"Abdomen extra-plat(36)"

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Allure,mi-am revenit!stateam asa cu un ghimpe in inima gindindu-ma ce nasoala e comunicarea asta pe net.Intri cu voie buna si spui cine stie ce fara sa slefuiesti mesajul din lipsa de timp/oboseala si apoi se transforma totul intr-o mare neintelegere.
Deja incepusem sa "brodez" teorii,stii tu,nu?(racusori-dracusori)

Lumi,cind te-o vedea mamaie ca te tzii numa`ntru`n matz sa vezi ce te indoapa!!!Sa vaz eu pe unde scoti camesha.
Stii ca mie imi place sa te suparacesc,da?Asta`i din cauza ca`mi esti draga!Lasa ca o scoti tu cumva la capat,eventual poti sa le zici ca nepotul a zis ca te lasa daca te ingrasi si ca el te tine la post negru.

Whatever happens don`t let go of my hand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Si eu am mincat prajeli din astea dar mie mi-au placut Acum m-am oprit ca m-am desteptat si stiu ce trebuie si ce nu.

XIO daca tu-mi spui ca astea-s tzatze, eu...nu stiu ce fac!
http://mystuffspace.com/graphics/graphic/charlize-theron

ale tale sint mai mari
acu vad ca n-are talie...da...arata cam ca mine minus boobs

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

"The best exercise for abs is running... Away from the kitchen." Chalene Johnson

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

hannen las' ca-i trece lu' mamaie si la toti:-)))
in prima faza probabil o sa zica ca bunica-mea ''maica tu cred ca esti bolnava, ori nu te lasa baiatul asta sa mananci ca sa nu te ingrasi??'':-))), dupa aia o sa ii treaca cum i-a trecut si lu' bunica-mea ca nu mananc 'sanatate' de aia de tzara
stii si tu cum sunt oamenii astia batrani de la tara:-)))

I'm smilin' cuz I love it~ every day!

Fitness is not a luxury, it's a necessity!
http://www.youtube.com/watch?v=CvEWuheF8vc&feature=related

Mergi la inceput

dar o pizza daca ar face mamaie nu as refuza:-))

mai hannen dar la tine nu e cam tarliu bre??

Mergi la inceput

olei dotata rau Charlize nu gluma..credeam ca eu nu am tatze deloc, vad ca se poate si mai rau de atat..dar nu cred ca mai am mult in ritmul asta al meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena_R spune:

oh come on! un carnacior acolo de pofta nu omoara pe nimeni.. noroc ca nu gasesc aici cabanosi din aia ca in Romania ca altfel ar fi jale si cu mamaliguta sunt perfecti!

Lumi, eu cand mergeam la tara, mai ales cand eram mica, faceam alergie de la apa de acolo. Pana s-au dumirit ai mei si mi-au luat apa imbuteliata.. Nu stiu cum e pe sistem nervos, dar daca pleci de acasa chitita ca o sa iti fie rau si nu o sa iti placa nimic, atunci sigur asa o sa fie. Sunt sigura ca si cu mancarea ai ce alege .. nu trebuie sa zici NU chiar din prima la orice. Crede-ma ca eu am suferit mult pe tema asta ca am plecat de acasa unde maicamea gatea excelent si numai cum imi placea mie, si am venit la soacramea care habar nu are de nimic intr-ale bucatariei. Pai sa nu te apuce nervii? Faceam greva foamei de numa! pana am invatat si eu sa fac cate ceva si m-am adaptat, ca alta solutie nu era. Totul e sa fi deschisa si maleabila.. nu dureaza mult spre norocul tau

Mergi la inceput

am pus si eu poze la album...vechi toate ca noi nu mai fac pina nu ajung ca Heidi Klum

intru la fiare: Chest and Back cu prietenul de nadejde T.

"The best exercise for abs is running... Away from the kitchen." Chalene Johnson

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

Mergi la inceput

nici soacra-mea nu stie sa faca mincare de loc...din cartofi prajiti cu pui prajit nu iese (si nici pe alea nu le face ca lumea!)
am o placere nemaipomenita sa-i dau peste nas si sa fac mofturi la masa ca se da mare doamna 'telectuala dar nu stie nici cele mai elementare reguli de sanatate si a mai fost si asistenta...
bine ca nu mai am treaba cu ei!

Mergi la inceput

imi place ca ti-ai pus numele tau Allure..ca Heidi Klum in tinerete sper ca vrei, ca acum e cam..., sau mi s-o parea mie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena_R spune:

hahaha Allure, parca ai descris-o pe soacramea! Asa si ea se crede desteapta pamantului si cand e vorba sa puna in practica..pauza! As incerca si eu sa ii mai dau peste nas, dar socra-miu atat o lauda de parca nu a mai facut nimeni vreodata in lumea asta asa ceva gustos. Si cand colo e de fapt zeama lunga

Mergi la inceput