Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *269*
Raspunsuri - Pagina 3
gattasalvaje spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ginnette Helene, ce ma bucur! - park as pleca eu O sa fie ok bulina mica; si Eva unde ramane, tot la ai tai? LauraD, pai chiar ca e o cumintenie Eleni; pe Adela cand o trimit la coltz, incepe un shou 'nu ma duucccc, lata-maaaaaaa'. Noroc ca stam la curte si o lasa sa urle si sa se 'racoreasca'. Simo, nu stiu cum e la Sara, dar Adela, cat a fost cu noi s-a 'stricat' de tot; mama a zis ca, in prima sapt dupa ce ne-am intors, era de-a dreptul obraznica. Super ca mergeti la mare! Plec acasa mai devreme, ca parintii mei isi serbeaza ziua de nastere si e 'bairam' mare (mama implineste 60 si tata 65) - sa-mi traiasca sanatosi! Roxana si Adela - 09.12.2007 ! Buburuza de 2 ani Albume |
Rox , sa-ti traiasca parintii , sa te bucuri de ei inca multi ani in deplinatatea fortelor ! Ce frumos , sunt nascuti in aceeasi zi ?
Distractie placuta !
Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
POZE RECENTE
Povestea nasterii
LaLa_20 spune:
Eu eram am ramas logata pe contul comun...
Laura,mamica de minune Bianca...sau doua suflete roz
Adevaratul camin nu este cladit cu mainile, ci cu inima.
Speranta este ea insasi un soi de fericire si ,poate, principala fericire pe care aceasta lume o ofera.
Lala_D spune:
La multi ani fericiti parintilor tai Roxana!
O zi excelenta !
Lala.
Mr B si Mr A
My hobby
danybv spune:
Servus fetelor
Miri_mik imi pare rau pentru pisic. Sper sa fie bine.
ginnette multumesc frumos. Si eu sper sa fie bine de acum inainte. Eu sunt o fire careia nu-i place cearta . Prefer sa ma retrag din aceasta familie decat sa traiesc in mediul lor nu prea bun. Acum e super.
La multi ani pentru parintii tai. Sa fie sanatosi , sa le daruiasca Dumnezeu viata lunga si sa va bucurati de ei pana la adanci batraneti.
alinaatudor multumesc frumos.Ma bucur nespus ca ati reusit sa aveti casuta voastra. Sa dea Dumnezeu ca fiecare dintre noi sa avem casuta noastra si linistea sufleteasca in familie.
lala20 multumim de capitol nou. Sa fie unul plin de vesti bune si copii sanatosi.
Ellenuta multumesc draga mea .Petrecere frumoasa iti doresc.
laura_dimitris multumesc frumos. Da, acum e liniste multaaaa
danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
ceska777 spune:
Hait, ce frumos, azi iar am avut ce citi!
Eu am trebaluit azi daca afara tot ploua:am spalat geamurile in bucatarie (sunt un perete intreg aproape, de la jumatate in sus) am dat mobila de bucatarie la o parte, frecat aparatele electrocasnice...
Si am adormit langa gaza iar acum nu mai am elan asa ca v-am citit pe voi...
Gaza noastra e un sasait si cand il apuca torentele de povestit incepe sa se balbaie putin.... pana il aduc iar la debitul verbal normal.
E baieteul gica-contra: totul e exact pe dos fata de ce afirmam noi.
De la banalul "berea asta-i prea rece" adresat lui taica-su unde el musai sa zica: "nu-i rece berea asta" pana la "mergem in oras" " nu, nu mergem!".
La noi ploua si sotul e ofticat ca asa vreme nasoala de concediu prins. Eu ii invart cutitul in rana "bine ca avem vreme ploioasa acasa si nu suntem in concediu undeva unde ar trebui sa fie soare si ploua".
Cu cumpararea apartamentului s-a dus orice speranta la cate un concediu miculet de tot in trei. Deja cei de la finante au trimis instiintarea de plata a impozitului....
La anul poate anunt familionul din Romania ca ii asteptam pe ei in vizita si noi o tulim in trei undeva la mare.
Miri,
asta sa fie ultima solutie pentru pisica?! Pacat dar daca nu e alta varianta...
Am tot citit ce metode inventive aveti cu copiii.... eu am "noroc" de-o gaza foarte politicoasa din fire: multumesc, poftim la orice. Daca duce el futunul de la aparatul de aerosoli in cutie: multumesc, mama! pentru orice multumesc, te rog, poftim.
Socrul mi-a adus odata o cartulie cu numele Benjamin si semnificatiile lui, personalitati, si descrierea" generala a caracterului" si am primit negru pe alb ce stiam pe propria piele: deosebit de politicos. Sper sa nu il determine sa se faca butler, de profesie sau portar: thank you, mam!
Azi noapte a dormit pentru prima oara fara trezire de lapte la el in patut la el in camera! Dam de baut daca il tine naravul...
Cand ma gandesc ca in decembrie face trei ani...
Gata....
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
miri_mik spune:
mi-e inima grea si cu greu ma opresc din plans:( tache al meu nu mai este. l-am lasat la medic si n-am avut curajul sa stau langa el cand i-au facut injectia. medicul m-a "linistit" ca am luat decizia buna. devenise periculos, imprevizibil (era deja castrat, si de cand l-am castrat ii ziceam "depresivu"). a venit in cusca de infometat ce era, dar tot mi-a tras vreo doua labe peste maini in timp ce icnercam sa inchid cutia. ce mai... nu scap de sentimentul de lashitate care-mi lasa un gust amar in gura:( daca nu ne-am fi mutat, daca... daca... daca... sper sa fie mai linistit si mai fericit acu in paradisul pisoilor:((
lista cu vesti proaste continua. m-am vazut azi cu chirurgul. nu e vorba de o hernie, ci e o multitudine de hernii. mai in gluma, mai ins erios... mi-a spus ca sunt un fel de "schwaitzer", plin de gauri. p-orma m-a terminat psihic cand mi-a zis: nici un fel de gimnastica, nici de sport. zumba? pfuaaa! sa uit! daca nu vreau sa-mi explodez incheieturile. la greutatea mea imi pot provoca un rau iremediabil. s-apoi lovitura de gratie.o abdomenoplastie nus e poate face la mine. se face doar in cazul unui exces de piele fara grasime, ceea ce... sa ma gandesc bine, pt ca trebuie sa slabesc, 30 de kg, si nu e vorba numai prin vointa....ca intentiile bune nu ma vor ajuta sa ma si mentin. eh... la faza asta am inceput s aplang cu sughitsuri... i-am cerut un servetel. domnul sot a priceput cred ca pt prima data in viata lui, adevarata mea drama. aveam senzatia ca cad in gol dintr-un turn. mi-a zis ca am facut o tampenie demna de filme cu cretini cu balonul, mi-a explicat si de ce. s-apoi mi-a zis ca trebuie sa iau in serrios varianta inelului gastric. sa rumeg bine pt ca am trei copii de crescut, riscul de diabet e palpabil - daca nu e chiar deja - ca sa nu mai vb despre complicatii cu inima. si uite-asa la 33 de ani ma simt ca o epava.....
ma lasa doar sa plec in vacanata si ma asteapta pt interventii. operatia de hernie sigur, inelul e la latitudinea mea....
ps; elle, misto treaba cu slender, dar de asa ceva n-am auzit aici
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de bebe jeremy (12.04.2010)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
danybv spune:
Miri_mik imi pare nespus de rau pentru pisoiul tau sincer.
Iar pentru vestile proaste cu care te-ai intors imi pare si mai tare rau . Chiar mai lasat fara cuvinte la cate probleme ai insirat . Nu stiu cum sa te consolez. Ne vom ruga lui Dumnezeu sa-ti daruiasca multa sanatate, sa iei deciziile cele mai bune si familia sa fie alaturi de tine . Te pup si te imbratisez Am incredere in tine, te stiu o tipa puternica si echilibrata. Fruntea sus, o sa fie bine .
danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
emabucuresti spune:
buna dragelor,
multumim tare mult pentru felicitarile pe care le -a tot primit sasha, va mult!
noi suntem bine, abia maine iese rezultatul analizei ca sa vedem ce a avut milan, dureaza 4 zile la laborator la medlife sa proceseze analiza( de aceea va intrebam de o recomandare de laborator bun)
ati scris mult si bine, ma bucur sa va citesc dar am facut-o in viteza ca am petrecut mult timp pe afara la piscina cu sasha zilele acestea.
miri imi pare rau de asa vesti dar nu te stresezi oare prea mult cu greutatea? abias ai nascut de cateva luni, a treia nastere, mai da-ti ceva timp. ca sa te citez( ai spus la un mom dat aici) : noua luni corpul s-a transformat,acorda-i apoi macar noua luni de gratie pt a incerca sa isi revina . Eu m-as baza mai mult pe schimbarea obiceiurilor alimentare decat pe sport(de fapt eu chiar pe asta m-am bazat ca timp pt sport-lipsa): un mic exemplu- fructe multe, in loc de dulciuri, care nu mai tb cumparate sa nu existe in casa. Fructele uscate sunt excelente(smochine, curmale, caise, prune etc) cand vine pofta de dulce. Inca un cuvant: monti. Dr Oz fura din monti masiv-uitand sa precizeze de unde isi ia coordonatele.
emabucuresti spune:
Roxana la multi ani pentru parintii tai!
Ceska felicitari pt dormitul singur al gazei in camera lui, fara treziri! vreau si eeeeu asa. la noi se trezesc cand unul, cand celalalt, cand la unison. oare voi mai dormi vreodata integral noaptea? ca nu mai stiu cum e , sincer.
codrutaa spune:
Miri, s-ar putea ca azi sa fie totul mai negru decat maine si maine mai negru decat dupa concediu. Hai ca azi ti s-au adunat si tie multe si cu pisoiul, si cu doctorul, plus cele de zi cu zi... Eu zic sa le iei pe indelete, sau chiar sa nu te mai gandesti o vreme. Apoi, incetul cu incetul se va gasi cate o solutie pentru fiecare problema. Sa nu crezi ca minimalizez problemele tale, dar nu cred ca sunt fara solutii. Doar ca sunt multe dintr-o data! Curaj ! (Stii vorba aia cu "curaj, gaina?")
Gatta, sunt departe de a fi de admirat.
Ginette, La multi ani parintilor tai! Distractie placuta! (Chiar, sunt nascuti in aceeasi zi?)
Elle, sa savurezi din plin evadarea!