"Abdomen extra-plat(36)"

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Citat:
citat din mesajul lui luminitaguba

imi place ca ti-ai pus numele tau Allure..ca Heidi Klum in tinerete sper ca vrei, ca acum e cam..., sau mi s-o parea mie

I'm smilin' cuz I love it~ every day!

Fitness is not a luxury, it's a necessity!
http://www.youtube.com/watch?v=CvEWuheF8vc&feature=related

la corp nu la fatza...nu dau fatza mea pe fatza ei

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

"The best exercise for abs is running... Away from the kitchen." Chalene Johnson

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

sunteti funny cu soacrele

eu ma inteleg bine cu a mea, chiar i-a placut la nebunie ce mancare i-am facut cand a fost la noi si mi-a cerut si retetele, m-a si laudat nevoie mare ca fac mancare f buna si e f curat in casa, l-a certat pe olteanul meu ca nu ma ajuta si ca nu e mai atent cu mine

eu cu 'tzara' am ceva:-)))

Mergi la inceput

eu ziceam ca e cam ..grasa, dar dadui cu google acuma si vazui ca a slabit si ea
era sa zic de ce naiba are copii negri fata asta? dar uitasem ca e maritata cu nenea ala negru si frumos ca noaptea

dar tu parca faceai sport sau ma insel eu??:-))..vezi,las-o pe soacra ca si din sport te tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Lumi,nu-i bre asa tirziu,numa bate de 11 acush.
Olelei,soacra`mea e crima in bucatarie,daca ati picat la masa ei nu va mai ridicati decit cu 2-3 kg in plus!!!
Fetelor,mincam pina nu mai puteam sa ma ridic de la masa!Nah,de asa soacra ce ziceti?

Bey,aici sunt extraplatele sau extra-sumo?Ce ne-a apucat de vorbim de cirnati si caltabosi?Helou,helou!!!

Whatever happens don`t let go of my hand!

Mergi la inceput

Hannen ce carnati ce caltabosi..vorbim si noi vorbe, nu baga in seama

buunnn, m-a linistit al meu..deja incep sa am mancarimi
l-a mancat in fund sa imi povesteasca el mie cum se umple o verisoara de-a lui de bube din cap pana-n picioare cand merge acolo la tara
atata mi-a trebuit:-)))) traiasca si efectul placebo acum

ma duc sa imi cumpar Claritine..iau toata farmacia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

gata sportul! 50 minute, numai 280 calorii azi ca n-am facut cardio ci forta

Hannen, la juma de ora cu Shaun se ard cam 300 de calorii daca faci la intensitatea ta maxima

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

"The best exercise for abs is running... Away from the kitchen." Chalene Johnson

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Eeeei, ia va invit sa lasati soacrele in pace!!! Nu stiti ca si eu voi fi azi maine soacra?? Cata lipsa de rrspect, domle!
Mephala, tu nu reactionezi?? Pai, tu ce soi de soacra o sa fii?
Lumi, imi cer scuze ca am disparut ca magaru in ceata dar au intervenit niste chestii si am fost in imposibiltate de a mai intra pe net. A deschis sotzul Skype de s-au transmis restul si a instalat si cele necesare asa ca descarc acum si Revabs, nu te mai stresez. Iti multumesc ff frumos.Nu te mai stresa cu mersul la tara, ca trei zile trec repede. Ia un laptop cu tine si baga Shaun, iti trec nervii rapid.

Ieri nu am avut timp de sport dar am urcat la scari..cred ca se pune si asta. Cu mancarea am scaldat-o ca am facut ciorba de burta si aia numai dietetica nu e..dar nu mai facusem de 5 ani. Asa ca e pardonabila si treaba asta. Vedeti ce "aspra" sunt cu mine insami??

Puskin, in plus fata de ce ti-a zis Lumi, eu as mai mentiona sa ai mare grija sa nu faci level 2 pana nu treci de toate alea din level 1 ca eu le-am amestecat in februarie si am ajuns la RMN cu coloana. Acum nu am pb. De asemenea, vezi ca pe calendar in prima zi se face plyometrics ul ala, dar sa nu te sperii ca ala e cel mai greu. Adica mie asa mi se pare ca din level 1 la e cel mai greu (si Pure cardio). Restul nu sunt grele.

Mephala, bine ai venit. Eu sunt tot cam in aceeasi parametrii ca tine (daca nu ma insala memoria). Eu am 32 ani, 165, 60 kg (vreau 58!!! dar vreau de vreo 2 ani), 2 baieti de 7 si apropae 4 ani.

Elena_R, chiar ma gandeam ca numai eu sunt in neregula. Mie imi place si mamaliga si carnatii. Mai ales aia facuti de mama, afumati si uscat in pod.

Ma duc sa fac Rockin body.

Va si va urez toate cele bune!

Ps. Imi da si mie cineva parola? Promit sa nu o divulg decat cu autorizatie emisa, parafata si semnata special in acest sens!

Baietzii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Allure, eu cat am trait pe meleaguri asiatice, mancam zilnic noodles din ceai verde ca salata, sau supa, iarna supe, vara salate.
In fct. de chef si pofta, imi alegeam ce ingrediente vroiam, ori creveti si alge crude, ori ou crud(asta in supa), castravete , wasabi, cateodata mai puneam si cate un carnacior, depinde...
nah, cum sa ma ingras, ca o farfurie de aia iti tine de foame garantat vreo2-3 ore, depinde de ce adaugi.

Intram la munca, dupa vreo cateva ore mi se facea pofta de salata de...noodle, si dai si mananca...aici imi adaugam peste ,sashimi,ridiche data prin razatoare, un pumnulet de ceapa verde, si soiu peste , o nebunie.

Tine de foame si tine acul cantarului pe loc, inspre disperarea mea la vremea respectiva, dar e o incantare pentru papilele gustative si e o alegere sanatoasa

Nikole, mami de Albastrel si Albastrica

SA-L AJUTAM PE ANGELO

www.tlig.org/ro/ro3pryrs.html" target="_blank">CELE TREI RUGACIUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

plec la munte:-)

Lumi faci ce vrei tu, dupa 30 de ani ai voie:-)))))

XIO - si cu parul desfacut si cu parul prins, ai botic simpatic:-))))

Allure - ai intr-adevar un chip mult mai special/frumos decat Heidi si sani

Hannen - chiar asa, japonezele sunt slabe toate?

Puskin dar de la ce te doare tocmai femurul?

eu indiferent la ce masa sunt fac nazuri asa ca lumea este obisnuita ca-s dusa cu pluta:-)

Va doresc un weekend placut si sanatos

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney

Mergi la inceput

ei, ma bucur ca nu-s singura figuranta la masa..al meu cica eu sunt singura nebuna care face asa figuri, iote ca nuuuuuu:-)))

numa' una si una p'aci suntem

Deus fain de tine, naspa de mine..inca o data distractie maximaaaa, inclusiv pentru mine

eunice, eu despre soacre pana acum, numai de bine..sa vedem dupa astea 3 zile cum va mai fi, ma mai primeste careva pe acolo data viitoare??:-))))

ma bucur ca ai reusit sa iti aranjezi pc-ul si sa iti iei Rev-ul
spor la Revabs, ca sigur pana vin eu inapoi le descarci si o sa si prestezi..astept impresii
cu Chalene ai inceput sa te impaci sau tot la aceeasi parere ramasesi???

Mergi la inceput