mare pe capul nostru.
Si eu sunt toata umflata si vanata la fata din cauza operatiei la dinti. Ar fi trebuit sa merg astazi la control dar nu am putut sa il las pe Steff asa plangang acasa cu sora mea.
Vio - voi cum sunteti?? Copilasii nostri trec cam prin aceleasi stari acum. Ma rog sa nu mai tina mult perioada asta ca simt ca o i-au razna.Sunt atat de neputincioasa si nu stiu cum sa il ajut cand plange cu asa o jale. I se umplu obrajorii de lacrimi si nu stiu unde il doare. Sper sa vii repede cu vesti bune despre Irinuca, asa prind si eu curaj. ptr amandoua.
Sa aveti o zi buna!!

Mergi la inceput

Buna seara tuturor! Flavia la "clape". Mama e la spital cu Irinutzu, dupa cum bine stiti. S-a mai linistit balerina dar cam bazaie atunci cand ii pune perfuzia cu vitamina. Mi-e o mila de ea, mi se rupe sufletul :(. Mama va saluta pe toate si va pupa, inclusiv pe puisorii mici :*. Si eu va salut si va pup!
Dna Magda, va trimit pozele imediat!
M-am distrat asa de tare prin Moldova! Mi-a placut f mult arhitectura manastirii Dragomirna, fauna de la Agapia si armonia de la Sihastria.
Intre timp am facut si eu 16 ani \m/ (poate ma lasa si mama mai usor, ca imi da 100 de instructiuni cand pleaca/plec de acasa.).
Va pup pe toate si pe puisori :*.
O sa va mai tin la curent cu mama, ca abia vineri seara ii face RMN-ul bietei Irinutzu :(.
O seara placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letitia78 spune:

Buna,Vio imi pare rau dar nu am citit nimic deoarece nu am mai reusit sa intru pe forum.
Tudor are momente cand este mai bine,dar noaptea in somn face crize.El in somn nu facea niciodata.
Va multumesc ca va mai ganditi la noi,nici eu nu v-am uitat chiar daca nu am mai scris nimic.
Ma bucur pentru copilasii care sunt mai bine si sper ca cei care mai fac crize sa scape de ele.
Am vb.astazi cu dr.Barca de la Bucuresti si i-a introdus Rivotril.Mai sper ceva si eu dupa ce-i introduc medicamentul.Ati avut careva acest medicament?Este eficient?Ma agat de orice care imi aduce un gram de speranta.
Am fost si eu cu Tudor si sotul la Manastirile din jud.Neamt,am stat un sfarsit de saptamana.
mamici si pentru puiuti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magda2010 spune:

la multi ani,draga flavia!sa-ti ajute DD in tot ce iti propui!nici nu-mi amintesc cum era la 16 ani,dar cu siguranta era foarte frumos.si cicaleala este o dovada de iubire,cu cit te instruieste mai mult,cu atit te iubeste mai tare.si n-am gasit nici o poza,cred ca te-ai lamurit pina acum ce prietenie am eu cu internetul.astazi e vineri,deci e rmn,mai trebuie sa ramina in spital?

stefanut,imi lipseste cafeaua ta.ce mai faceti?sinteti un pic mai bine?

noi am incercat rivotril,dar nu am observat nici o modificare,nici in rau,nici in bine.dar cu siguranta nu e relevant,copii reactioneaza diferit la medicamente,iar epilepsia asta are o mie de fete.poate la voi merge,noua ne-a fost recomandata de um medic f bun,care cunoscuse rezultate bune cu rivotril de-a lungul timpului.la noi nimic.

ciao signora pisselino!fii draguta si intra cu o lavazza,si ceva vesti bune.(pisselino are traducere in italiana?)

weekend placut!

Mergi la inceput

Buna seara, tuturor! Vor veni in seara asta!!! Mi-e asa dor de ele .
Dna Magda, nu am mai gasit mail-ul dvoastra in PM. V-as ruga frumos sa il trimiteti din nou :D.
O seara buna tuturor.
Pupici pupici!

Mergi la inceput