Epilepsie(4)
Raspunsuri - Pagina 4
Vio_irina spune:
Anca,ce face Tudor?Cum se mai simte?Ti-am raspuns la intrebari la capitolul Epilepsie(3),intre timp am rugat moderatorul sa-l inchida.
roxanaz,multumim din suflet!
stefanut-08 spune:
Buna dimineata,
Dau o cafeluta ptr cine pofteste!! Toata lumea este bine?? Noi avem diferite problemute in ultimul timp. Stefanut a vomitat aseara de cateva ori si in dimineata asta la fel. Siropul (DEPAKINE) ii provoaca si mai tare voma, cred ca din cauza ca este foarte mentolat. Abia astept sa se faca 8 si sa fug la doctor.Iar la pranz trebuie sa ajungem la chirurg sa ii scoata atele. Si eu am dureri de burta si stare de voma si ma gandesc ca o fi de la ceva ce am mancat amandoi dar nu vad de la ce. Eu mai am probleme si cu o infectie la un dinte.Am facut o punguta de puroi care se incapataneaza si nu cedeaza la antibiotic.Saptamana viitoare trebuie sa merg sa ii operez radacina.Asa ca nu suntem prea in forma zilele astea. Important este ca puiului meu sa ii treaca starea asta. In rest el este vesel si bine dispus.
Leti - Tudor cum se mai simte?? Ne gandim la voi!!
Vio - Ia placut Flaviei Bucovina noastra?? Irinuca este bine?? Spuneai ca mamicile moldovene sunt curajoase, eu ma gandesc ca toate mamicile de copilasi speciali sunt deosebite. Pentru ca este nevoie de multa rabdare si daruire ptr a creste un copilas special D-zeu ne alege cu grija.
Ioana, Magda, Catalina - ma gandesc la voi si va transmit multe salutari.
la toata lumea si multa sanatate.
magda2010 spune:
neata fetele!
mentolat,zici?eu sirop mai scirbos decit depakine n-am vazut.am facut o cruce mare cind am scapat de el,avea un gust foarte aiurea,7 ani,de 3 ori pe zi,m-am chinuit sa-l conving pe sebi sa-l ia.
ce antibiotic ai luat pt masea?
Vio_irina spune:
Stefanut,noi ne internam marti la Bucuresti,dupa asta sper sa am mai multa liniste in septembrie.
Irina mea e la fel,cu probleme la trezire si prea somnolenta mi se pare,doarme in mai multe reprize pe zi si daca incerc sa-i modific programul,riposteaza,e nervoasa si plange.In rest e vesela,rade in hohote la anumiti stimuli si e pe zi ce trece mai frumoasa.E limpede ca cel mai sigur si placut se simte acasa.
Pentru Fla tabara in Bucovina a fost minunata,va saluta si ii pupa pe pitici.
Va pup de mii de ori de la mic la mare si va doresc sanatate multa!
stefanut-08 spune:
Buna dimineata,
Magda - eu am luat ampicilina apoi ciprolen ptr infectia la dinte. Luni dimineata am programare ptr operatie. Chiar daca as scoate dintele tot ar trebui operatia facuta ptr ca infectia este pe sinusuri acum si trebuie scoasa.Cum ati scapat de Depakine?? Cu ce l-ati inlocuit?? Si puiul meu il ia foarte greu. Acum ia si medicamente ptr diaree si varsaturi si e satul cu totul de ele.Acum e mai bine dar inca nu mananca decat un pic de orez si banana.In rest ceai cu glucoza.
Vio - multa bafta la Bucuresti si sa veniti cu vesti bune!! Puiul meu este asa de moale dupa varsatrile astea incat abia isi mai tine capul. Nu mai poate sa se ridice in fund si de stat in picioare nici vorba.Sper sa inceapa sa manance normal si sa isi revina cu totul.Operatia nu l-a afectat atat cat l-au afectat varsaturile si diareea.
Ioana - voi ce mai faceti?? Ce face Alex??
Leti - multa sanatate si putere iti doresc!!
Sa aveti o zi frumoasa!!
magda2010 spune:
stefanut,ati avut o saptamina grea.de sirop am scapat cind am trecut pe pastile,tot depakine,cind a ajuns sebi la 30kg.dar tot e greu de dat pt ca trebuie sa-l pacalesc ca sa le ia,nu stie sa inghita pastilele cu apa.le sfarim si apoi sa vezi distractie daca nu vrea sa manince.
violeta,la voi urmeaza o saptamina grea,dar faptul ca apoi intrati in vacanta o sa faca lucrurile sa treaca mai repede.
robi,sper sa intri cu multe vesti bune.
si la toata lumea,sa aveti un weekend linistit!
stefanut-08 spune:
Buna dimineata,
Intra cineva la cafeluta cu mine?? Eu imi beau cafeaua numai in compania lui Stefanutz, Irina este la bunica.
Puiul meu este un pic mai bine dar inca nu si-a revenit complet. Ieri a mancat cate un pic de trei ori, nu mai vomita si nici diaree nu mai are. Este inca moale si mofturos. In dimineata asta s-a trezit la 5 si gata cu somnul.
Catalina - ati terminat cu actele ptr rezidenta?? Robi este bine?? Asteptam vesti bune de la voi.
Vio - Irinei i-au iesit caninii sau o mai chinuie inca?? Si puiului meu ii sunt umflati de ceva timp dar inca nu au de gand sa iasa. Cred ca dintii astia ies mai greu decat ceilalti.Drum bun la Bucuresti!! Dupa asta va puteti bucura de o vacanta bine meritata.
Magda - lui Sebi.
Ioana - voi ce mai faceti?? Sunteti inca in Austria??
Sa aveti o duminica frumoasa!!
Vio_irina spune:
Stefanut,Irinei i-au iesit trei canini in acelasi timp,acum vad ca gingia este rosie si in zona unde ar trebui sa iasa al patrulea.
Noaptea trecuta a fost agitata,a plans,cand plange ma innebuneste ca indiferent ce incerc sa fac nu o linisteste(i-am dat nurofen,am frecat-o cu cal-gel,i-am dat ceai,lapte,i-am schimbat scutecul si multe altele).
Mi-e groaza sa nu-mi faca la fel la Bucuresti mai ales ca va avea si o branula,mai mult ca sigur in picior ca acolo-i gaseste mai usor vena si cum misca din picioare in fel si chip ma gandesc sa nu o doara.Offf,am atatea framantari!
Imi pare bine ca Stef si-a mai revenit, deja trecuse mititelul prin atatea.Ai gija si de tine,sa nu mai ajungi la antibiotic si operatii.
Eu plec marti dimineata,nu stiu cat voi sta in spital,sper sa stau cu folos c-altfel o sa ma simt vinovata ca-mi chinui copilul degeaba.
lui Stef,Irinei si tie!
Magda,da,visez la un septembrie lipsit de griji,in care sa ma simt mai putin incorsetata,de fapt grijile mele sunt legate strict de copilul meu bolnavior,celelalte sunt neglijabile.
Ce face Sebi?S-au mai repetat crizele?
pe amandoi!
Va doresc sanatate multa,liniste si putere!
magda2010 spune:
of,vio,tare m-am intristat ca irina sufera.bine ca e ultimul canin,doamne ajuta sa nu mai aiba alte suferinte apoi.eu nu-mi amintesc de la sebi,poate a trecut prea mult timp,dar ce-am tras cu emi imi amintesc.partea proasta e ca dureaza tare mult de cind se inroseste gingia si pina iese caninul
cind i-a iesit primul dintisor lui sebi,a facut prima criza de epilepsie.iar primul dinte care i-a cazut,l-a inghitit.cu toate ca asteptam momentul,s-a intimplat prea repede.acum il studiaza tati si ii scoate cind le vine timpul.
nu te stresa,nu ajuta cu nimic,lasa lucrurile sa vina si poate o sa fie mai bine decit iti inchipui.multi si am sa ma gindesc intens la voi.mi-o arati si mie pe irina -balerina?
ioanacioc spune:
Buna seara,
Suntem acasa,ca este cel mai bine.
Stefanut ma bucur ca ati trecut cu bine de operatie,recuperare rapida si usoara,ai grija de tine!
Vio,stai linistita,trebuie sa se rezolve cumva problemele voastre,asteptam numai vesti bune !
toate mamicile si puisorii lor!