Epilepsie(4)
Capitolul 1
Capitolul 2
Capitolul 3
Am incercat eu sa deschid capitol nou,sper sa fi reusit!
Raspunsuri
magda2010 spune:
eu zic ca ai reusit!
am sa sun miine si cer o programare pt inceputul lui octombrie.pe 15 sept incepe emi gradi,stau cu el 2 sapt sa se reacomodeze(deja nu mai vrea la gradi)si apoi vreau sa vin.sa vad si cum au locuri disponibile.sper sa nu ma programeze mult mai tirziu.
multumesc,vio.
magda2010 spune:
buna ziua,fetelor!
mi-am facut programare pt 4 octombrie,peste doua luni adica!sint f emotionata!si pt sebi dar si pt emi.emi o sa se supere f tare ca plecam fara el,nu stiu cum o sa-i explic asta,sper sa intelega ca e pt binele lui sebi.imi pune atitea intrebari referitor la sebi,aseara m-a intrebat de ce am vrut eu un copil bolnav.si cum o sa fie sebi cind o sa creasca mare ca tati.nici eu nu prea stiu raspunsul la intrebarile lui si nici nu stiu exact cit pricepe el.
in fine,am timp sa-l pregatesc pe emi ca o sa plecam si sigur toate o sa fie bine.
acum caut un contabil sa ma lamureasca daca am dreptul la concediu medical cit stau internata acolo.la servici oricum o sa se lase cu scandal,am ramas singurul angajat si o pun pe sefa intr-o postura aiurea,n-o sa poata angaja pe cineva in locul meu decit daca imi dau demisia iar asta nu vreau.asta e cea mai grea problema de rezolvat momentan.
Vio_irina spune:
Magda, ai adresa de mail?
Am vorbit astazi cu d-na dir. despre voi si a fost asa draguta incat mi-a spus sa-ti dau nr. dansei de mobil si s-o suni sa-i spui cate ceva despre Sebi si sa stabiliti cu internarea.Mai mult ca sigur si eu voi veni in perioada aceea,dupa 4 oct.
Ma tot gandesc cum sa fac sa-ti dau numarul.
Bineinteles ca ai dreptul la concediu,angajatorul e obligat sa ti-l acorde fara discutii.
Mai vreau sa-ti spun ca poti sa-l iei si pe Emi,numai sa reusesti sa te descurci cu amandoi,am vazut multe mamici care au procedat asa.
si daca ai vreo idee cu numarul ,te astept!
Pup toate mamicile si pe copilasii scumpi!
magda2010 spune:
vio,multumesc.
ti-am trimis un pm cu adresa mea de mail.sper sa fi ajuns la tine.
ce va fac puisorii,cum se descurca cu caldura?
Vio_irina spune:
Magda,ti-am trimis mail,astept sa-mi spui daca l-ai primit.
Irina mea e binisor,cam maraita ca-i ies toti caninii odata.
Cu caldura o ducem mai bine acasa,mi-e groaza in schimb de luni,ca nu se poate respira in salon.
Eu sunt in mare viteza,ca maine Fla pleaca in tabara in nordul Moldovei,pe la manastiri.
Poate va intalniti,cine stie,lumea-i mica!
Sanatate si numai bine va doresc!
stefanut-08 spune:
Buna seara,
Noi am fost la parintii mei si de asta nu am dat pe aici. mama a stat cu Stefanutz si eu am spalat covoare. Macar cu atata sa o ajut pe mami ca ea ma ajuta mereu.
Vio - Chiar mi-ar placea sa o intalnesc pe Flavia. Eu locuiesc la 10 km de manastirea Sucevita si la 20 km de Putna. Este o zona foarte frumoasa. Ii doresc sa petreaca cateva zile frumoase in Bucovina.
Cata - abia astept sa intri si sa ne spui ca ati ajuns cu bine.
Puiul meu a avut o indigestie ieri, a fost marait toata ziua si spre seara a vomitat tot ce avea in stomacel. Niciodata nu a vomitat in halul asta. Azi a fost vesel, a stat cu copiii in gradina la bunica.Sunt atatia copii de varsta lui prin vecini pe acolo si nu pot sa nu ma gandesc cum ar fi fost daca s-ar fi jucat si el cu ei.....sa alerge, sa ma strige "mama", sa strige...Oricat as vrea nu pot sa nu ma gandesc la lucrurile pe care le-am pierdut.
Copiii o intrebau pe Irina de ce fratele ei nu alearga cu ei si ea le spunea ca el creste un pic mai greu dar la vara o sa poata si el alerga.
Leti - suntem alaturi de tine chiar daca nu poti intra sa ne scrii.lui Tudor.
Nu stiu daca v-am povestit despre o prietena buna a mea care are 2 copii cu amiotrofie spinala.Pe baietel l-a pierdut iarna trecuta iar acum fetita este in ultima faza a bolii. Ii este ingrozitor de greu dar gaseste putere sa fie alaturi de fetita ei, sa ii zambeasca, sa o scoata peste tot la plimbare. Plange pe ascuns ptr ca fetita are 14 ani si este foarte isteata. Este un copil deosebit. Nu stiu de ce D-zeu le-a dat atata suferinta...ei sunt ingerasi si nu au gresit cu nimic.Aceasta mamica ma face sa fiu puternica si sa lupt mai departe ptr copilasul meu orice ar fi.
Va doresc o duminica placuta alaturi de familii!!
Vio_irina spune:
Stefanut,doamne,am ramas fara cuvinte dupa ce-am citit despre prietena ta.
Sa-i dea Dumnezeu putere in continuare,sa depaseasca momentele astea cumplite,dar chiar nu mai are nicio sansa fetita ei,nu se mai poate face nimic?Doamne,ce greu trebuie sa fie!!!
Si eu ma gandesc la Cata,sper sa se fi instalat si sa fie bine.
O noapte linistita la toata lumea!
magda2010 spune:
am ramas socata!doamne ce tragedie!brusc am simtit ca nu am nici o problema majora,nu cred ca am sa ma mi pling vreodata de ceva.asta e cu adevarat ingrozitor de rau,sa nu ai nici o speranta.
vio,am aflat numele,nu stiu de ce imi aparuse scris asa.am dat o cautare cu centrul si mi-au aparut si poze chiar si toti dr de acolo.
pupici multi,am sa ma rog intens pt prietena ta,elena,sa-i dea dumnezeu putere multa.
stefanut-08 spune:
Buna dimineata fetelor,
Va multumesc ptr ca sunteti alaturi de prietena mea. Din pacate nu exista nici o speranta ptr fetita ei, muschii paralizeaza incetul cu incetul fara ca cineva sa poata face ceva. Boala a ajuns deja la muschii respiratori si este ingrozitor ptr ca efectiv se sufoca, nu mai poate sa traga aer in piept.
Magda - asa este, in fata unei asemenea tragedii te gandesti ca necazul tau este mic.
Si eu am poerdut un ingeras de fetita dar ea nu a suferit asa ca acesti copii.
Puiul meu iar doarme foarte rau noaptea, se trezeste pe la 1 si abia pe la 3-4 adoarme din nou.Ziua este vesel si doarme bine la pranz dar noaptea....
Inca o noutate, nu ii mai tremura ochisorii deloc. In mod sigur a fost ceva de la medicamente. Acum intinde manutele sa il i-au in brate daca ii cer asta ( ii repet de mai multe ori).
la toata lumea
magda2010 spune:
il pup pe stefanut ca intinde minutele dupa mami,f duios momentul.si au sa vina si progrese mai mari,cu siguranta.la pupat sta?adica ii place?sebi a descoperit recent pupatul,cu mine doar,si cind ne pupam imi creste inima cit casa de mare.
eu am sa va mai obosesc inca o data cu pozele mele,daca nici acum nu reusesc,renunt.
http://community.webshots.com/album/578338151HYSvDf?vhost=community
vremea si-a revenit la noi,e rost de o plimbare.duminica frumoasa tuturor!