"Abdomen extra-plat(36)"

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

ar merge Puskin, dar cumnata mea a fost si ea la maica-mea acum cand am fost in concediu si stie prea bine ca sunt sanatoasa si ca am avut discutii cu maica-mea pe tema alimentatiei
aaaaa, bag ciuperca de kefir la inaintare..tin regim cu kefirul asta si nu am voie decat astea ce le mananc eu si ar trebui sa inteleaga si sa imi dea pace, nu?

I'm smilin' cuz I love it~ every day!

Fitness is not a luxury, it's a necessity!
http://www.youtube.com/watch?v=CvEWuheF8vc&feature=related

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

lumi, nici mie nu imi place la tara. baga alergia drept motiv.

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica Floricele frumusele

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

hai mey lasti-o naibii de impresie....adica va pasa de gura lumii in loc de voi? nu ai chef sa mananci nu mananci , ii pui in vedere sotului sa te sustina in asta si le spui ca tu iti dozezi mancarea strict pt ca asa ai chef.
By the way sotul meu e tot din tg jiu ...nu aveti obiceiul cu carnatii prajiti? La mine soacara mea la orice ora din zi si din noapte hop carnati prajiti...e clar ca ma considera sclifosita dar sincer e ultima mea problema pe ziua de azi

Mergi la inceput

aoleuuu Marina, tot oltean de gorj ai si tu la usa:-)))
pai bunica-sa ce crezi ca ii face de mancare?? mamaliga cu oua prajite si carnati de aia prajiti, de n-as manca nici batuta

da mai, la naiba, e corpul meu si e dreptul meu sa decid ce fac cu el...mi-a tinut morala ca altadata mancam numai porcarii si ca am uitat timpurile alea
aia a fost trecutul, acum traim in prezent, am alta gandire, alte principii de viata

sper sa ma sustina si sa nu ma faca sa ma simt oaia neagra ca o sa aiba de tras rau dupa aia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Buna ziua fete harnicutze. Mama mama ce de ati scris... De abia am reusit sa vin la zi. Multam frumos de raspunsuri. M-am hatarat: azi o sa trec pe la o sala care este aproape de casa, ca la cea la unde voiam sa ma duc este prea departe (in celalalt capat al orasului) sa intreb cat este abonamentul desi nu prea imi place orarul (este deschisa doar de la 17-20). Si eu care voiam sa ma duc diminetza.
Apropo de antrenori personali. De voi s-a ocupat cineva la inceput? Adica a stat cineva sa va monitorizeze si sa va spuna la ce sa lucrati? Ca ultima data cand am fost eu la sala (acum 3-4 ani) cam facem de capul meu exercitii, adica ami venea din cand in cand cate un tip bine facut si ne mai spunea mie si prietenelor mele ce sa mai lucram, dar nimic concret adica sa stea sa iti explice...
Raport alimentar: MD: cereale de porumb+ sana si o nectarina taiata marunt si amestecata peste.
Pranz: o portie de supa de legume
Cina: fructe.
Ema LA MULTI ANI!!! Sa fii fericita, sanatoasa si sa ai parte doar de bucurii.
Legat de subiectul tara mie imi place. Imi place linistea care e acolo, imi place seara cum se aud greierasii. Imi incarc bateriile cand ma duc.
Raport sportiv; abdomene si exercitii pt. fesieri. Am incercat si cateva flotari, dar sunt praf si pulbere. Nu am deloc forta in maini.
Luminita cred ca alergia ta este cel mai bun motiv si cel mai corect motiv ca sa nu te duci.

Don't worry, be happy!!

Mergi la inceput

aaa si afumati carnatii taticule nu asa oricum..si afumati si prajiti...amazing

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Pai si saracul ficat ce spune cu atatea prajeli? Ma rog nu zic sa nu manaci carnati daca iti plac, dar nu in exces. Pana la urma fiecare mananca ce stie ca este bine pt. el, dar trebuie sa ne gandim si la sanatate. (ce filosoafa sunt la ora asta... )
Luminita mi-ai facut o pofta de o mamaliguta cu branzica de imi ploua in gura...
De cand scriu la mesaje am baut 1 litru de apa si parca tot nu ma satur si tot ar mai intra! Oare de ce?

Don't woryy, be hapyy!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Citat:
citat din mesajul lui hannen

Allure,eu am impresia ca te-ai cam suparat.ai cerut o parere si eu ti-am zis ca nu stiu clar pt ca aici nu se consuma asa,sau cel putin nu stiu eu.Se folosesc asa cum am zis in diferite feluri de mincare.
daca tu zici ca vrei sa inlocuiesti pastele de faina alba cu ele,zic si eu ca vei avea rezultate(cel putin daca nu slabesti,sigur nu te vei ingrasa,cel putin atit!).
Eu personal nu am auzit de noodles de astea folosite ca metoda de slabit,imi cer scuze ca am indraznit sa imi dau cu parerea .
si totusi cred ca ideea ta este buna si am zis ca voi incerca sa folosesc si eu,atit.
Daca te-am suparat,imi cer scuze.

Edit: citesc din urma si am impresia ca tu te-ai simtit inclusa in categoria celor care vor sa slabeasca cu pastile,ciuperci...etc!
Daca e asa,clar e de vina exprimarea gresita!Categoric nici eu si nici Deus nu te includeam la categoria respectiva,Allure!!Pai se poate?La cit sport faci ,nici n-as visa sa te introduc acolo.
Am gresit ca am adaugat mesajului pt. tine,ceea ce simteam eu despre tv-ul asta si dietele lor minune,basca,managerii de supermarketuri care parca stau lipiti in tv toata ziua,cum zic astia ca "asta" slabeste,cum a doua zi respectivul "asta" e dublu la pret si esti norocos daca-l gasesti!
sper sa nu dispara si konyaku noodles la fel(care acum is ieftine tare ,mare minune sa nu le vad la pret dublu)

ca sa-ti treaca supararea si inca o data,e buna tare ideea ta sa inlocuiesti spaghetti cu noodles astea.nici prin cap nu mi-a trecut,eu am luat totul de-a mocca cum fac astia,am facut si eu.

Whatever happens don`t let go of my hand!

Hannen, nici voooooorba!! Nu m-am suparat citusi de putin, pe bune! Nu stiu de ce a reiesit asa dur mesajul meu...cred ca nu gindeam mult la ora aia inainte de culcare. Eu trebuie sa-mi cer scuze, nu tu
Nu m-am simtit bagata in categoria cu pastile de slabit ar fi culmea! Cred ca am fost doar putin dezorientata cind mi-ai zis ca nu slabesti mincind taitei de-aia, cind eu eram convinsa ca da

Normal ca japonezele nu ii maninca cu scopul de a slabi ca ele sint slabe toate, deja...A trebuit sa vina americanii cu ideea ca ei saracii nu stiu ce sa mai manince sa slabeasca.

Mie personal imi suride ideea de a avea stomacul plin fara sa ma stresez ca am halit un catralion de calorii. I-as face cu ulei de masline si busuioc proaspat ca pe orice paste

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

"The best exercise for abs is running... Away from the kitchen." Chalene Johnson

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

hai mey cum sa-ti placa ororile alea de carnati, grasime prajita si afumati etc...mi se ia de la miros numai

Mergi la inceput

eu nu mananc carnati de porc iulix..no way si nici mamaliga nu imi place, nici nu stiu cum se face macar...mamaliga as da-o redirectionat spre un animal anume, dar na fiecare om cu gusturile lui

de plecat tre' sa plec..nu e chiar asa fiecare de capul lui si cu aia a masii..sunt resemnata deja, asta e viata..o sa imi cumpar Claritine, poate scap si nu ma umplu de bube

cu carnatii de porc am eu o istorie veche..'desteptul' de taica-meu, ca sa nu zic altfel, m=a fortat cand eram mica sa mananc carnati de aia prajiti si oua prajite , pana m=a bagat in spital cu hepatita..de atunci cand aud de carnati mi se face scarba

Mergi la inceput