"Abdomen extra-plat(36)"
Raspunsuri - Pagina 19
puskin spune:
Buna seara,
Raportul de mancare este asa: omleta cu rosie, iaurt cu zmeura si proteine ( facute in blender), friptura de curcan cu jumatate de avocado si rosie, vreo 4-5 prune.
Miscare nimic, inca ma doare piciorul.
Mi-am luat din piata 3kg afine , de maine imi fac in fiecare dimineata cate un pumn mare cu iaurt.
Deus, nu stiu de unde a aparut durerea asta si ce-i cu ea, ca la sala nu am mai fost de vreo 2 saptamani cred si alte activitati fizice intense nu am facut (bine, exista o exceptie ). Distractie faina la munte.
Eunice, ma apuc de nivelul 1 cum m-ati sfatuit. Eu am oricum probleme cu genunchiul stang, deci va trebui sa testez sa vad daca ma "tine".
Marina, incearca ca macar 1 data pe saptamana sa alergi afara. Alergatul pe banda este mai usor. Eu alergam acum vreo 3 ani cam 7.5-8km pe banda insa cand am iesit sa alerg afara am terminat cu greu o cursa de 5kg. Succes!
Ele spune:
Aoleuuu, de 1h ma chinui sa pun poze si nu stiu cum.
Si de nervi am mancat vinete..pe paine.
Heeelp, indicatii ca la retarzi daca aveti pt mine. Ca azi mi-a fost rau de la cafea si sunt fara cafea la bord..functionez incet si prost.
Elena & Denisa
Ele spune:
Se pare ca aveam ceva blocat...sa vad ce imi iese si ce aleg.
Gata. ..am pus cateva de la mare..cu specificatia ca am cu 3 kg mai mult decata cuma si eram plina de dulciuri de la frustrarea cu varicela.
Daca nu radeti de mine va pun si una plina de bube si alba, din prima zi acolo.
P.S.1. Am ales post tare prima poza.Aia nu e coperta de album.
P.S.2. Nu va uitati la decorul din camera , erau hainele fica-mii , nu costumele noastre de baie.
Elena & Denisa
magneB6 spune:
Ele,
cum sa radem de tine! ce tonifiata esti! se vad frumos muschii la abdomen, picioare si brate. bravo!
imi place costumul de baie.
magneB6 spune:
io sa va povestesc ce am facut azi:
MD: o portocala + un frapucino cu inghetata de vanilie
pranz: cateva noodles cu ou ( ca tot vorbim de noodles ) facute doar cu unt si patrunjel, si salata greceasca cu rosii, castraveti, masline, putina branza, ulei de masline.
desert: 1 felie de tort de ciocolata (ca era la servici )
diseara (ca nici eu nu sunt pe plaiuri mioritice) mai am niste salata si struguri.
Si in weekend, am de gand sa fac ceva sport
Va urez weekend placut ca nu cred ca mai intru pana luni.
Faceti sport si mancati pe cat posibil sanatos!!
louisea spune:
Vin si eu cu raportul de papa: fulgi de ovaz cu iaurt probiotic 1,5 %, somon varza verde, un ou fiert, 2 * quinoa cu diverse nuci..
La alergat ma bag si eu, desi n-am mai alegat de mult de cand cu sarcina etc... Sper sa reiau curand.
Un semimaraton mi-ar place si mie. Am alergat anul trecut la stafeta DHL 5 km in 30 de min. Tare fain
-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci
louisea spune:
Ce pofta mi-ati facut cu noodles.. Tre sa-mi fac si eu
-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci
mephala30 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eunice78 Mephala, tu nu reactionezi?? Pai, tu ce soi de soacra o sa fii? |
soi nobil,
mephala30 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eunice78 Mephala, bine ai venit. Eu sunt tot cam in aceeasi parametrii ca tine (daca nu ma insala memoria). Eu am 32 ani, 165, 60 kg (vreau 58!!! dar vreau de vreo 2 ani), 2 baieti de 7 si apropae 4 ani. |
mda, ai memorie buna, , suntem la aceeasi categorie.
Io-s cu 4 ani mai aproape de cer, .