Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *269*

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

a trebuit sa plec un pic de la calculator

roxanici, fara prea mari sanse de reusita... incerc totusi si eu... adeluta este perfecta !
da' stii ceva?! cu toti piticii tai esti tare simpatica, mi-esti draga si, stai linistita ca toti avem piticii nostrii si unii chiar au niste pitici urati ( nu ma refer, of cource, la niciuna dintre noi, ca noi suntem cele mai cele fete din romania !)

ceska, tu nu ne mai spui nimic?

danyyyyy, ti-am admirat si eu comorile ce mari s-au facut !!!! si maria bucuria are aceiasi ochi fermecatori!
sorry de situatia cu chiria. Poate, reusiti si voi ca alinat sa va luati casuta voastra. Doamne Ajuta! Pana atunci - sanatate sa le putem duce si face pe toate!
si liniste! si - daca nu mai stati cu soacra precis sunteti mult mai linistiti!!!!

lala20, ma bucur ca ai deschis subiectul cu educatia!
am mai citit si eu din sfaturile fetelor lalad, eliza, codruta, alinat,

eleni mi se pare - mai ales in comparatie cu frate-sau !- un copil destul de docil si de cuminte.
am avut si eu o perioada mai "agitata" cu ea in care-mi plangea mult si fara motiv dar eu i-am gasit cauza... ciocolatele alea kinder pe care le manca zi de zi....
indata ce i le-am scos din "regim" s-a linistit fata mea!
eu o mai pedepsesc atunci cand plange fara motiv lasand-o singura in camera cate 5 minute.
sta mititica si nici nu incearca sa iasa de acolo. sau iese si spune serioasa: "gata mami, nu mai pange elle!"
sau daca iese afara din parc sau este rautacioasa cu vreun copil... o bag imediat in casa. si eu abia astept sa o prind pe picior gresit ca sa stau si eu mai mult in casa si mai putin in parc!

mirikule, eu sunt mai "toanta"... adica il duci la eutanasiere? saracul pisic... DAR! pe primul loc sunt coopilasii si binele lor... daca pisicu' nu sta cuminte

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Lala 20 multumim de capitol nou ...eu nu l-am vazut si scriam de zor in cel vechi

Lala D , nu pot sa n-o alint si sa n-o dragalesc pe Sara cand o vad , ca ma scurg de dorul ei toata saptamana. Sper ca in concediu , fiind all day long cu noi , sa lase apucaturile de "Dl. Goe ".

A-propos de concediu...in sfarsit am reusit si eu sa fac rezervari...plecam pe 23.08 la Sunny Beach , am gasit o oferta super la un hotel bun , la care nu indrazneam sa visez ...numai ca au discount de 30% la sf. lui august , asa ca s-a incadrat in bugetul meu. Stau la Riu Helios , sper sa fie ok , abia astept sa plec.
Eliza , tare rau imi pare ca nu ma mai pot vedea cu voi ...ne intoarcem pe 30.08 din concediu si , din cate imi amintesc , voi n-o sa mai fiti in Bucuresti

Miri , chiar nu exista alta solutie pentru pisoi ?...eu as incerca sa-l castrez , poate asa i se atenueaza agresivitatea si-l vei putea duce la adapost.E pacat de el ,e sanatos, s-ar descurca probabil si daca l-ai lasa pe strada , nu merita sa moara !Poate potzi sa-l duci intr-o zona mai indepartata de unde sa nu mai poata sa se intoarca inapoi ...zic si eu . Nu stiu care sunt legile la voi , ce se intampla daca il abandonezi , dar mie mi se pare mai omenesc sa-l abandonezi decat sa-l omori ( nu ca as incuraja o asemenea practica , doar in extremis as fi de acord cu asa ceva ). Decizie inteleapta iti doresc !

Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
POZE RECENTE

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

buna zuzulici

mi-am achizitionat azi pompa de san .. mi-am luat inimia in dinti si am decis sa merge fara anna la nunta de la busteni .. va ramane acasa cu buni si lapte praf .. am emotii, sper sa-l accepte si mie sa-mi fie ok, sa nu patesc vreo traznaie ..

saru-mana ptr aprecierile la adresa micutelor mele ..

ramo lasa, nu fii trista! sunt sigura ca-l vei lua data viitoare fara probleme.

laurici of of cu .. si eu mai trag cate o tigara pe la petreceri, nu ma pot abtine .. sper sa nu ma apuc serios de ele, doar am stat atata timp fara sa pufai ..

miri bravo ptr cm si kg pierdute! la noi exista metoda slender you .. adica te pui intr-un aparat si ala te misca .. asta e ptrr lenesi .. uite www.slenderyou.com.ro/multitoning.html" target="_blank">aici .. imi pare rau ptr pisi ..

lala adorabili piticii tai!

ereena nu te ingrijora cu vorbitul lui matei, asa facea si eva cand a inceput sa vorbeasca .. spunea numai ultimele litere ale cuvantului. o sa vezi ce repede o sa-si dea drumul acum.

roxanici hai ca vin cu shalpu' .. nu mai zice ca bubu e grasa .. arata tare bine, e inalta si proportionata .. da?

apropo de greutate, anna are la 10 luni, 10,9 kg si 78cm .. e cazul sa-i raresc mesele de lapte caci in ritmul asta, va fi o mica balenuta ..

dany va pupam cu drag!

gatta si noi trecem prin aceleasi faze cu eva .. sper doar ca vor trece odata aceste crize de personalitate si incerc pe cat posibil sa fiu echilibrata si sa nu ma las purtata de nervi .. nu imi iese mereu dar perseverez ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe

uraaaa!
bravo!!!
stai linistita ca se va descurca bunica!!!
si tie iti va prinde tare bine sa te relaxezi un pic!!!

trebuie sa plec

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui gattasalvaje

Lala D , nu pot sa n-o alint si sa n-o dragalesc pe Sara cand o vad , ca ma scurg de dorul ei toata saptamana. Sper ca in concediu , fiind all day long cu noi , sa lase apucaturile de "Dl. Goe ".

POZE RECENTE

Povestea nasterii

Pai nici nu vad cum sa nu o alinti sau sa o dragalesti, e o scumpete de fetita.
Doar ca trebuie sa o si intelegi ca nu face musai , nu e rasfatata, nu e nazbatioasa.
Pur si simplu este mult mai energica, isi arata sentimentele mai intens deoarece va vede doar la sfarsitul saptamanii.
Si e absolut normal.
E felul ei de a isi arata dorul .
Pup fetele si sa aveti un concediu frumos!

O zi excelenta !
Lala.

Mr B si Mr A

My hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Elle foarte bine, felicitari!
O sa fie ok.
Sa te distrezi

Laurici abia astept sa povesteti si tu si Venera primele impresii de clasa I

O zi excelenta !
Lala.

Mr B si Mr A

My hobby

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui codrutaa

Simona, te inteleg. Si inteleg si mustrarile de constiinta si gandul ca o vezi doar trei zile pe saptamana si atunci o pedepsesti, si enervarea (toate le simt si eu). Incearca sa iti pastrezi calmul, insa. Functioneaza mai bine decat cu enervarea. Eu, de obicei cand Alexia se afla intr-un moment de enervare, ma asez la nivelul ei, si cu o voce cat mai calma ii spun ca nu inteleg ce vrea. Sa se opreasca din plans ca asa o sa o inteleg, sau sa imi spuna de ce e nemultumita, dar fara plans si strigat ca nu sunt capabila sa inteleg nimic. Bine, imi vars nervii apoi pe cine se nimereste. Dar adultii rezista eroic!

Hai, ca azi sunt tare sfatoasa. Stiu ca eu sunt in situatia in care ma confrunt cu toate astea doar in week-end si poate ca atunci ma straduiesc mai tare, sa compensez oarecum... vedem ce a fi de la toamna!

Codruta mami de Alexia (21.01.2008)

http://community.webshots.com/user/codrutaa

[blue]Codruta , tu zici bine ce zici , judecand la rece si eu as face la fel , dar cred ca am nevoie de foarta multa rabdare si perseverenta in a ma autoeduca sa nu-mi mai ies din fire ...eu sunt mai "joitara" ( colerica ) de felul meu si vad negru in fata ochilor in astfel de situatii , spun si fac lucruri pe care apoi le regret nespus .Te admir pentru taria de caracter ![blue]

POZE RECENTE

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

Citat:
citat din mesajul lui gattasalvaje

POZE RECENTE

Povestea nasterii

Pai nici nu vad cum sa nu o alinti sau sa o dragalesti, e o scumpete de fetita.
Doar ca trebuie sa o si intelegi ca nu face musai , nu e rasfatata, nu e nazbatioasa.
Pur si simplu este mult mai energica, isi arata sentimentele mai intens deoarece va vede doar la sfarsitul saptamanii.
Si e absolut normal.
E felul ei de a isi arata dorul .
Pup fetele si sa aveti un concediu frumos!

O zi excelenta !
Lala.

Mr B si Mr A

My hobby

Multumim Lala

POZE RECENTE

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Helene, ce ma bucur! - park as pleca eu

O sa fie ok bulina mica; si Eva unde ramane, tot la ai tai?

LauraD, pai chiar ca e o cumintenie Eleni; pe Adela cand o trimit la coltz, incepe un shou 'nu ma duucccc, lata-maaaaaaa'. Noroc ca stam la curte si o lasa sa urle si sa se 'racoreasca'.

Simo, nu stiu cum e la Sara, dar Adela, cat a fost cu noi s-a 'stricat' de tot; mama a zis ca, in prima sapt dupa ce ne-am intors, era de-a dreptul obraznica.

Super ca mergeti la mare!

Plec acasa mai devreme, ca parintii mei isi serbeaza ziua de nastere si e 'bairam' mare (mama implineste 60 si tata 65) - sa-mi traiasca sanatosi!

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 2 ani
Albume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Ginette, la multi ani sanatosi voiosi pentru parintii tai, sa iti traisca...

Gatta, ma bucur ca ai reusit sa gasesti ceva convenabil..sa va simtiti bine bine in vacanta. Cred ca tuturor va e greu fara copii in timpul saptamanii, cand aud imi dau seama ce norocoasa sunt ca o am pe mama aproape...asa sunt copii astia, fara sa vrea devin manipulatori, si fyfy face la fel daca suntem mai multi adulti prin preajma, adik daca ne prinde la mama acasa de exemplu, unde e teritoriuul ei c sa zic asa...face niste fitze..insa am educat-o pe mama sa plece in momentle alea si sa ma lase pe mine ..si atunci a vazut ca nu ii merge, a avut un timp cand o striga cu diperare pe masamare..cand vedea ca ma pregatesc sa ii fac morala...greu mi-a fost pana i-am educat pe ceilalti sa imi tina partea..

Elle, si la voi cu nuntile..uff..ca din cauza asta nu am eu mai multi bani de concediu :) Lasa, sa va dixtrati...eu la nunta dansez pana imi sar ochii si mai scap de un centimetru in talie..:)

Hai va pup ca inchid si eu forumul, ne auzm maine...puup
(apropo, de cand am reveint tare bine e..mai socializez si eu un pic, caci de cand lucrez de acasa am devenit o padureata, dar imi va lipsi situatia de acum din septembrie cand voi incepe lucrul la sediu in otopeni...sa vezi atunci acomodare iar cu naveta..uff)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

buna zuzulici

mi-am achizitionat azi pompa de san .. mi-am luat inimia in dinti si am decis sa merge fara anna la nunta de la busteni .. va ramane acasa cu buni si lapte praf .. am emotii, sper sa-l accepte si mie sa-mi fie ok, sa nu patesc vreo traznaie ..

saru-mana ptr aprecierile la adresa micutelor mele ..

ramo lasa, nu fii trista! sunt sigura ca-l vei lua data viitoare fara probleme.

laurici of of cu .. si eu mai trag cate o tigara pe la petreceri, nu ma pot abtine .. sper sa nu ma apuc serios de ele, doar am stat atata timp fara sa pufai ..

miri bravo ptr cm si kg pierdute! la noi exista metoda slender you .. adica te pui intr-un aparat si ala te misca .. asta e ptrr lenesi .. uite www.slenderyou.com.ro/multitoning.html" target="_blank">aici .. imi pare rau ptr pisi ..

lala adorabili piticii tai!

ereena nu te ingrijora cu vorbitul lui matei, asa facea si eva cand a inceput sa vorbeasca .. spunea numai ultimele litere ale cuvantului. o sa vezi ce repede o sa-si dea drumul acum.

roxanici hai ca vin cu shalpu' .. nu mai zice ca bubu e grasa .. arata tare bine, e inalta si proportionata .. da?

apropo de greutate, anna are la 10 luni, 10,9 kg si 78cm .. e cazul sa-i raresc mesele de lapte caci in ritmul asta, va fi o mica balenuta ..

dany va pupam cu drag!

gatta si noi trecem prin aceleasi faze cu eva .. sper doar ca vor trece odata aceste crize de personalitate si incerc pe cat posibil sa fiu echilibrata si sa nu ma las purtata de nervi .. nu imi iese mereu dar perseverez ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe

Bravo Elle ! Mergeti la nunta si distrati-va maxim ! Ce traznaie sa patesti ? Probeaza pompa de-acasa , inainte sa pleci , incearca sa te obisnuiesti cu ea si daca potzi s-o folosesti , totul este ok. Stai fara grija si odihneste-te , distreaza-te , incarca-ti bateriile !

POZE RECENTE

Povestea nasterii

Mergi la inceput