"Abdomen extra-plat(36)"
Raspunsuri - Pagina 18
eunice78 spune:
Lumi, nu am mai facut nimic cu Chalene asa ca ..mai vedem.
Deus, distractie placuta la munte!
Baietzii mei
louisea spune:
Ce de ati scris :))
Raport: Pilates - Accelerated body sculpting - 50 de min. plus cateva alteva extercitii de tonifiere
Lumi (si) pe mine ma enerveaza mentalitatea asta de gen - grasa, frumoasa = sanatoasa. Atata timp cat stiu de noul tau stil de viata, nu ai cum sa te scuzi fara sa minti. Mai bine zici cum e.
Daca n-ar sti ai putea sa zici ca ai avut o indigestie alimentara si esti la regim :))
V-am pupat.. fug ca ma solicita fica-mea
-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci
iulix spune:
Mai ce de discutii aprinse despre soacre... Eu despre a mea am numai cuvinte de lauda. Nu te deranjeaza atunci cand vrei sa stai linistit, nu iti baga mancarea pe gat (daca vrei mananci daca nu, nu) si te ajuta cu ce poate. E super ok zic eu.
Si acum in legatura cu problema mea. Am fost la sala, am intrebat si m-am lamurit de nu am mai putut, adica mi-a zis ca nu stie ce tip de abonament as putea sa am pana nu vede de la medicul de familie ce tip de efort pot sa fac. Poate are dreptate dar din experienta ei ma gandesc ca putea sa imi zica ce abomanent pot sa am avand in vedere ca sunt incepatoare. Cel mult mi-a zis ca ideal ar fi sa combin aerobicul cu fitnesul. Nu sunt multumita deloc. Voi ce ziceti?
emaaimee spune:
mie nu imi place mamaliga de cand ma stiu, carnatii da uneori. nu am fost prea fan niciodata. imi plac/eau micii in schimb.
yuk, soacre. ce discutie neplacuta. io fac mancare mai buna decat soacra. ea gatea prea gras. si ei ii place ce gatim noi(io& sotz) si tot ia retete. si vad ca a inceput sa gateasca ca noi, mai light.
gata scap de la munca.
ALAPTATUL HELPLINE
de piticotu' uriash
m-am facut maricica Floricele frumusele
POVESTEA MINUNII
z333 spune:
aici plouaaaaa de rupe, nu stiu cum ajung eu acasa
hai cu mancarea DJ..kefir de dim, sfertul de cioco neagra, 2 iaurturi mici cu ovaz, o conserva de ton, fistic(un pumn) si un baton fitness, apa 4 l pana acum si 2 cafele
I'm smilin' cuz I love it~ every day!
Fitness is not a luxury, it's a necessity!
http://www.youtube.com/watch?v=CvEWuheF8vc&feature=related
iulix spune:
Deus distractie placuta la munte si sa ai vreme frumoasa.
Aici e o vreme... Bate vantul si e cerul plin de nori negrii...
Dont' woryy, be happy!!
Ele spune:
Acuma am aparut de la munca. obosita moarta si fara nici un chef. As vrea totusi o juma de ora cu Chaleane..sper sa si reusesc.
Nu am avut timp sa urc poze pe picasa dar sper sa imi fac zilele astea.
Am febra la fund de la revabs de aseara.
Elena & Denisa
eunice78 spune:
Chiar voiam sa zic ca nu se vede albumul tau, Ele.
Mi-am facut curaj si am pus si eu cateva poze..daca la mine nu e mai nimic de vazut barem imi puteti admira strengarii..
Edit sa zic ca nu stiu de ce nu se vede titlul pozelor. Eu sunt aia cu fusta albastra. Sunt nemachiata in toate pozele.
Revin mai tz cu raportul.
Baietzii mei
Marina spune:
am pierdut msg, ce ma enerveaza asta.
vroiam sa raportez a doua bariera trecuta pe ziua de azi...m-am inscris la cursa de 4 km in oct la buc, drept care m-am infiintat la sala si mi-am alergat cei 4 km in 28 min. Targhetul e sa-i alerg sub 20 min in oct, perfect realizabil zic eu
magneB6 spune:
salutari la toata lumea!
XIO - hehe, esti prima careia ii plac gambele mele. ce-i drept, pe tocuri arata mai bine.
Deus, de unde ai energia sa dormi asa de putin? Serios insa, cred ca nu e indicat pe termen lung. Incearca sa iti faci program sa te odihnesti mai mult.
Lumi, nu iti face probleme ca te crede soacra sclifosita, tu faci cum te simti tu mai bine atata timp cat le explici pe ton frumos.
Allure, frumoasa mai esti! Asa, ca o vedeta!
Ema, la multi ani pt. duminica atunci! Esti slaba si frumoasa! Si odrasla nu mai spun - o minunatie! Va pe amandoua.
Eunice, ti-am vazut pozele si mie mi se pare ca arati foarte bine. Desi am kg mai putine decat tine, abdomenul meu nu e nici pe departe asa de lucrat si ferm ca al tau. Esti foarte bine proportionata si "tare".
Marina, succes la alergat! Dupa ce am citit meniul tau de ieri, recunosc ca mi se par cam putine caloriile. Poate ar trebui sa alternezi cu zile in care mananci putin mai mult. Atunci organismul nu mai are tendinta de stocare. Mi se pare ca tu esti si relativ inalta, nu?
Am uitat pe cineva?
raspund tot io: da, Hannen, felicitari pt. scadere!
iulix, ia-o incet, si vei reusi tu. nu e bine sa slabesti mult si repede, mai bine adopti un stil de viata pe care apoi il mentii mereu.